Úlet v Itálii

Byl jsem už sedmý den u moře. Bez holky, bez sexu. Samozřejmě jsem časem musel dostat chuť a vzhledem k tomu že jsem svojí holce věrnej, nezbylo mi než si pohrát s rukou.

Seděl jsem u stolu a četl si časopis. Počkal jsem až sestra vypadne na pláž a spustil jsem ruku směr rozkrok. Nahmatal jsem svoje péro a začal si ho žmoulat. Za chvíli mi stálo jako hradní stráž, tak jsem sundal trenky a hodil je za sebe.

Seděl jsem na židli a zběsile si mastil kládu s vědomím, že kdykoliv může někdo otevřít dveře a vyrušit mě. Ta myšlenka mě vcelku vzrušovala. Po chvíli mě napadlo zkusit při masturbaci chcát. Mám moc rád pissing, ale s holkou jsem ho bohužel zatím nezkusil.

Tohle by mohla být zábava, řekl jsem si. Sedl jsem si tedy nahý do vany tak, abych si mohl pochcat maximálně nohy a začal si opět honit ptáka. Moč však ne a ne začít téct. Vylezl jsem tedy z vany a pokračoval ve svém snažení ve stoje před zrcadlem.

Vzrušuje mě pozorovat vlastní slastné výrazy ať už při masturbaci nebo při šoustání s mojí Alenkou. Náhle se z mého stojícího péra začaly linout proudy chcanek.

Zpomalil jsem urputnost hoňby a sedl si opět do vany. Proud moči se sice zvolnil, ale neskončil, takže mi moč tekla po ruce, která si hrála s roztouženým žaludem. Slastí jsem přestával vnímat a najednou cítím, že mi povoluje svěrač. No co, řekl jsem si a posral se.

Při pohledu na moje hovno ve vaně jsem zatoužil ho sníst, sednout si do něj nebo si v něm alespoň vymáchat penis. Nakonec jsem si to ale rozmyslel. To všechno jsem už zkoušel a nebylo to nic moc.

Místo toho jsem vylezl z vany a utřel se. Při té příležitosti jsem si projel zadní dírku prsty a zatlačil na přední stranu konečníku, až sem musel blahem zavzdychat.

Stoupl jsem si k zrcadlu, žmoulajíc naběhlou kládu, a napadlo mě, že by jejímu vrcholu slušela trocha holicí pěny. Nepochcanou rukou jsem lahev otevřel, natlakoval a potěšil svůj žalud vrstvou hutné bílé pěny.

Jednou rukou jsem si začal pěnu roztírat jako lubrikační gel, z čehož se mi rozevřely oči a podlomily kolena. Můj lubrikant je třída, ale ode dneška budu používat pěnu. Honil jsem si ho až k zbláznění, tlačil jsem jako bych ho měl vymačkat, prováděl jsem prsty neuvěřitelné věci a přidával jsem pěnu.

Namazal jsem si jí i koule a prdel, do který jsem následně vrazil druhou ruku. Nanesl jsem dovnitř prstem asi hodně pěny, protože když jsem ho vyndal a věnoval se penisu obouruč, tak mě zadek nádherně pálil.

Zkusil jsem ho zchladit dvěma prsty, ale to bylo zatím moc, takže jsem si ulevil kartáčkem na zuby. Tou stranou, která se nestrká do pusy. Když jsem se nabažil provokace vnitřku stěn svojí prdele, tak jsem strany kartáčku prohodil. To ale bolelo jako čert a než jsem kartáček vyprostil, tak jsem se málem posral znova.

Nechal jsem prdel prdelí a začal se zas věnovat zanedbanýmu ptáku. Přidal jsem čepičku pěny a udělal jsem z ruky uzounký kanálek, do kterého jsem pak přirážel jako do kundy. Bez pěny by to asi bolelo, ale takhle jsem v extázi málem postříkal celý zrcadlo.

Naštěstí jsem to vydržel a neudělal se, čímž jsem si zpřístupnil ještě dokonalejší nádheru. Můj čurák začal konečně chcát a to na plný pecky.

Zrychloval jsem pohyby ruky a nakonec jsem si to dělal tak zběsile, že bych musel stříkat, jen kdyby zrovna trubicí místo mrdky neproudili pod tlakem moje chcanky.

Pochcal jsem půlku koupelny a málem jsem omdlel. Stačilo by se jen dotknout špičky žaludu a omdlel bych v nepřekonatelném orgasmu doopravdy. Ale to ne. Svoje střiky si šetřím jen pro Alenku a s tou se uvidím pozítří…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *