Maminčin malý muž I.

Alice se probudila a pomalu protáhla svoje nahé tělo. Byla stále trochu pod vlivem vína a marjánky. Podivila se proč stále cítí tak intenzivní vůni kouře z marjánky. Vzhlédla a uviděla jak se na ní usmívá její syn.

Byl to nádherný, dobře stavěný 15 ti letý chlapec a ona jej tak milovala. Seděl tam, nahý, dokuřoval zbytek jejího jointa a mezi roztaženýma nohama si přitom honil svůj obrovský, ztopořený a mokvající penis.

Mohutně potáhl z ručně ubalené smotky a řekl: „Ahoj mami, je to fajn, že nás to otec naučil ale proč jsem tak pořád nadržený?“ „Ale broučku, já jsem taky stále nadržená. Pojď maminku trochu uspokojit. Dej mi šluka a dojdi pro trochu vína. Budu mít chuť udělat si dobře a krásně si s tebou zamrdat, Slávečku. Dělej hochu, maminčina dírka potřebuje tvůj velký kolíček… A ty víš jak vzteklý je náš otec když zjistí, že je ve mně jako druhý. Mohl by se tady později zastavit a já se musím ještě před tím umýt.“

Zatímco Slávek spěchal pro víno Alice myslela na svého úžasného otce a vzpomínala jak to celé začalo…Její otec byl úspěšný muž, žili ve velkém domě na pokraji města. Alice byla nádherné malé děvčátko a svého otce zbožňovala. Ráda mu sedávala na klíně když jí předčítal pohádky. Naučila se jak hýbat svým malým zadečkem aby se mu to líbilo. On jí potom vždy něžně políbil na temeno hlavy a řekl, že je jeho miláček. Samozřejmě, že to nedělali když u toho byla matka.

Matka byla protivná. Později se o ní dozvěděla, že byla alkoholik a velmi sobecká. Matka nikdy nedala najevo, že jí má ráda a ani se o ní vlastně nestarala. Potřebovala si pořád dokazovat, že o ní muži stojí a odcizovala se jak svému muži tak svojí dceři. A tak se Alice stále více sbližovala se svým otcem a jejich vzájemná láska rostla…

Když bylo Alici okolo 10 let začaly se v ní probouzet její hormony a ona pochopila co to je tvrdého v otcově klíně. Vytušila, že s matkou nemá žádný sex, že matka o to nestojí. A jelikož se s otcem vzájemně milovali nemohla pochopit, proč by oni dva nemohli mít sex spolu ´mrdat´ jak tomu slyšela říkat od svých zkušenějších kamarádek.

Uplynul rok když si poprvé začala hrát se sebou svými prsty. Snila při tom jak se stane ženou svého otce a bude jej uspokojovat sama. Slyšela již od starších kamarádek něco o technikách a možnostech uspokojování jak s děvčaty, tak s chlapci. Alice začala být velmi vzrušená a trápilo ji, že o ní dosud neprojevil zájem žádný kluk.

Jednou večer, zatímco její matka byla opět na nějaké párty, procházela okolo koupelny a slyšela otce jak se sprchuje za pootevřenými dveřmi koupelny. Závěs sprchy byl průsvitný takže mohla dobře vidět svého otce jak si myje svůj ztopořený penis. Měl puštěnou sprchu a stříkal si na svůj penis.

Zatoužila ten penis políbit a dívat se jak by se mu líbilo kdyby mu ho vyhonila. Rozhodla se, že musí něco udělat. Vešla do koupelny s tím, že se omlouvá, ale musí čůrat. Slyšela jak překvapený otec řekl ´tak dobře´.

Stáhla si kalhotky dolů, povytáhla tričko vzhůru a posadila se na mísu s roztaženýma nohama. Její otec vyšel ze sprchy s ručníkem okolo boků a díval se jak čůrá. Jeho penis tvořil bouli na ručníku. Měla stále roztažené nohy a znova se omlouvala, že sem vešla zrovna když je nahý, ale již to nemohla déle vydržet. Usmál se na ní se slovy, že je jeho nádherná holčička a že jí miluje.

Tu noc si svými prstíky přivodila svůj první a nádherný orgasmus a poznala, že je již připravena přijmout otcův velký penis do svojí kundičky. Od toho incidentu v koupelně jako by spolu měli nevyslovenou dohodu. Když byli večer sami doma měl na sobě jen krátký župan stěží zakrývající jeho houpající se penis. Alice zase chodila pouze v krátké noční košilce bez spodních kalhotek. Neustále se pro něco shýbala a ukazovala tak svojí velmi vlhkou kundičku a rozkošnou prdelku. Toto vzájemné škádlení se jim líbilo a oba je viditelně vzrušovalo.

Alice přišla ke svému otci který sledoval TV. Roztáhla nohy, povytáhla si noční košilku a rozkročmo si sedla na otcův klín přesně na vysokou bouli tvořenou jeho ztopořeným penisem. Sklonila se k otci a lehce jej políbila rty se slovy: „Och tati, já tě mám tak ráda. Vím, že tvoje vzrušení je známkou toho, že mě taky miluješ. Víš, chtěla být tvojí ženou. Ať jde máma pryč, my jí nepotřebujeme.“

To řekla, vstala a sáhla dolů do županu a nalezla ten penis svých snů. Pomalu dosedala zpět, ten nádherný penis přidržovala rukou a jezdila s ním po svojí vlhké a zduřené kundičce a zkoušela ho do sebe dostat. Pak začala naříkat. „Sakra tati, já se chci s tebou milovat, ale ty ho máš tak velkého, že se do mne nevejde!“

Otec vstal a odhodil ze sebe župan, jeho masivní penis byl konečně volný pro jeho malé děvčátko. „Počkej tady chvilku holčičko, něco přinesu co nám pomůže.“ Za okamžik byl zpět a nesl dvě sklenky s vínem a ubaleného jointa. „Sleduj mě. Vtáhni do sebe trochu tohoto kouře a zadrž jej v sobě jak nejdéle dokážeš. Pak vypij tuhle sklenku vína drahoušku. Budeš v pohodě a možná se s tebou budu moci konečně pomilovat!“

„Ach tatínku, to všechno mě tak strašně vzrušuje. Už se nemůžu dočkat. Nalej mi víc toho vína prosím. Och Bože, moje kundička celá hoří nedočkavostí na tvůj penis. Cítím se tak vzrušená,“ řekla když udělala vše jak ji tatínek poradil. Pak znova obkročmo nasedla na otcův klín a ručkou si přidržovala jeho penis. Pomalu se spouštěla dolů zatímco ji tatínek něžně přidržoval a přitom jazykem laskal tvrdnoucí bradavky v místě pučících prsíček.

Alice byla překvapena jak snadno tentokrát zajel penis do jejího těla, na okamžik se pohyb zarazil jak narazil na její panenskou blanku a vzápětí ji vlastní váhou protrhla. Vykřikla bolestí a překvapením když tatínkův penis vnikl až na dno její kundičky a zcela ji vyplnil. Pod vlivem opojení z vína a marjánky ale téměř necítila bolest. Pak ji její otec uchopil zespoda za obě půlky její nádherné prdelky a začal jí posunovat nahoru a dolů po svém penisu rychleji a rychleji, jak se jich začalo zmocňovat vzrušení.

„Ohh, tatínkůů, to je krásnééé! Áááchh, já snad budu čůráát!“ sténala Alice. Rostoucí slast blížícího se orgasmu považovala za nutkání k močení, ale nebyla schopna odolat. Stejnou měrou se k orgasmu blížil i její otec a za okamžik vyvrcholili současně.

Poprvé v životě Alice ucítila jak do její kundičky proudí otcovo horké semeno a oplodňuje v ní nový život. Ještě dlouhé minuty seděla Alice bezvládně na otcově klíně nabodnutá na jeho změklý penis a vzpamatovávala se z toho náporu první slasti.

Když otevřela oči tak ji tatínek vroucně políbil a pomalu nadzvedl až z ní jeho již polotuhý penis z mlasknutím vyklouzl ven. S ním vyteklo i větší množství jeho semene které se nevešlo do její kundičky a dopadlo na zmuchlaný župan pod nimi.

Otec pomalu položil dcerku před sebe na zem a ona zůstala klečet s hlavou na jeho kolenech. Pak Alice ucítila pohyb otcova penisu pod svým čelem a zvedla hlavu. Viděla před sebou tmavě rudý žalud otcova nádherného penisu který jí přinesl před chvílí tolik slasti. Chtěla se mu nějak odvděčit a věděla jak.

Sklonila hlavu a pomalu vsála ohromný žalud do úst a začala jej kouřit tak, jak to slyšela od svých starších a zkušenějších kamarádek. Za několik krásných chvil začal její otec sténat a chvět se a pak ucítila divoké cukání jeho penisu ve svých ústech a její ústa začala plnit bílá tekutina otcova semene. Statečně se vyrovnala s tím překvapením a poctivě sála stříkající chuchvalce teplé pochoutky do poslední kapičky zatímco se otec svíjel a chvěl slastí…

Po tomto prvním milování ji otec dál nabízel víno a marihuanu. Nejen z lásky ale i protože pak byla náruživější a divočejší a jejich milování ohnivější. Krátce po svých 15 narozeninách otěhotněla. Zařídil jí podnájem a tam pak měla jejich chlapečka – Slavomíra. Miloval se s ní pokaždé kdy mohl ale vypadalo to, že jí to nestačí. Byla stále náročnější a divočejší v tom čase…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *