Babiččina láska II.

Rychle jsem udělal co mi babička řekla a celou dobu jsem nespustil oči z jejího drobného nahého těla. Byl jsem trochu v rozpacích před ní, s obnaženým penisem trčícím před mým břichem.

„No pane!“ řekla a zírala upřeně na můj pyj. „Ty jsi skutečně již skoro dospělý muž!“ Potom si rukou zajela na svojí pochvu, začala si s ní hrát a vzdychat. „Chci, abys mě tady líbal, Bohoušku. Chci, abys babičce líbal její pochvu abys potom mohl lépe do ní strčit svůj penis. Tak pojď, miláčku, líbej a lízej mě tam!“ přitáhla mi rukou hlavu a strčila si jí do svého klína.

Lehl jsem si mezi její stehna. Pokrčila nohy zvednutím kolen a rukou si roztáhla pysky kundy od sebe. Přitiskl jsem na ní ústa a začal jsem jí neuměle líbat. „Strč mi jazyk dovnitř a lízej mě tam, drahoušku!“ dirigovala mě babička hlasem plným vzrušení a chtíče.

Udělal jsem jak mi řekla. Její klín se začal hýbat nahoru a dolů proti mému jazyku, nevěděl jsem, že tak vlastně přiráží svojí pochvou. „Oh… oh… áách… Bože… tak dlouho jsem to již nedělala!“ opakovala dokola vzrušeným hlasem a svojí druhou rukou tiskla moji tvář do svého klína.

Po malé chvilce se náhle začalo její tělo divně chvět, třást a svíjet. „Ach Bože! Co to děláš svojí babičce! Ježíš já snad uuž budu hotová… Bože tak brzo! Ještě, drahý, ještě! Lízej, lízej, nepřestávéééj!! Bože já už jsééééémm!“ babička divoce vykřikla a její drobné tělo se prudce vzepjalo proti mým ústům. Současně jsem ucítil jak z její pochvy vytryskl pramínek její mrdky a další a další, vždy když se její tělo prohnulo vzhůru.

Když konečně kleslo její tělo zpět na postel, odstrčila mojí hlavu a položila svoje stehna. Její pochva byla celá mokrá od mých slin a její mrdky. Můj penis byl nesnesitelně napnutý a divně velký. Ještě nikdy jsem ho neměl tak velkého a tvrdého!

„Ty můj vnoučku, už jsem neměla orgasmus mnoho let!“ přiznala se prudce oddechujíc a vděčně se na mě usmála. „Nyní již můžeš strčit svůj penis do babiččiny staré kundy. Je to krásné a bude se ti to líbit. Pojď strčit svůj penis do babičky místo tvého jazyka, zlato! Pojď já ti ukážu jak se to dělá!“ vyzvala mě nedočkavá stejně jako já.

Neuměl jsem si představit jak se strká penis do pochvy a co se s ním dál dělá. Ale asi to musí být hezké, když to babička říká. Opět jsem si lehl mezi její stehna ale výš, takže jsem měl svůj klín na jejím a můj tvrdý penis tlačil babičku určitě do břicha. Babička vzdychla a strčila pode mne svojí teplou ruku. Cítil jsem jak uchopila můj horký tvrdý penis, sevřela jej prsty, trochu prohnětla a pak s ním zajela mezi svoje stehna.

Na špičce žaludu jsem cítil nejdříve tvrdé řídké chlupy a náhle dotyk něčeho vlhkého, horkého a sametově hladkého. Žalud mi zajel mezi pysky její pochvy a babička s ním začala kývat ze strany na stranu, takže se třel o její rozšklebené, horké a měkké pysky. Byl to divný pocit, ale hezký a tak zvláštně vzrušující. Pak náhle začala strkat penis do sebe, druhou rukou zatlačila na můj zadek a penis snadno hladce zajel celou svojí délkou do jejího těla! Bože to byla neskutečná krása a ta slast z toho sametového sevření její pochvy okolo mého penisu!

„Tak je to, ano, jen ho tam strč celý. Ježíš ten je dlouhý, Bohoušku! Ano, vraž ho do babičky celýho, cítíš tu slast, broučku? A už mě mrdej, Bohoušku, mrdej mě. Musíš jezdit tím svým čurákem sem a tam a uvidíš jak je to nádherné!“ dirigovala mě babička a já musel uznat, že její slova byla více než pravdivá!

Byl to nádherný pocit když jsem začal pomalu jezdit penisem sem a tam v té těsné babiččině kundě. Její tělo se pode mnou chvělo a třáslo, její nohy a ruce mě obemkly a zkřížily se na mých zádech. Čím dál jistěji jsem jezdil penisem v babiččině pochvě, její tělo mi zkušeně odpovídalo protipohyby a po nějaké době začala babička hlasitě vzdychat a sténat.

„Ach Bože, já už zase budu! To je nádhera, Bože to je nádhera! Bohoušku, ty mě tak nádherně mrdáš! Mrdej svojí babičku, znova jí udělej tím svým nádherným čurákem, zlatíčko moje! A nezapomeň na ty moje kozičky co se ti tak líbily!“ kvílela a svíjela se pode mnou.

Její slova mě ještě více vzrušila a já začal přirážet penisem stále rychleji a prudčeji. Tvářemi jsem se třel o hebké babiččiny prsy a snažil se přitom cucat její tvrdnoucí bradavky. Babička začala ještě hlasitěji sténat a já pochopil, že se jí toto laskání rovněž líbí. Cítil jsem jak se babiččina pochva jakoby ještě více rozevírá a můj penis vniká hluboko do jejího těla. Naše zpocená těla na sebe s mlaskáním divoce narážela a babiččiny ruce a nohy mě tiskly stále větší silou k jejímu horkému tělu.

„Já už budu, Bože už zasééé!“ opět začala divoce křičet a její tělo se začalo vzpínat v další milostné křeči. Nemohl jsem tomu uvěřit, že jsem něco podobného dokázal a mrdal jsem jí ze všech svých sil. Cítil jsem jak jsem napjatý a vzrušený z toho všeho, bylo to prostě nádherné. „Och Bože, já stříkám, už zase stříkáám! Mrdej mě, mrdej!“ sténala babička slastí a opět stříkala ze sebe obrovské proudy svojí mrdky.

Náhle se něco stalo i mně. Ucítil jsem, jak ve mně najednou roste takové divné napětí, ve slabinách jsem ucítil divné chvění a něco se ze mne tlačilo ven. „Ach babičko, babičko, něco se se mnou děje! Babičko co to je, asi budu čůrat nebo něco takového, babičko co mám dělat!“ začal jsem zděšeně křičet, zatímco babička mě držela rukou zadek v sobě a sama se přirážela na můj penis.

„Ano broučku, jen se neboj, to budeš taky stříkat! Jsi již skutečný muž. Stříkej, stříkej do svojí babičky! Bože, babička bude tvoje první žena do které nastříkáš svoje horké panické semeno!“ povzbuzovala mě babička a divoce se napichovala na můj chvějící se penis.

V tom okamžiku jsem ucítil jak se něco ze mne tlačí vzhůru a v dalším momentu z nesmírně slastnou úlevou začalo něco stříkat z mého cukajícího se penisu do babiččiny hladové pochvy. Cítil jsem jak mě svírá a ždímá ze mne všechno semeno jak jen to bylo možné. Bylo to neuvěřitelně krásné a slast při stříkání byla neskutečná.

„Bože to je krása, takhle bych chtěl stříkat pořád!“ vykřikl jsem a zmámeně klesl na mokré babiččino tělo. Babička se zasmála. „Však také nyní pokaždé když přijdeš, nejdříve se do mě vystříkáš a teprve potom půjdeš něco dělat!“ smála se spokojená ze svých dvou orgasmů. „To jsem si skutečně nepomyslela, že bych ještě někdy mohla na stará kolena prožít něco tak nádherného, Bohoušku. A vypadá to, že ještě nemáš dost, takže budeme nyní ještě pokračovat. Musíš se naučit ještě mnoho věcí a já budu určitě dobrá učitelka!“ řekla babička, položila mě na záda a klekla si nad mojí hlavu…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *