První mejdan

Když jsem odjížděla na chalupu své kolegyně Dáši, která právě slavila své 50. narozeniny netušila jsem, že ve svých 46 letech objevím svou skrytou úchylku. Jsem baculka a příroda mne obdařila celkem slušnými šestkami. Byla jsem 2x šťastně rozvedená, bezdětná a sexu jsem se nikdy nevyhýbala, hlavně když jsem měla trošku upito. A tak se stalo i zde, že jsem se kolem půlnoci ocitla v jednom z pokojů s jedním z Dášiných gratulantů (to že se jmenoval Robert a bylo mu 59 let jsem se dozvěděla o 2 dny později v práci od Dáši).

„Ukaž mi ty vemena ty děvko,“ zařval na mne Robert hned jak zamkl dveře. Ani trochu mne to nepohoršilo, naopak vzrušilo mne jak byl na mne hrubý a neurvale mne zatahal za bradavky jakmile jsem své kozy vypustila z podprsenky. Cítila jsem jak mi kunda vlhne a když se mi surově zakousl do pravé bradavky, mohla jsem své kalhotky ždímat.

Když to Robert při jejich svlékání zjistil, zasmál se a řekl: „Věděl jsem, že budeš perverzní kurva. Všechny ceckaté baby nejsou nic než sprosté, nadržené čubky.“ To už mi brutálně ohryzával obě bradavky a na jeho prsty zaražené v mé kundě se valil další gejzír kundí šťávy a protože stále nepřestával zuby pustošit mé kozy i bradavky dostavily se ještě další dva orgasmy při kterých se ze mne valilo stále velké množství kundí mízy.

Když konečně do mne zajel tlustým ocasem řvala jsem jako nepříčetná a přírážela jako o závod. Ve chvíli, kdy začal stříkat, zakousl se opět do bradavky a já se udělala zároveň s ním. Tolik orgasmů jsem ještě s žádným chlapem nedosáhla, i když byli též celkem výkonní samci. Poté jsem ihned usnula.

Vzbudila mne bolest v prsou, když už do oken pálilo polední slunce. To už mi opět Robert okusoval bradavky a já řvala jako na lesy bolestí protkanou fantastickou slastí a stříkala z kundy jako hasičská stříkačka. Po tvrdém vymrdání mé tekoucí kundy zezadu jsem padla vysílením na postel. „Příští pátek na Tebe budu čekat a pojedeš se mnou ke mně čubko, štěkl na mne Robert a já jen tiše přikývla.“

Když jsem se pak sprchovala, zjistila jsem, že mám prsa posetá velkými kousanci a bradavky mám celé okousané. Přesto jsem se těšila na pátek jako nějaká sedmnáctka co se těší na své rande.

Richard mne zavezl na svou chatu, kde měl ve sklepě zbudovanou soukromou mučírnu. Přivázal mne ke kříži, svazoval mi kozy, na bradavky připevňoval svorky, různé kleštičky a vždy s úsměvem pozoroval, když se mi po stehnech valila další kundí šťáva, někdy i smíchaná s močí, to když už jsem jí bolestí neudržela. Richard mne pak jednou někdy i dvakrát vystříkal a byl spokojen.

Tento rituál se pak odehrával s pravidelností každý pátek a v sobotu mne po obědě na který jsme se cestou zastavili odvezl domů. To trvalo asi půl roku a já přestala vyhledávat jako dřív náhodné milence. A pak přizval Richard k našim hrátkám svého 18ti letého synovce.

Nejdříve jsem protestovala, ale několik vulgárních slov mne přimělo k poslušnosti. Vítek se učil rychle a i když pomáhal svému strýci v mučení mých koziček, většinou obdělával mou stále zmáčenou mindičku, protože Robert začínal mít problémy s erekcí. Asi po roce zemřel Robert na infarkt, ale Vítek mne navštěvuje v mém bytě dodnes a já se děsím dne, kdy řekne, že si našel dívku a mne opustí. Sex bez týrání mých koziček mi dnes už vůbec nic neříká a tak doufám, že ten den nikdy nepřijde…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *