Moje představa

Jednoho dne jsem šel spát ke své tetě, kde mám i strejdu, bratrance a setřenici. Teta je nádherná, velký čtyřky, zadek trochu větší, ale to vůbec nevadí.

Toho dne se tam zrovna opila i moje druhá teta, která má taky nádhernej velkej zadek, ale kozičky nic moc a tak tam zůstala taky spát, ale ostatní jeli domů. Strejda byl pryč a sestřenice s bratrancem jeli na pařbu a měli se vrátit až druhý dne ráno. Byl sem v sedmém nebi.

Když už sem měl pocit, že všichni spí, tak jsem šel do koše s prádlem, kde jsem si vzal tetiny použité kalhotky a zalezl si do postele v pokoji, kde spala i moje teta a začal sem si honit pod peřinou a čuchal jsem k tetiným kalhotkám.

Když jsem se udělal, tak jsem hned usnul i s kalhotkami v ruce a s tou vůní pořád v paměti. Najednou asi za půl hodinky mě probudilo jemné šimrání na mém péru,a tak se podívám a moje teta už se tak nějak probrala z alkoholického delíria a evidentně na to měla chuť.

Hladila mi moje péro přes trenky a pak se sklonila dala mi trenky na stranu a jemně ho olízla a já myslel, že se jí hned udělám na obličej a do pusy. Ale řekl jsem si, že takovouhle příležitost ošukat svojí tetu mít nebudu, a tak jsem jí řekl, jestli by mi nedala taky ochutnat svojí prcinku.

Nejdřív byla vyvalená, ale pak souhlasila a svlékla se přede mnou a já viděl konečně její jemně vyholenou prcinku a prdelku. Začal jsem jí lízat kundičku a zadeček a za chvíli mě odměnila svojí sladkou štávičkou, kterou jsem všechnu slízal.

Řekla, že ho mě chce cejtit v sobě, a tak jsem jí řekl, ať si klekne na čtyři a já si jí chytil za prdelku a pomalu jsem jí ho dal do kundičky a začal jí strkat prsty do zadku.

Když jsem to dělal asi pět minut, nasadil jsem špičku na okraj zadečku a vrazil jí ho tam. Když jsem se asi po třech minutách málem udělal, tak si ho vzala do pusinky a já hned stříkal na kozy a do pusinky a ona poslušně polykala.

Ale když jsem si lehnul, viděl jsem tam druhou tetu, jak tam stojí jen ve spodním prádle a ty její velký kozy, jak přetékají.

Nabídl jsem jí, jestli by se nechtěla přídat a ta naštěstí souhlasila, a tak když jsem viděl její velké dvorce, tak se mi hned postavil a ta její kundička, hmm byla nádherně chlupatá.

Řekla, jestli bysme nešli do sprchy a my s druhou tetou jsme souhlasili. Přišli jsme tam a teta mi řekla, abych je pochcal, a tak jsem poslechl a krásně jsem je celé počůral a když jsme si role vyměnili, tak jsem se u toho udělal, ale pořád mi stál.

Ta s velkýma kozama – Markéta si na mě nasedla a začala jezdit a já jí sál bradavky a druhá teta s tou velkou prdelkou – Iveta mi sála koule a strkala Markétě prsty do zadku.

Markéta křičela: „Jooooooooo, šukejte mi moje nadržený díry!“ Pak se holky vylízaly a Iveta slízala mojí mrdku z Markétiny kundy.

Pak jsem Ivetu znovu ošukal do zadku a to pak vylízala Markéta a já nakonec vylízal obě dvě hezky nejdřív Markétě prdelku a Ivetě kundičku a pak naopak. Pokaždý jsem slízal jejich milostné šťávičky – jó to byla bašta…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *