Napospas

Jako mladá dvojice jsme na devizový příslib vyjeli v roce 1983 na dovolenou do Jugoslávie a nakonec jsme jako příznivci nudismu zastanovali v FKK Nudakempu na Istrii u Poreče. Ona 23 štíhlá vysoká atraktivní přírodní blondýna malé prsa, on mladý Ing. 3 roky praxe štíhlý 185 cm mužství 19×5 28 let.

V nabitém kempu se už na druhý den podle SPZ auta Zastava k nám hlásili naši emigranti z Německa a Holandska. Chtěli vědět jak to u nás vypadá chtěli noviny aj.

Nejvíce aktivní byl Petr bývalý Pražák dnes občan NSR 38 let s manželkou, který nakonec za nás zaplatil všechno i kemp, seznamoval nás se známými emigranty kteří nás poslední den požádali o převoz několika dopisů s tím, že je doma v Bratislavě vhodíme do poštovní schránky, protože pošta ze západu podléhala kontrole STB.

Petr nás stále fotil, mé ženě to bylo nepříjemné protože jsme běhali úplně nazí a žena měla obavy aby to nebylo zneužito, což se bohužel později stalo až s tragickými následky pro nás.

Vyfotil nás jak přebíráme ty dopisy, jak je ukládám do auta a kam, ale to jsem ani nevšiml. Byla to prostě super dovolená, která nás málem ani nic nestála. Už za týden jsme měli ale platit jako mourovatí.

V pátek o půlnoci se u nás objevil Petr unavený po cestě protože za 10 dní dovolené jsme mu vykecali i kde bydlíme, co děláme, kde máme rodiče, všechno. „Ahoj.“ „Ahoj, kde se tu bereš?“ „Ale nesehnal jsem hotel můžu se u vás osprchovat případně vyspat?“ a už dával ženě dárky (dnes second hand kosmetiku), prášky na praní samé nedostatkové zboží, ale i erotické prádlo boty – no hotový Mikuláš. „Petře no samo osprchuj se můžeš u nás nocovat jako doma…“ a opravdu, za chvíli už byl u nás víc než doma…

Po osprchování už měl i večeři na stole. Petr nás překvapil, vyšel nahý jak jsme ho znali z dovolené, ale my jsme už nazí nebyli i když bylo vedro. Přeci jenom to už byla úplně jiná situace – tady jsme byli v intimním bytě a ne na veřejné pláži a on z koupelny vyšel se ztopořeným penisem, to také na pláži neexistovalo… a hned prý proč se nevysvlečeme i my – a začal večeřet, pití si přinesl.

Nic jsme ještě netušili, tak si manželka dala dolů podprsenku a začala si dokonce před Petrem zkoušet erotické prádlo co jí přivezl i to kožené – latex. Zkoušela spreje, voňavky od něho a i já vyzkoušel kožené slipy se zipem.

Když přinesl i bičík a policejní pouta už mě to začalo být divné. Vybalil i hromadu pro nás nedostupných porno časopisů i velmi perverzních o kterých jsme neměli ani tušení, že něco takové existuje.

Jak žena okolo něho chodila tak ji pohladil i přes prsa a zadek – to by si také v kempu nedovolil. Navíc se začal už zcela konkrétně vyptávat na naše sexuální zkušenosti. My jsme zatím žádné neměli jenom vše spolu a přímo nám navrhl společný sex ve 3 on že je BI, to jsme ale nevěděli zatím co je. Až potom jsme si uvědomili proč asi přijel, že jsme všichni nazí v intimitě bytu a ne na pláži…

„No a jak by sis to představoval?“ vyhrkla na něho žena. Petr pohotově ukázal obrázky z časopisu kde si to rozdávala 3ka ve všech kombinacích – to jsme viděli poprvé… „Konkrétně budete souložit jak to děláte a já bych se jenom na vás díval, mě by to hodně vzrušovalo a pokud budete souhlasit až budete rozjetí tak bych se i přidal…“

Oba jsme si museli sednout. „To myslíš vážně?“ žena na Petra. „No smrtelně vážně.“ Žena šla do baru a dala si velkého panáka. „To je ono, trochu se napijeme,“ povzbuzoval nás.

Poslali jsme Petra na balkon, že se musíme poradit. Žena nechtěla v žádném případě: „Já nemám ani žádnou antikoncepci, teď jsem v nejlepším mám ovulaci, jsem v tom na to tata.“

Když jsme se vrátili leželo na stole snad 100 fotografií nás v kempu jak jsme nazí, přebíráme dopisy, super známí emigranti aj. A Petr na nás: „Jak jste se rozmysleli? Můžu se na vás dívat i jenom přes klíčovou dírku a potom půjdu spát?“

„Podívejte se řeknu vám to na rovinu,“ Petr se pohodlně usadil do křesla a začal naplno masturbovat. Žena před ním stála nahá, bylo vidět že je taky vzrušená měla růžový celý rozkrok, bylo to vidět i přes chloupky, tehdy se ženy ještě vůbec neholily…

A pak řekl tu strašnou větu: „Pokud nebude společný sex pošlu tyto fotografie už zítra anonymně na policajty a už pozítří budete oba zatčeni a dostanete min. 15 roků za převážení tajných dokumentů do republiky od emigrantů jako agenti západu. Máte na to 1 hodinu já jdu ven na vycházku pak chci slyšet jak jste se rozhodli!“ A odešel. Žena začala brečet, já si nahmatal tep 180. Vůbec jsme nebyli schopni nic vymyslet, pokud to pošle tak jsme skončili totálně.

Když se vrátil už za 20 min. řekli jsme že souhlasíme, budeme souložit v ložnici a necháme svítit a může se na nás dívat přes dírku ve dveřích. Žena stále brečela a s tímto brekem si na mě sedla. Mě ale vůbec nestál penis a tak Petr vešel klidně do ložnice a poradil jí ať mě kouří čuráka a ukazoval jí jak jemu stojí a ohrnoval si předkožku.

Byli jsme v takovém stresu, že jsme ho začali poslouchat jako malé děti. Žena odpověděla že je to dobrý nápad, já jsem se postavil ona si klekla vzala si mého čuráka do pusy a kouřila mě až se mi postavil.

Petr začal být hrubý: „Tak se to dělá ty čubko! A teď si ho strč do kundy a budeš při tom i hekat a skončíš až ti řeknu. Byli jsme oba v úplném transu, žena brečela a já jsem zvadnul to prostě nešlo.

Vzal si nás do kuchyně, bylo nad ránem, že by rád něco pojedl a že by si dal kávu a frťana. To jsme potřebovali i my. A u této snídaně nad ránem nám naplno oznámil že si s námi může a bude dělat co se mu zlíbí jinak… ukázal na fotky.

Povolil nám, že můžeme jít spát, ale oka jsme už nezamhouřili. Dopoledne musela žena vařit oběd samozřejmě nahá. Petr ležel ve vaně v koupelně a nechával se obsluhovat, žena mu nosila kávu, pak alkohol cigarety a pokaždé mě řekla že jí pohladil přes prsa a stydké pysky v rozkroku.

Pak vyšel ven a začal mě vysvětlovat celý plán co s námi zamýšlí. Večer k nám je pozvaný jiný pár, který už poslouchá delší dobu a to proto, abychom se poddali rychleji. Zdůraznil, že nemáme šanci mu uniknout takto už vydírá více lidí. A ti, že si na to už zvykli i na peníze a dárky, a že si můžeme vydělat velké peníze, on že má bohatou klientelu.

Po obědě jsme usnuli a večer jsme měli zažít další šoky. Někdo zazvonil. Petr poslal ženu otevřít před tím se mohla obléknout, i já, a následoval skutečný šok. Ve dveřích stál mlaďoučký pár ona 18, on 19.

Jak žena zavřela tak si klekli na kolena a zeptali se kde je Pán a po kolenou šli do obýváku za Petrem. Ten seděl v křesle rozvalený oblečený v županu, klečeli před ním, my stáli za nimi a ten kluk řekl: „Přišli jsme Pane na adresu kterou jsi nám poslal.“ „Dobře, tak se nám ukažte,“ odpověděl Petr.

Oba se rychle vysvlékli do naha. Ona velmi hubená, maličká prsa, vyholená, dlouhé černé vlasy. Držela si ruku přes prsa a druhou zakrývala klín, fakt byla velmi pěkná. On vysoký vyzáblý, malý penis i varlata ale vyholený, takový jenom čuráček, vlasy na krátko.

„Jste vykoupaní?“ „Ne Pane,“ odpověděla: „museli jsme být na brigádě.“ „Dobře, oba se osprchujete domácí na to dohlédnou.“

Hrozně mě ta scéna vzrušila nevěděl jsem proč, ale i moji ženu. Oba se spolu koupali ve vaně, jeden druhého omýval a my jsme se na ně dívali i s Petrem. Ten se rázem vysvlékl stoupl si k vaně se ztopořeným stále ještě u nás neukojeným penisem a oba mladí okamžitě a automaticky mu ho začali hladit kouřit a co jsem viděl poprvé i ten kluk.

Ještě byli oba od vody, sotva se poutírali, a už si je pozval do ložnice. Ona si klekla naučeně na postel, Petr stál za ní a začal ji šukat odzadu – on mohutný chlap takové tělíčko. Kluk seděl vedle a když penis Petr vyndal vstrčil ho klukovi do úst a tak se to opakovalo snad 20 min.

Pak se konečně do ní udělal a kluk musel vylízat sperma co z ní vyteklo. Pak následovaly lekce totální poslušnosti tohoto páru i s trestáním na zadek řemenem a bičíkem, ale o tom zas příště…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *