Bodyguard

Naši se rozhodli, že poprvé stráví dovolenou beze mne a já měla tuto dobu strávit se svým stýčkem Petrem na chalupě. Petr sice nebyl žádný příbuzný, ale taťkův kamarád od dětství a byl i můj kmotr. Když ho naši žádali, zda by mne „pohlídal“ po dobu jejich dovolené, smál se že bude můj bodygard a bude mne střežit jako oko v hlavě.

Petrovi bylo 38 let a měl za sebou dvě nepodařené manželství – prý se rozpadly, protože nemohl mít děti a obě ženy se někde zapomněly a snažily se mu podstrčit tyto děti jako jeho vlastní (to jsem vyslechla náhodou, když si o tom povídali naši).

Mě v tu dobu bylo 16 roků a musím přiznat, že jsem Petra tajně milovala a ráda jsem s ním chodila do kina a občas se mnou zaskočil i na diskotéku, kam mne naši nechtěli samotnou pouštět. A holky mi záviděly. Petr byl totiž moc krásný chlap a na své roky vůbec nevypadal a já se vytahovala, že je to můj milenec, i když jsem byla stále panna a holkám jsem se vytahovala jaký je Petr vášnivý milenec.

Odvezli jsme naše na letiště a z letiště odjížděli rovnou na chalupu. Cestou jsme se zastavili na malou večeři a když jsme dorazili na chalupu a Petr vynášel z auta věci a proviant, já měla za úkol otevřít okna, aby chalupa pěkně vyvětrala.

Už se pomalu stmívalo, když jsem si vyskládala věci do skříňky a Petr uklidil ostatní. „Simi, nedáme si kafíčko? Uvaříš ho?“ „Jasně, zatím se posaď, hned budu u Tebe,“ zavolala jsem z kuchyňky.

Když jsem se vrátila do pokoje Petr právě vkládal do DVD film se svým oblíbeným Bronsonem, kde nějací floutkové znásilňovali jeho ženu a dceru a já cítila, že se celá třesu vzrušením. Petr si toho všiml, ale myslel si, že mi je zima (i když venku bylo pěkné vedro, ve staré chalupě byl krásný chládek). „Simi, běž se vykoupat ať se zahřeješ,“ řekl a já poslechla.

Do pokoje jsem se však vrátila jen zahalená v osušce a myslím, že jsem tím Petra dost překvapila. Neřekl však ani slovo a nereagoval ani na to, když jsem se přitiskla k jeho horkému tělu. Za chvíli jsem ze sebe shodila osušku a usadila se mu na klín.

„Simi, co co to to děláš,“ zakoktal. „Co by, chci se s Tebou mazlit a milovat,“ zašeptala jsem. „Simi, ty ses zbláznila, vždyť bych mohl být Tvůj táta.“ „No to sice mohl, ale nejsi,“ odpověděla jsem.

Cítila jsem, že ho pohled na má tvrdá prsíčka na kterých trčely ztopořené bradavky začal vzrušovat a jeho přirození mne tlačilo do stehna. Rychle jsem se sesunula k jeho nohám a z trenek vytáhla nádherný, tvrdý, žilnatý ocas a přesně tak jak jsem to viděla na taťkových ukrytých pornokazetách si ho zasunula do pusy.

Petr zaryl prsty do sedačky, zavzdychal a šeptal: „Simi, to nééé, to nemůžeme.“ Neposlechla jsem ho a dál si s ním pohrávala. Najednou mne prudce odstrčil a skoro vykřikl: „Simono, ty už nejsi panna?“ Nevinně jsem se usmála a odpověděla, že jsem a právě proto chci, aby to byl on, kdo mne o mé panenství připraví.

„Dostal jsem za úkol Tě hlídat a ne se s Tebou sexuálně ukájet,“ odpověděl mi a začal mne balit do osušky. Vstala jsem, osušku odhodila a posadila se mu obkročmo na klín, takže se mé vztyčené bradavky ocitly v úrovni jeho obličeje. Sykl a zaprosil. „Simi, nemuč mne prosíím.“

„A čím Tě mučím,“ zeptala jsem se opět nevinně. „Ani nevíš jak moc bych se chtěl s Tebou milovat, ale nemohl bych se tátovi podívat do očí.“ „A proč, myslíš, že mu to řeknu?“ „Simi, ty malá čarodějko,“ zašeptal, vzal mne do náruče a odnášel do své ložnice.

„Kriste pane, co to dělám,“ šeptal, když mi jemně přejel jazykem přes tvrdou bradavkou, která se pod jeho jazykem ještě víc zvětšila. Začal mne líbat, naše jazyky se v ústech vzájemně proplétaly a jeho tvrdý ocas mne stále víc tlačil do stehna.

Od úst jeho jazyk putoval přes můj krk a zanechával vlhkou stopu až se dostal k tvrdým kozičkám, které jemně mačkal v dlani a jemně sál vzrušené bradavky. Pak se jeho jazyk vydal přes pupík až k pěkně ochmýřené kundičce.

Roztáhl mi nohy a jemně rozevřel pysky. „Ježiši ty máš nádherný poštěváček,“ šeptal, když objevil můj velký knoflíček se kterým jsem si každý večer hrála, dokud se mi na prstech neobjevila šťávička, kterou vypustila moje kundička. Nyní si s ním pohrával Petrův jazyk a já se pod ním házela jako kapr na suchu a za chvíli se svíjela v milostných křečích a Petr slízával právě vytékající pramínek z kundičky.

„Simí, chci Tě moc, už to nezastavím,“ šeptal, když se nade mnou vztyčil. „Ano, ano vyšukej mne miláčku křičela jsem.“ „Bojím se, abych Ti neublížil,“ šeptal. „Chci to, prosíííím strč mi ho tam už,“ křičela jsem nepříčetně. „Ty malá divoško, jak chceš,“ zašeptal a začal pomalu do mne tlačit naběhlý ocas.

„Aúúú, aúúú,“ křičela jsem, ale když ho Petr ze mne vytáhl už jsem zase řvala, aby mi ho tam už konečně strčil. „Jak chceš,“ zamumlal a prudce do mne zajel. „Aúúúú, aúúúú,“ křičela jsem a Petr zůstal chvíli ve mně ponořený a počkal až si na jeho ocas moje kundička přivykne.

Snažila jsem se k němu přirážet a Petr pochopil, že moje kundička je připravena k šoustání. Jeho ocas do mne hluboko zajížděl a Petr nade mnou stále křičel, že jsem nádherná, že mám úzkou kundičku a že mi jí za chvíli pěkně vystříká.

„Prosíííím, neudělej mi děťátko,“ stačila jsem ještě zašeptat, když Petr naposledy přirazil, vztyčil se a pumpoval do mne dlouhou dávku semene. „Neboj srdíčko, neudělám Ti děťátko,“ šeptal a líbal mne na kozičky. Vytáhl ze mne zkrvavený ocas a lehl si vedle mne.

„Simi, co jsme to udělali, to je hrozné,“ šeptal skoro plačtivě. „Pro mne to bylo nádherné,“ šeptala jsem. „Pro mne taky miláčku, ale neměl jsem to dělat.“ „Ale měl a doufám, že ještě budeš zasmála jsem se.“

Popadl mne do náruče a odnesl do sprchy, kde mi sám osprchoval pálící kundičku a já mu pak osprchovala jeho ocas, který pod mou rukou opět začínat sílit a tvrdnout. „Vidíš co se mnou děláš?“ „Vidím,“ smála jsem se a už jsem opět klečela u jeho nohou a zasouvala si ho hluboko do úst.

„Ach, ach ty malá kurvičko chci Tě,“ šeptal, zvedl mne, přitiskl ke stěně a pomalu do mne vstoupil. Omotala jsem nohy kolem jeho boků a Petr si mne nadzvedával a dlouze mne promrdával. Křičela jsem rozkoší i když už mne kundička začínala pěkně pálit, když v tom Petr vykřikl a začal do mne stříkat.

Ještě chvilku mi sál bradavky a když jeho změklý ocas ze mne vypadl odnesl mne do ložnice a za chvíli už jsme oba spali. Probudila jsem se skoro v poledne a Petr na zahradě sekal trávu. „Ahoj Simi, vydrž chvilku, doseču ten kousek a ohřeju oběd.“ „Ohřeju ho,“ odpověděla jsem a odběhla do kuchyňky. Ohřála jsem oběd, připravila na talíře a z okna zavolala: „Oběd je na stole.“ Rychle jsem se svlékla a lehla si s roztaženými stehny na stůl.

Když Petr vstoupil, zarazil se a řekl: „Simi, co to má znamenat, Ty mne chceš zničit?“ „To je předkrm a čím Tě ničím?“ „Mám z toho co jsme včera udělali špatné svědomí.“ „Tak neměj a pěkně mi jí vylízej,“ šeptala jsem.

Jeho špatné svědomí však nezabránilo tomu, aby do mne nezajel svým dlouhým jazýčkem a nepřivedl mne s ním až do nekonečných výšin rozkoše. „Ten oběd bude studený, ale nemůžu jinak,“ zakřičel a už ho do mne vrážel a prcal ze všech sil. „Ty malá děvkooooo jsi skvělá,“ vykřikoval, když do mne začal stříkat. Vytáhl ocas, vzal z linky utěrku, vytřel mi kundičku a mokrá stehna, pomohl mi vstát a přinesl oběd.

Když jsme doobědvali, zeptal se, zda by nemohl dostat i moučníček. I když jsem nevěděla přesně co má na mysli, věděla jsem, že to určitě nemá nic společného s jídlem. „A jaký?“ zeptala jsem se nevinně. „Klekni si na stůl a uvidíš.“

Třásla jsem se vzrušením, když jsem si klekla na stůl a Petr mi rozevřel půlky a následně zajel jazýčkem do prdelky. Za chvíli přidal prstíček do kundičky a já začala šílet v další milostné křeči. Když jsem se zklidnila, pomohl mi ze stolu a přikázal abych mu ho vykouřila.

Kouřila jsem ho dost dlouho, pomalu mě začaly bolet sanice, když Petr chytil mojí hlavu, přitlačil jí na čuráka a s velkým řevem do mne začal pumpovat semeno. Málem jsem se udusila, ale statečně jsem všechno spolykala. „Hodná holčička,“ řekl když mi uvolnil hlavu. „Běž se opalovat, umyju nádobí a přijdu Tě namazat.“

Ležela jsem nahá na dece a Petr mne namazal nejen obě části těla, ale dokonce zajížděl s prstem od oleje i do malého otvůrku v prdelce a šeptal, zda bych nechtěla do ní vpustit jeho malý ocásek. „Jo malý jo,“ smála jsem se, ale byla jsem ochotna pro jeho uspokojení udělat všechno a pobídla ho, aby to zkusil. „Vystrč hezky prdýlečku, neboj budu jemný jak jen to bude možné.“

Asi byl jemný, ale stejně to bolelo jako čert. Můj srdceryvný řev se rozléhal zahradou, ale Petr s velkým funěním nepřestával útočit do mé prdelky, dokud jí nevystříkal. O tom jak pokračovalo soužití s mým osobním bodyguardem zase příště…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *