Zasvěcena satanovi VI.

Potom byly pro změnu zase odvedeny zbývající dvě dívky ale ještě než se vrátily, byla jsem odvedena i já, tentokrát sama. Svázali mi ruce a nohy a strčili mě do jedné z kobek. Nebylo tam nic než hromada slámy a na tu mě hodili. Za nimi vešel dovnitř nahý muž v masce, v jedné ruce měl rákosku a za chůze se mu kýval ztopořený úd.

Zůstali jsme sami a on si ke mně klekl a otočil mě na břicho. Zeptal se, jestli si ho pamatuji a švihl mě při tom rákoskou přes zadek, následovalo ještě několik rychlých a stejně bolestivých ran a já zase křičela. Jasně že jsem si vzpomněla. Byl to ten co mi tu před čtrnácti dny natrhl anál.

Po chvíli odhodil rákosku a řekl mi, že si mě přišel vyšukat, jak posledně slíbil. Sedl si na mě a za zády mi vrazil do zadku prst. Vyjekla jsem a on mě chytil za vlasy a zeptal se jestli se mi to líbí. Prstil mi anál a tahal mě při mých stenech za vlasy. Vytáhl prst a strčil mi tam jiný. Chvíli mě zase prstil a pak ho vytáhl taky.

Najednou mi tam začal cpát oba a to bylo tak bolestivé, že jsem začala kopat nohama. Přestal a vzal do ruky rákosku, levou mě přitáhl za vlasy a pravou švihal po mém zadku a já zase křičela a zmítala sebou. Nasázel mi pár ran a zase položil rákosku. Znovu do mě začal cpát 2 prsty a já si to nechala líbit bez zbytečných projevů bolesti. Cítila jsem že mi zase trhá sotva zahojený zadek, ale nemohla jsem nic dělat, než to strpět.

Řekl, že se už učím poslušnosti a tak že si může konečně užít. Lehl si na mě a já ucítila na zadku jeho žalud. Strčil ho do mě a řekl, že doufá že budu hezky křičet jako minule.

Přirazil a já ho měla v sobě celého. Ani si o křičení nemusel říkat, šlo to samo od sebe, protože i přes předchozí prstění to šíleně bolelo a tak mi zacpal pusu a druhou mě držel za vlasy a při tom mě šukal. Prý jsem kurva a taky prý už mám dneska kundu vyšukanou a tak mě ošuká ještě do řiti, abych to měla komplet.

Užíval si to a byl z toho celý zpocený a ani trochu mě nešetřil, takže jsem byla ráda, když jsem v sobě ucítila jeho teplé semeno. Sice skončil, ale nějak se mu nechtělo ještě jít pryč. Chvíli odpočíval na slámě vedle mě a pak mě otočil na záda, zvedl mi nohy a řekl, abych ze sebe vytlačila to semeno, že mě vyšuká ještě jednou a chce abych byla suchá.

Nešlo mi to takhle na povel, takže vzal rákosku a já strachy zatlačila co to šlo. Stejně to bylo málo a tak mě švihl přes prsa. Napřáhl se a když jsem přestávala křičet, švihl ještě jednou.

Povedlo se mi ze sebe většinu toho semene vypudit a tak vzal trochu slámy a otřel mi s ní zadek. Chvíli se ještě pak bavil šviháním přes má prsa a břicho a jemu se to očividně líbilo, protože se mu dostavila další erekce. Nevěnoval tomu moc pozornost a švihal mě přes stehna dokud mi neporučil, abych se sama překulila na břicho. Svázané mi to moc nešlo, ale snaha byla a tak jsem se nakonec zase zabořila obličejem do slámy a čekala na pokračování. Poručil mi vystrčit zadek a když jsem to udělala, dostala jsem přes něj ránu. Poručil mi to znovu a já hned dostala další. Potom si mi sedl na nohy a řekl ať ho ještě vystrčím.

Poslechla jsem, ale místo rány mi strčil prst do zadku až jsem ucukla. Vrazil ho do mě ještě hlouběji a zeptal se jestli se těším. Zavrtěla jsem hlavou a tak mi nasázel na zadek několik rychlých ran.

Chytil mě za vlasy a přitáhl mi hlavu dozadu. Dal mi pod nos rákosku a řekl, ať ji vezmu zubama a držím ji, dokud mi neřekne. Udělala jsem to a na další povel vystrčila zadek. To už mělo ten důvod, aby ho mohl do mě pohodlněji vrazit a tak jsem snášela další bolestivé dobývání svého análu. Nakonec mě vyplnil s pyjem zasunutým až po koule a když po vytažení přidal ještě pár ran rákoskou, kterou jsem po celou dobu držela v zubech, spokojeně odešel.

Ani jsme si ještě neoddechla a dovnitř vešli ti dva co mě přivedli. Samozřejmě si nezapomněli vzít svůj díl a tak jsem během poměrně krátké chvíle přišla k dalším dvěma bolestivým zážitkům. To už jsem nemohla ani jít a tak mě vyplněnou semenem odtáhli zpátky k ostatním. Věděla jsem, že podle pravidel která zde platila jsem mohla být použita ten den už jen jednou a to leda k orálnímu uspokojení, ale doufala jsem že toho budu ušetřena protože nebylo o co stát…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *