Joana

Opět jsem vyrazil na obchodní jednání do země nekonečných možností, jak jsem Číně v poslední době začal říkat. Místní lidé mne totiž přesvědčili, že pokud máte peníze, je zde možné naprosto cokoliv. Podnebí je zde v tuto dobu nepříjemné, často prší, ovšem teploty se drží nad 30°C, takže pro středoevropana jako jsem já je to skoro k nevydržení. Ještě že mají prakticky všude klimatizace.
Další den schůzek a obchodních jednání byl úspešně za mnou, tak jsem si řekl, že než vyrazím pozítří domů, trochu si užiju a hlavně odpočinu. Měl jsem toho za ty dva týdny docela dost. Jeden den si přeci zasloužím, ne? Napadlo mě, že si v Číně vyzkouším Czcech casting ve 3D. Na hotelu jsem se osprchoval a rozhodl jsem se, že na večeři vyrazím do nejzapadlejší díry, kterou najdu. Přeci jen, obchodní obědy a večeře probíhají v luxusních restauracích a mě už ty všechny krevety, humři, mušle a chobotnice docela lezly krkem. Vyšel jsem z hotelu do neony ozářených ulic plných mladých lidí, náhodně jsem zvolil směr a vyrazil jsem kam mne nohy nesly. Ruch kolem mne pomalu ustával, i neonů bylo méně, o to více na mne místní lidé koukali jako na zjevení. V těchto končinách se moc bělochů neobjevuje.
I když mne místní zápach čas od času málem omráčil, našel jsem nakonec velmi příjemně vypadající hospůdku, nebo jak tomu vlastně říkat. I když místní obrázkové písmo neznám, na štítu jsem viděl znak, o kterém si myslím, že mi moje čínská kolegyně říkala, že znamená „štěstí“ a říká se mu snad „Fu“ nebo tak nějak. Uvnitř vládla docela dobrá nálada a jakmile jsem vešel do více osvětlené části, ihned ke mně přispěchaly servírky a zvědavě mne okukovaly. Hihňaly se, něco si šeptaly, ale odvedly mne k jednomu malému stolku kde mne usadily. Objednal jsem si pivo, což je jediný nápoj který vím, jak se řekne, ale když mi ho přinesly spolu s jídelním lístkem bez ilustrací, byl jsem v koncích. No co, přeci si nějak poradím. Namátkou jsem vybral něco a doufal jsem, že to bude něco pro mne poživatelného. V Číně jsou lidé schopni sníst cokoliv, co má víc jak dvě nohy a není to jedovaté. K mému velkému překvapení a současně i úlevě mi za pár minut dívka přinesla jakousi masovou směs se zeleninou. Frajersky jsem odmítnul příbor a gesty naznačil že chci hůlky. S nimi to totiž umím a na místní do dělá velmi dobrý dojem, že se jim snažím kulturně přizpůsobit.
Jídlo bylo poměrně dost kořeněné, i když musím podotknout, že naprosto ůžasně chutné, takže než jsem spořádal svoji porci, vypil jsem tři piva a pomalu jsem se dostával do nálady. Se slečnami servírkami jsem se již naprosto plynule bavil, i když jsme každý mluvili svojí řečí a nerozuměli jsme si ani slovo. Ale co, sranda musí být, ne? Po dalších pár pivech jsem si říkal, že už mám dost a pomalu jsem začal naznačovat, že budu platit. Vyndal jsem svoji peněženku, na místní poměry dost naditou, a za chvilku mi již slečna na papírku přinesla napsanou cifru. Překvapilo mne, jak je to málo, tak jsem nechal o takřka sto yuanů víc i když vím, že na to místní lidé prakticky nejsou zvyklí. Servírka zavolala něco směrem ke kuchyni a za chvilku přiběhla její kolegyně a podávala mi malou lahvičku s jediným známým znakem. Řekl jsem si, že to bude asi dárek od místního podniku, aby zanechané dýško přeci jen mělo nějaký důvod, poděkoval jsem a odešel z podniku. Venku opět drobně pršelo, tak jsem uvítal, že hned za dva bloky mi zastavil taxík a odvezl mne do hotelu. Opět jsem se osprchoval a chystal jsem se ulehnout, když jsem si řekl, že zjistím, co mi to dali. Otevřel jsem lahvičku, ve které byla nahnědlá tekutina vonící trochu po bylinkách, a obrátil jsem ji do sebe. Hořkosladká chuť nebyla nepříjemná a tak jsem si řekl, že to bude patrně nějaký místní druh našeho ferneta na dobré trávení. Spokojeně jsem ulehl do postele a usnul.
Ani nevím, za jak dlouho jsem se probudil, ale za tlustými závěsy pokoje bylo světlo a mně pálilo a bolelo celé tělo. No paráda, chytil jsem nějakou místní infekci a místo dne volna strávím den v nemocnici. Odešel jsem na záchod, ještě trochu rozespalý a malátný a ve chvíli kdy jsem se postavil nad mísu, abych ulevil svému močovému měchýři, jsem si začal uvědomovat, že je něco jinak, špatně. I přesto, že jsem si normálně držel přirození rukou, tak jsem ho neviděl! Neviděl jsem si totiž přes prsa! Ihned jsem přestal močit a oběma rukama jsem si sáhnul na hrudník. Co se to děje??? Tam kde byla ještě včera chlupatá mužská hruď najednou byly pevné majestátní čtyřky, za jaké by se nemusela stydět kdejaká pornovka z béčkových filmů! A navíc, i když jsem byl vždycky dost citlivý na bradavkách a byla to moje prakticky nejvíce erotogenní zóna, při pouhém lehkém dotyku bradavek prsty mi celým tělem projela vlna obrovské rozkoše a vzrušení, až se mi málem podlomila kolena. Odešel jsem jako v mrákotách od záchodu a cestou kolem zrcadla jsem se na sebe podíval. A musel jsem si protřít několikrát oči, protože na mne zírala nechápavým pohledem naprosto dokonalá ženská tvář, s překrásnými dlouhými vlnitými vlasy, uhrančivýma zelenýma očima a sametovými rty, které přímo lákaly k polibku.
Odcouval jsem s kraťasy od pyžama u kolen zpět do pokoje a svalil jsem se na postel. To přeci nemůže být pravda?!! Co se to děje??!Snažil jsem se vzpomenout na všechny včerejší události a zdálo se mi, že si pamatuju naprosto vše. Pak jsem si vzpoměl na tajemnou lahvičku a došlo mi to! Byl to čínský elixír štěstí a splnil mi můj největší a nejtajnější sen, stát se krásnou shemale!!! Problém byl ale v tom, že jsem byl vždy normální chlap středních let, s lehce obtloustlou postavou, počínající pleší a letenkou na další den zpátky do Evropy zavřenou v hotelovém sejfu. Co budu dělat??
Chvíli jsem zoufale ležel na letišti, hlavu plnou zmatku, až jsem si nakonec řekl, že s tím stejně nic neudělám a budu si muset na novou situaci zvyknout a nějak se adaptovat. A proč nezačít tím, že vyzkouším, co moje nové tělo umí? Odhrnul jsem si pyžamo a skoro nevřícně jsem koukal na svá velká pevná ňadra s velkými bradavkami. Zlehka jsem si je zase přejel dlaní a opět se dostavil známý pocit, jen podstatně intenzivnější. Začal jsem si jednou rukou hladit prsa a druhá mi navyklým způsobem sjela do kalhot. Uchopila můj nástroj a ani jsem se nemusel moc snažit a můj první shemale orgasmus se dostavil s nečekanou silou! Sperma mi vystříklo ne jako vždy na břicho, ale přímo na prsa a ještě dál na obličej a bylo ho, jako bych snad půl roku nestříkal! Užíval jsem si doznívající rozkoše a roztíral si rukama svoje semeno po svých nových ňadrech a obličeji a přál jsem si, aby to nikdy neskončilo!
Když jsem se konečně nabažil toho skvělého pocitu, začal jsem uvažovat, co budu dělat. Díky svému, teď již asi bývalému, zaměstnání jsem nouzí o finance netrpěl, tak jsem si řekl, že budu muset vyrazit na nějaké nákupy. Ze svého starého oblečení jsem vybral kraťasy „vojenského“ stylu a volné triko, o čemž si mohli místní myslet, že je módou v Evropě a že jsem prostě jen turistka „z jiného světa“. Zjsitil jsem ale, že do svých starých bot se moje nová malá nožka vejde skoro dvakrát, takže jsem si obul místní oblíbené žabky a vyšel jsem. Prošel jsem, nebo vlastně prošla jsem okolní krámky a za dvě hodinky jsem se vracela obtížená balíčky s různými šaty, mini-sukněmi, halenkami a botičkami. Trochu mi dělal zmatek můj mozek, který byl stále ještě tak nějak mužský, ale na druhou stranu jsem si říkal, že do hlavy mi nikdo nevidí, tak co? A navíc, splním si sen a to je to nejdůležitější!
Rozložil jsem si všechno oblečení po pokoji a u velkého zrcadla v rohu jsem si vše začal zkoušet a vymýšlel jsem možné kombinace. Jako nejlepší se mi zdála tmavá mini-mini-sukně, protože mi opravdu sotva zakrývala moji překrásnou prdelku a k tomu volná halenka se velikým výstřihem, aby vynikly moje poklady v bílé krajkové podprsence. Ještě botky na podpadku a hurá do světa! Rozhodl jsem se, že když si to mám užít, tak prostě se vším všudy a konečně se budu moc chovat jako pravá vyzývavá děvka. Červená rtěnka moje rozhodnutí ještě podtrhla a já vyrazila na blízkou diskotéku. Bez ohledu na denní dobu tu vládla stále ta samá atmosféra, šero a hudba jela stále do kola. Sedla jsem si k baru a objednala si colu. Nechtěla jsem se hned opít a nic ze svého zážitku nemít. Úplně jsem cítila, jak na mne každej frajer zírá a dělalo mi to dobře. Pornuj, holka, říkal jsem si, užij si, jak ty chlapi slinatjí. Čas od času se některý z nich odvážil mne oslovit naprosto děsnou angličtinou, ale asiaté mne nikdy nebrali, takže jsem s nimi ani moc nekomunikovala. Ovšem za nějakou dobu přisednul normální běloch, sympatický vyšší chlapík a představil se jako Jerry z Kanady. Hned jsme se začali bavit a za chvíli jsme si již povídali jako staří známí.
Bylo na něm vidět, že se jen těžko ovládá, aby mi stále nekoukal do mého hlubokého výstřihu, ale ani mi to nevadilo. Líbilo se mi, že jsem sexy a že jsem pro něj přitažlivá. Začala jsem se snažit nastavit mu svůj dekolt tak, aby měl co nejlepší výhled a pozorovala jsem, co to s ním dělá. Původní boule na jeho jeansech se pořádně zvětšila a já mu začala pomalu jezdit rukou po stehně. Vypadalo to, že se na mne vrhne hned u baru, jak byl rozrajcovanej, tak jsem se k němu naklonila a do ucha mu zašeptala: „Já ale nejsem jen tak nějaká obyčejná dívka, já jsem něco speciálního!“ „To jsi, bejby, to já vidím!“ odpověděl mi Jerry. Vzala jsem ho za ruku a zajela jsem si s ní do klína, až ke svému také tuhnoucímu klacku. No co, risk je zisk, ne? V okamžiku, kdy se ho dotknul, jsme sebou oba lehce cuknuli. Já vzrušením, protože to byl první dotyk cizího kluka na mém ocasu v životě a on možná překvapením. Rychle mi zašeptal: „Pojď hned se mnou!Chci Tě!Hned teď!!!“, zašeptal mi a hodil na bar stodolarovku, i když naše útrata byla sotva desetinová. Popadnul mne za ruku a já se nechala prakticky odtáhnout do vedlejšího hotelu.
Hned za dveřmi jeho pokoje se na mne vrhnul a já úplně cítila, jak je nedočkavý. Vášnivě mne políbil a já poprvé ucítila klukovský jazyk ve svých ústech. Bylo to něco naprosto jiného, než když jsem se dřív líbala se svými přitelkyněmi, něco nového, něco úžasného. Vyšla jsem mu vstříc svým jazykem a naprosto jsem se nechala unést situací. Začal mne tlačit k posteli a ani se nemusel moc snažit, šla jsem skoro sama. Rukama mi mačkal moje krásná velká prsa a já myslela, že zešílím. Ve spáncích mi vzrušením bušila krev a v okamžiku, kdy jsme usedli na postel jsem mu roztrhla košili. Objevil se celkem pěkně vypracovaný hrudník a já mu jazykem zamířila k bradavce, abych zkusila, jestli se mu to také tak líbí jako mně. Jen jsem mu ji obkroužila špičkou, hlesnul, rukou mne chytil za vlasy a přitisknul si mne k sobě. Zatímco jsem mu laskala bradavku, rukama jsem začala šmátrat po jeho opasku a zipu u kalhot, abych mohla co nejdříve osvobodit jeho ptáka z těsného sevření jeansů. Jakmile se mi to povedlo, stáhla jsem mu boxerky a uviděla jeho chloubu. Přes dvacet centimetrů délky a dobrých pět v průměru, zkrátka chlapák, to se musí nechat! Mužská část mého mozku to deginitivně vzdala a ta druhá, ta která se cítila být děvkou, převzala vládu nad celým mým tělem.
Vrazila jsem si jeho kládu do pusy a začala jsem ho kouřit. Rukama mi zajel do vlasů a během okamžiku mně normálně mrdal do pusy. Kdyby věděl, že je to poprvé v životě! To mu bylo ale evidentně jedno a cpal mi ho tam, až jsem občas měla problémy popadnout dech. Ani já jsem to ale tolik nevnímala a snažila jsem se co nejvíc si situaci užít. Cítila jsem tvrdého ptáka, který mi zajížděl snad až do krku a Jerryho hlasité vzdychání. Asi mi to docela šlo, protože vzdychání začalo nabírat na intenzitě a najednou si mně opravdu narazil oběma rukama na čůráka a za hlasitého samčího řevu mi začal pumpovat svoji dávku do pusy. Na nic se mne neptal, jestli chci nebo ne, prostě mi ho nacpal co nejhloub a začal mně krmit jako poslední děvku z ulice. Když se dodělal, měla jsem takřka plnou pusu jeho semene. Část jsem si nechala vytéct po bradě do výstřihu a zbytek jsem spolkla. Rukou jsem si sperma rozmazala po prsou a usmála jsem se na něj. „A to byl jen začátek, drahoušku!“
Lehli jsme si na jeho velké hotelové letiště a jen tak jsme odpočívali. Chtěla jsem totiž, aby nabral sílu a mohli jsme pokračovat. Chvíli jsme si povídali o všem možném, něžně mne při tom hladil po zádech a já jeho na hrudi. Potom jsem ale nenápadně začala jazykem objíždět jeho bradavky a viděla jsem, že to má očekávaný účinek. Začal dělat delší mezery mezi slovy a občas zlehka slastně syknul. I jeho mužství začalo opět tvrdnout a tak jsem mu pomalu zajela rukou do klína. Objala jsem ho svou dlaní a mně tak dokonale známými pohyby jsem ho začala honit. Říkala jsme si ale, že bych si také zasloužila trochu něžností, tak jsem se Jerryho zeptala, co by řekl na šedesátdevítku. Nadšeně souhlasil, rychle ze mne stáhnul kalhotky a lačně se přisál na můj vocas. Během chvíle jsme se navzájem parádně kouřili a mne to děsně rajcovalo. Jerry mi začal prstem zajíždět do prdelky a mně bylo jasné, o co mu jde. Snažila jsem se co nejvíc povolit a usnadnit mu přípravu mé panenské dírky. I když jsem se trošičku obávala, protože jsem tam ještě žádného kluka neměla, hrozně jsem se těšila, až do mne poprvé pronikne.
Jeho tvrdá kláda v mé puse jasně dokazovala, že už je víc než připravený a tak jsem přestala kouřit a otočila se na něj. „Prosím, Jerry, udělěj mi to! Ale opatrně, prosím!“ Pohladil mne po vlasech a odpověděl mi milým úsměvem: „Neboj se kočičko, budu něžný!“ Kleknula jsem si před něj na všechny čtyři a vyšpulila jsem prdelku jak jen nelépe jsem uměla, aby měl dobrý přístup. Naposledy mi promáznul dírku slinou a já začala cítit, jak se mi na svěrač začala tlačit jeho kláda. Snažila jsem se co nejvíce uklidnit a uvolnit se. Pomalu mne roztahoval a milimetr po milimetru do mne pronikal. Chytil mne oběma rukama za prsa, já se zaklonila, vzala ho kolem krku a začali jsme se líbat. Bylo to nádherné. Během chvíle už začal hezky pravidelně přirážet a přitom mi dráždil bradavky a prsa drtil ve svých mužných dlaních. Strašně mne to vzrušovalo, skoro se mi začala točit hlava. Musela jsem si rukama začít honit svůj vocas, ale netrvalo dlouho a já stříkala na prostěradlo před sebou v obrovském orgasmu. Jerry však jel jako stroj a nepřestával přirážet do mé teď už perfektně přizpůsobené prdelky. Cítila jsem ho úplně hluboko, jak ve mně jezdí a jak ho moje díra obepíná. Ten pocit mne prostě dostával. Ještě před pár desítkami hodin jsem byla úspěšný muž, uzavírající obchody po celém světě a teď jsem dokonalá děvka, jejiž anál projíždí pěkně vybavený kluk.
Jerry mne chytil za boky a začal zrychlovat a jeho přírazy byly čím dál tím intenzivnější a prudší. Měla jsem obavy, že mne snad roztrhne, ale na druhou stranu jsem se toho nemohla nabažit. Ten pocit, že mně šuká kluk tak, jak jsem dřív šukávala já svoje přitelkyně, byl pro mne absolutně nový, ale naprosto úžasný. Tohle prostě chci znovu a znovu! Chci se stát děvkou, kterou budou nadrženci šukat a které budou vystříkávat prdelku! Jak se mi tyto myšlenky honily hlavou, působilo to na mne jako živá voda a opět se mi postavil můj ocas. Znovu jsem objala za hlavou Jerryho kolem krku, přitisknula jsem k němu rty ve vroucném polibku a on vzal mého tvrdého ptáka do ruky. Stačilo, aby mi jen párkrát přetáhnul předkožku přes žalud a já cítila, jak se ke mně řítí další šílený orgasmus. Ve chvíli, kdy jsem začala podruhé stříkat, jsem nastavila dlaň a většinu semene jsem do ní zachytila. Potom jsem si začala svoje sperma roztírat po kozách a v tom začal stříkat i Jerry a pumpoval svou dávku hluboko do mé prdelky. Zarazil ho do mne úplně nejvíc co to šlo a já si poprvé v životě vychutnávala pulzující klacek ve svých útrobách. A stálo to opravdu za to! Chtěla jsem, aby to nepřestalo a aby do mně stříkal víc a víc, aby mne úplně naplnil!
Když dostříkal, přitisknul se ke mně a svezl se na postel. Zůstal stále ve mně, i když jsme si lehli na bok a zmožení tou úžasnou jízdou jsme usnuli…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *