Pozdě v noci II.

Uplynulo pár dní od našeho sexuálního dobrodružství se synem Danielem. Pořád jsem na to musela myslet, moje pocity byly smíšené, od studu až po touhu zažít to vzrušující incestní milování znova. Bylo to tak silné, že jsem jen ze všech sil přemáhala touhu sama vejít k Danielovi do pokoje pokaždé, když manžel nebyl doma. Jak se ukázalo, nemusela jsem však čekat dlouho.

Stalo se to ve středu ráno. Jako vždy jsem probudila manžela do práce a pak jsem šla vzbudit Dana. Ten mi řekl, že se necítí dobře a raději dnes do školy nepůjde. Neměla jsem námitky. Když jsem udělala manželovi snídani a on pak odešel do práce, jako vždy jsem si šla dát dlouhou relaxační koupel.

Ležela jsem ve vaně, hrála si s mojí pochvou a vzpomínala na divoké milování se synem. Napadlo mě, zda-li bych neměla jít do jeho pokoje a zeptat se jej, jak dlouho mě nechá ještě čekat. Zahnala jsem nakonec tyto myšlenky, vylezla z vany, oblékla župan a šla do ložnice. K mému překvapení v mé posteli ležel Daniel, úplně nahý, se svým velkým penisem v ruce, který pomalu honil nahoru a dolů.

„No, Dane, jak jen můžeš takhle vlézt do naší postele?“ vyhrkla jsem překvapeně celá šokovaná. „Už to, mami, nemůžu vydržet. Ty se tváříš, jako by se nic nestalo a já pořád nemůžu zapomenout. Pojď ke mně a zopakujeme si ty krásné chvíle!“ řekl Dan a natahoval na mne ruce.

Byla jsem jako hypnotizovaná, jeho vzrušená slova ve mně probudila téměř zvířecí touhu po sexu s ním, mým vlastním synem. Přistoupila jsem pomalu k posteli, shodila ze sebe župan a klesla na postel.

Dan mě prudce přivinul k sobě a naše ústa splynula ve vášnivém polibku, zatímco moje ruka sevřela jeho horký, jako kámen tvrdý, sametově hebký penis a začala jej pomalu honit. Jeho ruce spočinuly na mém zadku a po chvilce jsem cítila, jak prsty jedné z rukou začaly jezdit okolo mého anusu.

„Klekni si, mami, abych tě mohl mrdat do druhé dírky, jak jsem ti slíbil!“ zašeptal mi vzrušeným hlasem Dan do ucha a oběma rukama mi roztahoval půlky zadku od sebe.

Nemohla jsem jinak, bylo to silnější než já. Bylo to poprvé v mém životě, kdy někdo něco takového požadoval a protože jsem velice stydlivá, určitě bych v jiném případě odmítla. Ale tohle bylo něco jiného, teď jsem byla ochotna udělat cokoliv by si můj syn přál. Klekla jsem si, jak si Dan přál a i když se studem, přece jen jsem vzrušeně čekala, co bude dál.

„Ty máš nádherný zadek, mami!“ zvolal Dan. Jeho prsty vnikly nejdříve hluboko do mojí mokré, vzrušené pochvy a pak mokré mými šťávami začaly vnikat do konečníku.

Postupně tam vtlačil jeden prst, pak přidal druhý a potom třetí. Cítila jsem, jak mi pomalu roztahuje konečník a připravuje si jej pro svůj silný penis. Pak se ke mně přitiskl a jeho penis snadno vnikl do mojí vzrušené pochvy až nadoraz, až jsem vykřikla slastí. Současně jeho prsty roztahovaly konečník na nejvyšší možnou míru.

Několikrát projel mojí pochvou sem a tam, až náhle jeho penis vyklouzl ven a ucítila jsem, jak se špička jeho mokrého horkého žaludu neúprosně tiskne do mého konečníku roztahovaného jeho prsty. Slyšela jsem synův vzrušený, horký dech na svém zátylku a pak vrazil svůj šíp lásky pomalu ale neúprosně do mého konečníku.

Neudržela jsem se začala jsem křičet a hekat pod náporem hrozného tlaku, který roztahoval můj konečník až k prasknutí. Ruce mého syna sevřely křečovitě moje těžké prsy visící pod mým tělem a začaly dráždit naběhlé bradavky, zatímco ta hrozná věc v mém zadku zajížděla dál a dál do mých střev. Trvalo to nekonečně dlouho, než se ten pohyb v mém těle zastavil a celý synův penis zmizel v mém zadku.

„To je nádhera!“ zasténal Dan slastí a jeho ruce dráždily moje ztopořené bradavky. Pak se jeho penis v mém anusu začal pohybovat sem a tam, ze začátku přece jen s obtížemi ale postupně čím dál lépe. Jeho na kámen ztvrdlá varlata narážela do mé zadnice a pak se jedna z jeho rukou přemístila z mých prsou a Dan začal prsty dráždit moji pochvu a klitoris.

Musím se přiznat, že se mi to přece jen začalo líbit a Danovi asi ještě víc. Jeho dech byl čím dál vzrušenější, pohyby trhavější až přišla ta chvíle, kdy se jeho tělo do mě zarazilo s nevídanou silou a Dan začal s hlasitými výkřiky stříkat svoje semeno do mého konečníku. Po posledním výstřiku zůstal chvilku bezvládně ležet na mých zádech vysílen nesmírnou slastí.

Konečně se Dan vzpamatoval a s hlasitým oddechováním klesl vedle mne na postel a usmíval se na mne. „Víš, mami, nikdy bych nevěřil, že s tebou zažiju takovou nádhernou chvíli!“ zadýchaně říkal, zatímco jeho ruce si nepřestávaly hrát s mými prsy. S povzdechem jsem mu ruce odstrčila od sebe s tím, že už nemůžeme pokračovat a přes jeho protesty jsem šla do koupelny se umýt a vykoupat.

Celý den jsem pak dělala domácí práce, ale přitom jsem nepřestávala myslet na ty zážitky s mým synem. Byla jsem z toho strašně vzrušená. Věděla jsem, že musíme s Danem ještě pokračovat, než se večer vrátí manžel domů.

Okolo čtvrté hodiny odpoledne přišel Dan úplně nahý za mnou do kuchyně, kde jsem připravovala jídlo a řekl: „Mami, myslím, že je čas dokončit to, co jsme předtím nedokončili, jsi pro?“

„Ano, Dane, jsem pro to, co chceš ty!“ nemohla jsem odpovědět jinak a cítila jsem, jak začínám mezi nohama vlhnout. Věděla jsem, že už brzo přijde manžel z práce, ale bylo mi to v tu chvíli úplně jedno.

„Tak se svlékni jako já a pak se ohni přes stůl!“ poručil mi a já beze slova a ochotně poslechla. Ohnula jsem se přes stůl a Dan se ke mně sklonil hlavou a začal mi lízat zadek a prstit pochvu. Bylo to vzrušující a šílené, až jsem začala sténat slastí a prosit.

„Dane, tak už ho do mě vraž, toho svýho krásnýho čuráka! Vraž ho do své nadržené matky a udělej jí to, jako jí to ještě nikdo neudělal, než se tvůj otec vrátí z práce domů!“

Beze slova mě přinutil otočit se a lehnout si zády na stůl se široce roztaženýma a zvednutýma nohama. Nedočkavě jsem sledovala, jak si zblízka prohlíží moji vyšpulenou pochvu, ze které kdysi vyšel na svět a přitom si honí toho svého nádherného ptáka.

Pak pomalu přistoupil ke stolu a vzápětí jsem ucítila, jak se mé nedočkavé pochvy tlačí hlava jeho penisu. Konečně jsem cítila svého syna ve svém těle, jeho penis začal pracovat v mojí pochvě sem a tam a já se svíjela blahem. Byla jsem tak vzrušená, že netrvalo dlouho a dočkala jsem se nádherného orgasmu jaký jsem snad ještě nikdy předtím nezažila.

Za chvilku po mne začal sténat a vzpínat se Dan a já cítila, jak jeho semeno proudí do mojí vagíny. Bylo to šíleně vzrušující vědomí, že to je semeno mého syna, které proudí do mého těla v prudkých výstřicích.

Bylo to akorát včas, slyšeli jsme, jak manžel zatroubil při vjezdu do garáže. Dan rychle vytáhl svůj skleslý penis z mojí pochvy, políbil mě na prs a kvapil do svého pokoje, zatímco já se oblékla a spěchala přivítat svého muže z práce se semenem jeho syna v pochvě…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *