Povedené sestřičky VII.

„To byla nádhera, já bych to taky chtěla zkusit a prožít!“ řekla závistivě Hanka a Dana se pochopitelně přidala. Obě holky se na nás tiskly, takže jsem z jedné strany cítil matčino tělo a z druhé strany mladé tělíčko Dany.

K mému překvapení byl dotyk jejích koziček velmi vzrušující a dráždivý, byly sice ještě malé, ale zato tvrdé, s hroty bradavek vzrušením nateklými, až jsem zatoužil vcucnout je do úst a sát jako nemluvně. Nebylo divu, že můj penis opět ztvrdnul, což nezůstalo bez povšimnutí jak Dany, tak mámy. Začaly se o něj skoro prát, cítil jsem, jak se jejich ruce vzájemně odstrkávají a snaží se jej uchopit.

Nakonec to rozřešila máma. „Tak dobře, ať je po vašem, ale nesmí do vás vystříknout!“ řekla a holky to s radostí přivítaly. „A ty si pamatuj, jakmile ucítíš, že se blíží tvůj výstřik, ihned penis vytáhneš, jasné?“ důrazně mě poučila, ale to už se na mě obě holky nedočkavě vrhly.

Nakonec je máma srovnala tak, že si obě lehly vedle sebe na postel, zatímco já si musel kleknout mezi jejich nohy. Ještě párkrát mámina ruka zapumpovala po mém penisu a už mě za něj táhla do rozevřeného klína Dany.

Dana sebou nedočkavě šila a rukou si jezdila po své vzrušené kundičce. Ucítil jsem její dotyk, byla horká a dostatečně mokrá. Cítil jsem, jak mi máminy prsty přidržují penis v ústí sestřiny kundičky a druhá mámina ruka začala tlačit můj zadek směrem dolů.

Chvilku to vypadalo, jako když jsem se snažil vrazit penis do matčina zadku, měl tendenci uhýbat či sjíždět ven, až náhle prorazil sevření sestřiných pysků a začal zajíždět do její panenské kundičky. K mému překvapení jsem však téměř okamžitě narazil na nějakou pružnou překážku, panenskou blánu. Trochu jsem se zarazil, ale Dana začala netrpělivě skučet a volat, ať proboha pokračuji a nemučím ji.

Tlak matčiny ruky na zadku zesílil, a tak jsem zatlačil ze všech sil. Chvíli trval odpor Daniny panenské blány, až ji náhle špička žaludu protrhla a žalud jako obrovský buldozer projel zvětšující se trhlinou a vytvořil tak cestu pro celý penis. Dana sice divoce vykřikla bolestí, ale ihned začala křičet, ať pokračuju, její vzrušení bylo ohromné.

Jakmile se trošku zklidnila, začal jsem jezdit v její deflorované kundičce sem a tam, cítíc rozdíl mezi matčinou pochvou a kundičkou sestry. Ta byla těsňoučká a uzoučká, a teprve si zvykala na pohyb cizího těla v sobě. Bohužel však Dana byla tak vydrážděná a nedočkavá, že jsem po několika tazích ucítil, jak se její kundička cuká a svírá, zatímco Dana divoce sténala a křičela slastí. Její tělíčko sebou házelo jako by trpěla padoucnicí, oči měla vytřeštěné a vypadala jako v tranzu.

Vcucnul jsem do úst nabízející se tvrdé hrozinky jejích prsů a zatímco se pode mnou svíjela, sál jsem je a jemně kousal, zvyšujíc tak její prožitek a slast. Konečně její tělíčko prohnuté jako luk povolilo a Dana klesla na postel se zavřenýma očima jakoby v mdlobách. Ale to se již na mě natahovaly ruce Hanky, která nás závistivě a nedočkavě pozorovala nemohouce se dočkat, až se jí dostane stejné deflorace jako její sestře.

Její chvějící se ruka nedočkavě tiskla můj penis do své kundičky, která však přece jenom nebyla tak otevřená a připravená jako u její sestry. Tlačil jsem vší silou penis do její kundičky, ale ta byla tak sevřená, asi strachem, že jsem ničeho nedosáhl. Až jsem měl strach, že si snad zlomím penis. Naštěstí zasáhla mamka.

Jemně mě odstrčila a poklekla sama mezi Haniny nohy. Ústy se přisála na její ještě neochmýřenou kundičku a začala ji jemně sát a lízat. Dráždila tímto prastarým způsobem pohlaví své mladičké dcery a já jsem s úžasem pozoroval, jak se Hanino tělo začíná rozechvívat a rozpalovat touhou a vzrušením.

Matčin jazyk kmital v Hančině jeskyňce, až začala sténat a svíjet se slastí. Už už se zdálo, že dosáhne orgasmu, když v tom zkušená matka přerušila svoje laskání a nedbajíc na dceřiny zklamané vzdechy a výkřiky, uvolnila mi místo mezi jejíma nohama. Rovněž i můj penis několikrát pohonila, aby byl dobře připravený a již mě směrovala do Haniny kundičky.

Tentokrát jsem cítil, že je již vlhká a mírně rozevřená, takže jsem mohl začít svoje dílo. Zatímco máma přidržovala můj penis svojí rukou, aby se neohnul či nesjel, začal jsem jej tlačit do Haniny kundičky, chvějící se očekáváním a vzrušením. Hanka na rozdíl od Dany začala již křičet, aniž jsem ještě začal útočil na její panenskou blánu, až jsem z toho dostal strach. Ale matčina ruka naznačovala, abych ničeho nedbal a pokračoval v útoku.

Ještě jsem zvýšil úsilí, ale marně. Už jsem to chtěl vzdát, když opět zakročila máma. Podstrčila svoji ruku pode mnou až pod Hanin zadeček a začala prsty laskat a dráždit její análek. Nakonec začala jeden vlhký prst tlačit dovnitř a to mělo zázračný účinek. Hanka se začala vzpínat na matčině prstu ve svém zadečku a tím se více rozevírat před mým penisem.

Náhle máma prudce vrazila prst celou svojí délkou do Hančiny prdelky, ta šíleně vykřikla a divoce zvedla zadeček před tím tlakem. To v kombinaci s mým protipohybem pomohlo a žalud mého penisu opět zapracoval jako buldozer, hrnouc před sebou jemné potrhané pletivo toho, co bývalo panenskou blánou nebohé Hanky.

Za bolestivého pláče deflorované Hanky jsem začal konečně ve volné, ale velice těsné kundičce plynule jezdit sem a tam. Štěstí bylo, že přestávka mezi deflorací Dany a Hanky snížila moje vzrušení, takže nehrozilo, že bych byl dříve hotový než ona. Máma ostražitě pozorovala moji tvář i moje pohyby, zda náhodou nepřichází moje výstřiky, ale zatím zbytečně.

Naopak, opět to byla Hanka, která dospěla k orgasmu dříve než já. Její ještě těsnější kundička než Danina se náhle začala opět svírat a cukat, což byla neklamná známka příchodu jejího orgasmu. Hančin bolestivý pláč již dávno přešel ve vzrušené vzdechy a sténání, které v této chvíli vystřídaly divoké výkřiky a skřeky vzrušení a slasti. Se slastí zavřenýma očima prožívala svůj první orgasmus způsobený penisem a plně si ho vychutnávala.

Jenomže došlo i na mě. Jak se Hanina kundička svírala okolo mého penisu, ucítil jsem, že budu stříkat i já! „Už budu stříkat!“ začal jsem křičet a s hrůzou jsem pochopil, že nemám sílu již cukající se penis z Hanky vytáhnout. Naštěstí zde byla pozorná máma, která přiskočila a pohotově mě od Hanky odstrčila, až jsem se překulil vedle ní na záda. „Nemůžeš do Hanky stříkat!“ volala, zatímco já nešťastně skučel zklamáním. „Vystříkáš se mezi kozy!“ volala máma a klekla si nade mě.

Netušil jsem o co jde, ale brzy jsem to poznal. Máma se trochu sklonila a můj nešťastný penis se náhle ocitl v sametovém objetí jejích cecků. Vzaly jej mezi sebe a jak se máma pohybovala dopředu a dozadu, připadal jsem si, jako bych ho měl v pochvě. Její kozy hebce přejížděly přes nejcitlivější části roztouženého a rozdrážděného penisu a dosud nepoznanou slastí mě přiváděly až k šílenství. Netušil jsem, že je něco takového možné a jaká je to nádhera.

Máminy kozy mě laskaly a dráždily, jak se můj penis mezi nimi klouzal, jeho špička vyklouzla ve žlábku mezi nimi a opět zmizela v tom netušeně dráždivém tunelu. Máma sklonila ještě více hlavu a vyplazeným jazykem olízla špičku žaludu pokaždé, jak se mezi jejími kozami objevil.

Přál jsem si, aby to nikdy neskončilo, ale bohužel pud byl silnější. Opět jsem ucítil to známé chvění a brnění ve slabinách jako předzvěst výronu semene. „Už budu, maminko moje sladká, už budu stříkat!“ sténal jsem nepředstavitelnou slastí a moje tělo se zcela bez mé vůle divoce vysoko vzepjalo vzhůru, do vysokého oblouku. Vůbec jsem nevěděl, co dělám, jenom jsem křečovitě čekal na ty první výstřiky přinášející slastné uvolnění.

Máma ještě podpořila dráždění svých prsů tím, že je oběma rukama sevřela a tím ještě těsněji sevřela i můj penis mezi nimi. To bylo již nad moje síly a vědomí. Divoce jsem vrazil penis do tunelu z jejích koz a již z něj vytryskl první gejzír mého semene. Máma hladově otevřela ústa v touze zachytit co nejvíce vystřikujícího semene. „Stříkej, maličký, stříkej, maminka má ráda tvoje semeno!“ volala, aby nakonec uvolnila sevření svých koz a vsála cukající se penis přímo do úst.

Začala jezdit zkušeným jazykem po špičce žaludu a po jeho kořenu, zatímco další a další gejzíry stříkaly do jejího hrdla. Stačila vše polykat a vysála ze mě vše do poslední kapky. Konečně jsem ucítil nádherné uvolnění a nesmírnou únavu. Klesl jsem na postel a téměř usnul z toho ohromného vzrušení a předchozího napětí. Podobně vedle mě klesla i máma, také vyčerpaná, a vedle nás ležely znaveně i obě ségry. Leželi jsme, prudce oddychovali a dívali se po sobě.

„Líbilo se vám to?“ zeptala se nás máma a já i ségry jsme horlivě kývali hlavou. „Maminko, určitě si to musíme zopakovat, ale já bych chtěla cítit, jak to semeno dopadá do mé kundičky, tak jako ty!“ zvolala odvážnější Hanka a Dana se k ní přidala. „Mně se to taky líbilo, ale nejvíc se mi to líbilo s tebou, maminkou!“ přiznal jsem se k nelibosti sester.

„I mně se s tebou a děvčaty líbilo, budeš dobrý milovník a určitě tě ještě něco naučím!“ řekla máma. „Ale pamatuj si, že beze mne nesmíš s holkama dělat to teď, jinak se můžete dostat do maléru! Raději s holkama půjdu hned po neděli k doktorovi, aby jim dal nějakou antikoncepci, protože jinak bych vás určitě neuhlídala!“ dodala a my jsme jí slibili, že do té doby s holkama nic dělat nebudeme.

A tak se také stalo, a když už ségry nemusely mít obavu, že by mohly otěhotnět, došlo i na naše milování až do konce, včetně vystříkání jejich hladových kundiček. Ale to je již jiná příhoda…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *