Šťastný paroháč

Už žiji v manželství 10 let a poslední dobou se mi honí v hlavě myšlenka na sex ve třech. Má žena o tom, ale nechtěla ani slyšet. Ale já si nemohl pomoct – při každé souloži s ní jsem myslel na to jak jí šuká ještě jeden chlap a náramně mě to rajcovalo.

Jednou když jsme si vyšli na sklenku vína a tancovali jsme se do toho má žena dala tak jako nikdy – vlastně ještě nikdy jsem jí neviděl opilou. Asi po půl dvanácté kdy v sobě měla láhev vína se zase rozhodla jít tancovat. Bolely mě nohy a náhodou přišel pro ní hezký chlap, aby šla tancovat. Dříve by odmítla ale že měla upito tak souhlasila.

Tancovali ploužáky a já očkem sledoval co se bude dít. Při jedné písničce mu ruka sjela na manželčinou krásnou prdelku. Musím se přiznat vzrušovalo mě to a k mému překvapení mu ruku neodstrčila. Tak jsem zjistil že když má upito musí být v sexu tak nějak povolnější.

Jednou přišla z práce a řekla, že jsme pozvaný na narozeniny její spolupracovnice. Moc se jí tam nechtělo, protože jak už to u žen bývá v práci debatí a věděla, že ta její spolupracovnice s manželem si vyměňují partnery, ale já o tom nevěděl, ale i přesto jsem jí přemlouval abychom šli, což se mi záhy náramně vyplatilo…

Koupili jsme dárek a vyrazili jsme. K našemu údivu jsme tam byli jenom my a spolupracovnice s manželem. Předali jsme dárek a manželka po hodině chtěla jít pryč ale já nechtěl. Tak se chopila sklenice vína a začala pít.

Po hodině už měla upito a spolupracovnice manžel se zvedl že jde pro něco do druhého patra. Bydleli v rodinném domku. Asi za deset minut potom se zvedla manželka že jde na záchod, který „čirou náhodou“ měli taktéž v druhém patře.

Když se dlouho nevracela šel jsem se za ní podívat. Našel jsem pootevřené dveře do pokoje a vidím jak spolupracovnice manžel leží nahý na zemi a manželka nahá na něm rajtuje. Každý chlap by vylítnul z kůže ale já ne – naopak, chvilku jsem je pozoroval a masíroval si u toho přirození. Pak jsem se svlékl a vstoupil do pokoje…

Byli v tranzu takže mě nespatřili přijít. Zezadu jsem manželku chytil za prsa a mého ztopořeného ocasa jsem vrazil do její prdelky, tak že začala přitom řvát slastí až to slyšela spolupracovnice. Pohotově přiběhla a začala mi lízat kulky zespoda a naše společné orgie se konečně mohly naplno rozjet, tak jak pravděpodobně od počátku naši hostitelé chtěli. No co vám budu povídat – byla to prostě parádní šoustačka, ale to ještě neměl být konec…

Asi po hodině, kdy jsme byli opět v obýváku a všichni svlečený dostala Dana – spolupracovnice manželky, nápad: vzala stopky do rukou a prý která dříve vyhoní oba čuráky.

První šla Dana a musím uznat že v tom uměla chodit její ruka přetahovala kůžičku mého penisu a penisu jejího manžela a za 45 vteřin jsme byli oba dva. Počkali jsme půl hodinu a na řadu přišla má žena. Jeden penis do levé druhý o pravé a začala. Abychom byli dříve udělaný naslinila oběma žaludy a čím dál víc zrychlovala tempo, až má žena nakonec vyhrála.

Pak Dana řekla, že chce taky dva chlapy. Mrkli jsme na sebe s jejím manželem a dali se do díla. Já vrazil penis do její kundy a její manžel do zadku a moje žena nám duchapřítomně na střídačku lízala kulky. Byl to sexuální zážitek na který nikdy nezapomenu. Každou sobotu se to opakuje a má žena mi stále povídá, že kdyby mě viděla s jinou ženou tak dá žádost o rozvod, ale tohle prý je něco jiného. Ještě, že neví, že jsem obšťastnil její matku a sestry ale o tom zas někdy příště…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *