Máma řekla nestříkej VII. – Análek já taky rád

Konečně se naše těla zklidnila a já zůstal ležet na matčině hebkém těle v jejím objetí s polotvrdým čurákem, stále v její mokré pochvě. Chvíli jsme takto odpočívali, já s hlavou na matčiných zádech poslouchal zrychlený tlukot jejího srdce. Pak se matka pomalu pozvedla na všechny čtyři a začala se pode mnou jemně pohybovat sem a tam, jako by mě chtěla probrat z letargie. Cítil jsem, jak se mě opět zmocňuje vzrušení a současně tvrdne můj penis.

„Ach, maminko, to byla krása. Dělal jsem to dobře? Mrdal jsem tě, jak jsi chtěla?“ ptal jsem se upřímně matky a začal ji znovu pomalu a dlouhými tahy mrdat. Opět jsem sevřel rukama její nádherné kozy houpající se pod jejím tělem a začal je hníst a hladit.

Nejdříve jsem nic neslyšel, jen vzdychání a hekání, až po chvilce řekla: „Ano, ty moje zlatíčko! Tak krásně jsi mě mrdal a udělal svoji maminku šťastnou po takové době. Jen, prosím tě, nepřestávej, na mě už to zase přichází. Bože, já už zase budu. Ach, ježíš, baby, tvoje máma už zase stříká!“ A její tělo sebou začalo zase házet a svíjet se pode mnou v milostné křeči. Její ždímající kunda opět způsobila, že za několik okamžiků jsem cítil, jak začínám rovněž stříkat. Ani jsem nemusel volat, máma to poznala podle cukání mého penisu a začala mě sama povzbuzovat: „Ach, ano, baby, stříkej, stříkej do své maminky!“

Svíral jsem pevně v rukou její ohromné visící kozy a divoce vrážel cukající penis do přetékající pochvy. Nemohl jsem se toho slastného pocitu nabažit a toužil jsem, aby ta slast nikdy neskončila. Konečně jsme oba padli vedle sebe, nádherně zmoženi předchozími nápory slasti a máma mě pevně svírala ve své mohutné náruči a hlavu mi tiskla na měkké polštáře svých prsů. „Ach, miláčku, nikdy bych netušila, že mě jednou tak nádherně uspokojí můj vlastní syn. Jak já jsem šťastná, že jsem se k tomu odhodlala!“ vrněla blahem a tiskla mě k sobě.

Chvíli jsme jen tak odpočívali a pak jsme šli společně do koupelny pod sprchu. Pečlivě jsme jeden druhého umyli a přitom se opět probudil náš sexuální zájem. Ve spěchu jsme se otřeli a už mě máma vlekla nedočkavě zpět do své ložnice. „Ach, miláčku, já už jsem zase tak strašně vzrušená, musíš mě teď zase chvíli lízat, i když již nemám polevu!“ žadonila a lehla si na záda na postel. Vysoko zvedla stehna a přidržovala si je rukama, takže mi zcela odhalila svoji chlupatou pochvu.

Klekl jsem si před postel s hlavou mezi jejíma nohama a začal již zkušeněji zpracovávat její pochvu jazykem. Teprve nyní jsem si všiml toho zvláštního chvějícího se výstupku na kraji její pochvy a začal jej se zájmem lízat a svírat mezi zuby.

„Ach, bože, to je slast, ano, lízej můj klit, cucej ho a hlavně nepřestávej!“ vyjekla máma a já pochopil, že je tento výrůstek mimořádně citlivý. Zatím co jsem jej laskal svými ústy, začal jsem pomalu vsouvat do pochvy jeden prst za druhým. Matčina pochva se vzrušením začala opět rozevírat a silně vlhnout a k mému překvapení se mi do ní za chvilku podařilo vsunout celou ruku až po zápěstí. Mámu to asi šíleně rajcovalo, protože sténala a svíjela se slastí.

„Ano, strč mi tam celou ruku a mrdej mě, co nejvíc můžeš, bože, to je krása!“ volala a přirážela zadkem na moji ruku. Pak jsem si všimnul scvrklého špulícího se análního otvůrku. Byl jsem celý zdivočelý z toho, co všechno můžu provádět svojí matce, a začal jsem prsty druhé ruky jezdit přes něj a pokoušel se do něj zasunout prst.

„Ach, co to děláš! To se přece nedělá!“ protestovala máma, ale nijak se nebránila mým zvědavým prstům. Zatímco jsem ji mrdal svojí rukou vraženou hluboko v její pochvě, povedlo se mi po trošce úsilí vsunout jeden prst na kraj konečníku a po zatlačení náhle prst vklouzl dovnitř. Máma divoce zavyla a její zadek vylétl vzhůru.

Otvor byl strašně těsný a suchý, takže můj prst nemohl klouzat sem a tam, jak jsem původně zamýšlel. Pak mě napadlo navlhčit si prsty ve šťávách vytékajících z její vzrušené pochvy a náhle byl pohyb prstu snadný. Zkusil jsem k němu přidat druhý a potom i třetí prst a povedlo se mi je tam nacpat. Máma řičela jako kůň, ale evidentně se jí líbilo mít obě díry plné, a já cítil, jak se moje prsty vzájemně dotýkají přes tenkou stěnu konečníku a pochvy.

„Bože, synku, co to děláš! Bože, to je krása, to mi ještě nikdo nedělal! Nepřestávej, hlavně nepřestávej a mrdej svoji maminku do pochvy i konečníku!“ sténala máma a mě z jejích slov a toho všeho ztvrdnul penis, až mě bolel.

Dostal jsem náhle nápad, zkusit jej strčit do mámina konečníku a byl jsem tím úplně posedlý. Než se máma vzpamatovala, převrátil jsem ji na záda a ona si poslušně klekla opět na všechny čtyři v domnění, že ji budu opět mrdat jako předtím. Než si stačila uvědomit, co chci udělat, přisadil jsem penis nedočkavě k jejímu konečníku, ještě částečně roztaženému mými prsty a snažil se jej narvat dovnitř.

„Ježíš, co to děláš, tam né, tam se přece nestrká!“ vyjekla máma překvapeně, ale v tom její svěrač povolil a můj chlapecký penis náhle zajel do těsného análu až po kořen. Divoce vykřikla a snažila se mě ze sebe setřást, ale marně. Nedbal jsem jejích protestů a začal ji mrdat jako šílený. Ruku jsem jí vrazil do pochvy a třel s ní můj penis, klouzající těsným análem. Bylo to nádherné cítit jej, jak jezdí sem a tam a já naopak cítil moje prsty dráždící stěny matčiny pochvy a potažmo i můj penis v konečníku.

„Ach, baby, co to děláš, to je nádhera, to je slast. Baby, já už zase stříkááám!!!“ přímo ječela a divoce přirážela svým zadkem. Její pochva svírala moji ruku v milostné křeči, tak ohromné nezvyklým mrdáním. Její kozy sebou házely ze strany na stranu, až narážely na její obličej a břicho a já měl co dělat udržet se na ní.

Bylo to nádherné a vzrušující pozorovat mámino silné tělo, jak se svíjí pod účinkem mého penisu v análu a ruky v pochvě. Trvalo to několik minut, než se její tělo zklidnilo, zatímco pod ní se vytvořila veliká louže jejích šťáv. To jsem již cítil, že budu tak stříkat a začal jsem sténat slastí.

„Ach, mami, já už taky budu, už budu stříkat!“ volal jsem a jezdil v matčině zadku jako šílený. „Ne, nesmíš, nestříkej, maminka to chce jinak, miláčku, nestříkej!“ zvolala náhle k mému překvapení a shodila mě ze sebe. Téměř se mnou praštila na postel, s nohama dolů z postele, a klekla si sama před ní s rukama na svých prsech. Přitiskla prsy na můj penis a sevřela jej mezi ně. „Chci, abys mě postříkal, chci tvoje semeno na svých prsech a těle, miláčku! Maminka chce, abys mrdal její prsy!“ volala a začala jezdit sevřenýma kozama po mém penisu.

Bylo to šíleně vzrušující a nemohlo to trvat dlouho. Ještě několik tahů jejích koz po mém penisu a již z něho vytryskl první a po něm další a další gejzír bílého semene. Cákance dopadaly na matčin obličej, její kozy a ona si je blaženě rozmazávala po těle, až měla kozy celé mokré. Konečně mě svýma kozama zcela vyždímala a pak klesla znavená a šťastná vedle mě. „Pamatuj si, že budeš stříkat pouze tehdy, až ti řeknu, a tam, kam budu chtít!“ upozorňovala mě a já radostí kýval hlavou. No co byste dělali na mém místě vy?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *