Skvělá pomoc matce I.

Kdo nás viděl s matkou pohromadě, hned poznal, že jsme příbuzní, že v nás proudí stejná krev. Byli jsme si tak podobní, že se všichni kolemjdoucí za námi zvědavě otáčeli, když jsme šli spolu po ulici. Byl jsem sice vyšší, ale měli jsme stejné černé vlasy a tmavé oči. Běhali jsme spolu skoro každý den abychom byli štíhlí, ale matka to ani nepotřebovala. Měla nádherné tělo a vaše oči by se ho nemohly nabažit, tak jako moje. Ona to asi věděla a uměla to prodat.

Nejhezčí na ní byla její prsa. Nosila je jako královna, nádherně pevné a tvarované, prostě perfektní. Ani je neumím tak popsat, jak byly krásné a mým jediným tajným přáním bylo moci se jich dotknout, alespoň na okamžik. Nikdy nezapomenou na to, když jsem poprvé uviděl maminku bez podprsenky.

Byla svlečená ve svojí ložnici, dveře zpola otevřené, nevěděla, že jsem poblíž. Stála před zrcadlem a prohlížela se takovým hodnotícím pohledem. Podebrala své objemné prsy jako by je potěžkávala, pak přejížděla rukou po svých nádherných bocích, jako by hledala přebytečný tuk. Potom se ruce vrátily zpět na prsy a znova je začaly hladit a jakoby zkoušet.

Byl jsem úplně vedle. Její bradavky byly velké a kulaté, ještě nikdy jsem takové neviděl, nevěděl jsem ještě, že byly ztopořené vzrušením. Její zadek byl nádherný, pevný a kulatý a ona to věděla také, neboť si jej prohlížela se stejným zalíbením, jako svoje prsy. Pak její ruce sjely na dlouhá, štíhlá stehna a po nich pak pomalu klouzaly vzhůru mezi ně.

Byli jsme si tělesně více než podobní; podobně jsme i smýšleli. Dívali jsme se na stejné filmy a poslouchali stejnou hudbu „naší“. I narozeniny jsme slavili ve stejný den a smáli jsme se stejným vtipům. Jmenovala se Linda a to jméno se mi líbilo, bylo u nás takové nezvyklé. Otec „zmizel“ hned jak jsem se narodil a maminka řekla, že ho nepostrádala ani den.

Měla ještě sestru, Yvetu, říkal jsem jí Veta, jak jsem jí pojmenoval když mně jí mamka poprvé jako maličkému chlapečkovi představila. No a pak měla ještě mě, abych se představil, dala mi jméno Daniel ale říkala mi Dane, Daníčku, ale nejvíce mě oslovovala „miláčku“. No a to byla celá naše rodina.

Ach, také tady byl ještě ´přítel´ Franta, když jsem byl starší říkal jsem mu tajně ´pomrdný´ Franta. Franta je policajt a čubčí syn, který je dobrý když nepije, ale to bylo málokdy. Stačily mu dvě piva a byla z něj hromada hnusného masa. Nebyl ani dobrým policajtem, měl nějaké problémy s pokutovými bloky či co; nic divného, pořád mu scházely peníze.

Nechápal jsem, proč se s ním mamka vůbec zahazovala. Stejně ho viděla málo, přes den spal a v noci sloužil. Začala s ním chodit asi tři měsíce poté, co jsem odejel na střední školu do krajského města. Nechtěl jsem jít tak daleko, ale mamka na tom trvala, protože to byla vyhlášená škola. No a pak jsem nerad jezdil domů, protože tam byl on. A pak jsem se nenáviděl, protože se mi po ní stýskalo.

Posledně když jsem byl doma, popíjel Franta opět ostošest a když mu mamka nepodala další pivo dostatečně rychle, udeřil jí do prsou tak silně, až jí vyhrkly slzy z očí bolestí. Vyskočil jsem a vykřikl na něj, ať jí nechá být a vypadne, ale on mě udeřil pěstí do brady a rozrazil mi jí tak, že jsem měl šest stehů. A jestli si prý na něj ještě jednou otevřu hubu, budu toho prý litovat. Musel jsem k doktorovi a když jsem se vrátil se zašitou bradou domů, už tam Franta nebyl, musel do služby. Máma byla celá ubrečená a moc se mi omlouvala, jakoby to zavinila ona.

Další den mně volala Veta a pozvala mě k sobě do bytu. „Dane, musíme si promluvit. Ten Franta musí od vás odejít. Nechtěla jsem ti to původně říkat, ale tvoje matka mi volá skoro každý den a vypráví mi, jak s ní ten bastard špatně zachází. Stěžovala si, že jej již několikrát vyhodila z bytu ale on jí vyhrožuje, že na tebe poštve svoje kamarády policajty,“ spustila hned jak jsem k ní přišel.

Řekl jsem: „Vezmu mu pistoli a vystřelím tomu hajzlovi mozek z hlavy!“ „No to by byla hloupost, to nesmíš udělat! Musíš vymyslet něco lepšího. Tvoje matka si nepřeje abys udělal cokoliv, z čeho bys mohl mít problémy. Asi jsem ti to všechno neměla vůbec říkat ale ty bys nevěřil jak je tvoje matka do tebe zblázněná. Mluví stále jenom o tobě. ´Není ten můj Daníček hezký chlapec k zulíbání? Není ten můj chlapeček k pomilování?´ slyším od ní neustále den co den. Onehdy jsem jí řekla ´Ano, myslím, že by sis měla vzít Dana do postele´ a ona odpověděla ´udělala bych to hned, kdyby to nebyl můj syn!´ prostě je do tebe úplný blázen!“

Veta byla rozparáděná a pokračovala. „Je to k smíchu! Tvoje matka mi řekla, že už viděla, jak vypadá tvůj Frantík!“ propukla náhle téměř v hysterický smích. Zíral jsem na ní nevěřícně, co mi to tady vypráví o mojí matce a proč se najednou tak směje?! Když se konečně zklidnila, měla slzy v očích.

„O čem to mluvíš, Veto?“ zeptal jsem se nechápavě. „Ale, když jsme byly malé holčičky, vzal nás otec jednou na koupaliště plavat. Přišli jsme domů znaveni a šli jsme si zdřímnout. Probudily jsme se s Lindou první a viděly, že má otec rozhalený župan a ta jeho věc mezi nohama mu trčela vzhůru jako kopí. Zeptaly jsme se ho co se mu stalo a on řekl, že nic, že pan Frantík vstal. No a od té doby říkáme velkým penisům pan Frantík. Takže už víš, co měla tvoje matka na mysli?“

Zasmál jsem se, když mi došlo o čem je řeč. „Dobře, tak už rozumím o co jde, ale nechápu proč se moje máti s tebou baví o mém penisu!“ „A proč vím, že spíš nahý? Ale zlato, tvoje matka a já jsme si vždy všechno řekly a mluvíme spolu každý den o všem co nás potkalo již celý život. Ona tě již viděla spát nahého vícekrát než jednu noc a také mi to hned pokaždé vyprávěla. Pouze si nejsem jistá, jestli ten tvůj ´pan Frantík´ je skutečně tak velký jak jej líčí, či nikoli! Mohla bych se přesvědčit sama?“ zaskočila mne najednou nečekanou otázkou.

Věděl jsem, že je teta Iveta slušně řečeno ´veselá´ a také již vystřídala pár manželů, ale že by si tohle troufla, to by mě nenapadlo. Ale budiž, když legrace tak legrace. Spustil jsem klidně kalhoty dolů a zůstal před ní stát jen ve slipech a se smíchem hleděl na tetinu reakci.

A tehdy mne šokovala podruhé! Přistoupila ke mně a než jsem se vzpamatoval, sama mi stáhla slipy až na zem! Strnul jsem překvapením, zatímco teta se mi smála. Pohlédla mi mezi nohy a s úžasem zvolala: „Můj Bože, on je skutečně velký pan Frantík a ještě krásnější, než jsem si podle vyprávění tvé mámy uměla představit!“ Poklekla přede mne a než mi došlo co asi zamýšlí, vsunula si můj penis do úst.

„Veto, co to děláš? Vždyť ses nedávno vdala!“ zakoktal jsem zmateně a překvapeně. Podívala se na mne a zasmála se. „Slíbila jsem mu svojí duši a lásku ale neříkala jsem nic o svém krku a já si nemůžu nechat ujít takovou nádhernou příležitost.“

Veta měla v ústech skoro polovinu mého penisu a sála a lízala mě velice intenzivně a hlučně. Obzvlášť se věnovala mému žaludu, zajímal jí skoro nejvíce a uměla zkušeně najít ta nejcitlivější a nejvíce vzrušivá místa.

Během chvilky jsem začal mokvat, což vyvolalo její radost. Na okamžik nechala své práce a řekla: „Nyní vím, proč tě moje sestra nazývá cukroušku!“ Teta pak sevřela ruku okolo dříku mého penisu a zatímco sála a jazykem dráždila jeho žalud, rukou jej zkušeně honila.

Cítila podle jeho chvění, že budu brzo hotov a počínala si proto ještě horlivěji. Cukla se trochu když první výstřik dopadl na její patro, ale pak zkušeně vycucla ze mne vše, co jsem měl pro ní připravené. „Ááá… áááá… ááá…“ bylo vše co jsem byl schopen opakovaně vypustit z úst zatímco jsem stříkal do jejích úst salvu za salvou. Bylo to tak rychlé a intenzivní, že jsem byl úplně zaskočen.

Odpotácel jsem se do křesla a vydechl. „No to bylo něco, tetičko Veto“. „Ale to byl jen žert, ale máme ještě přece problém se skutečným Frantou, ne?“ připomněla najednou náš problém. „No, mám nějaký nápad a včas tě s ním seznámím, jakmile začnu,“ odpověděl jsem a ještě celý rozechvělý jsem se oblékl. „A prosím tě tetičko, neříkej nic mamce!“ prosil jsem jí z obavy z matčiny reakce.

„No možná, že tentokrát naše sesterské pravidlo poruším, protože bych si ráda znovu pochutnala na takovém mladém semenu!“ odpověděla se smíchem. Rozloučili jsme se obvyklým příbuzenským polibkem při němž si teta neodpustila sáhnout mi mezi nohy. Tušil jsem, že se její „žert“ bude co nejdříve opakovat…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *