Zasvěcena satanovi V.

Bylo nedělní odpoledne a já z místa kde mě vysadili pomalu došla domů. Spolubydlící naštěstí nebyla doma a tak jsem naházela věci na hromadu a šla do sprchy. Sprchovala jsem se snad hodinu a snažila se to všechno ze sebe smýt. Rozkrok zalepený psím semenem, zadek natržený a taky zalepený. Pořád jsem na to všechno musela myslet a tak mi nezbylo, než se opít do němoty lahví vodky co byla v lednici a jít spát. Prospala jsem zbytek dne a celou noc, až mě ráno musela vzbudit spolubydlící, že mám jít do práce. V práci jsem s hrůzou otvírala mailovou schránku a tam už na mě čekal mail s připomenutím příštího víkendu.

Čtrnáct dní uteklo jako voda a já ve smluvenou dobu přišla na domluvené místo kde jsem nasedla do auta vyrazili jsme stejným směrem jako minule. Cestou se mi dostalo poučení, že jsem asi pochopila trochu o co jde, že jsem se dostala do společenství kde se uctívají určité věci a probíhají v něm jisté rituály a taky že provoz toho všeho něco stojí a na to že se vydělává pomocí omezeného okruhu lidí, kteří si tam chodí za peníze uspokojovat své mnohdy prapodivné potřeby a k tomu jsou právě potřeba holky jako já, které se nejdříve zasvětí satanovi a pak je od nich vyžadována naprostá poslušnost. Zeptala jsem se jen na jednu věc a to jestli je to už napořád a dostalo se mi odpovědi, že je tu možnost, jak se z tohoto závazku vyvázat, ale o tom ať teď vůbec ještě neuvažuji.

Dorazili jsme na místo a já byla odvedena rovnou dolů do sklepa, kde se mnou bylo hned hrubě zacházeno. Tři postavy v kuklách ze mě stáhly všechno oblečení a strčili mě do místnosti, která vypadala trochu lépe než moje kobka. Byly tam tři další dívky, rovněž nahé a já šla pomalu k nim a sedla si vedle nich. Znala jsem z nich jen jednu a tak jsem pochopila, že sem chodí všechny nepravidelně. Ptaly se mě hned, jestli jsem už byla dnes za pánem, ale já zakroutila hlavou že ne, tak se mezi sebou začaly bavit, že si možná vybere jinou. Prý dnes žádné zasvěcování nové holky není a tak bude jen „obyčejná“ noc.

Když dovnitř vešly 2 postavy a vzaly mě za ruce a vedly mě pryč, šla jsem jako beránek. Odvedly mě nahoru k pánovi a zase odešly. Pán tam seděl a po jeho boku mě známý pes. Rovnou jsem si před ním klekla na podlahu a čekala co bude.

Vstal a šel ke mně. Z pláště mu trčel jeho ztopořený obr a kýval se při chůzi ze strany na stranu. Běhal mi z těch vzpomínek mráz po zádech a když se u mě zastavil, roztřásla jsem se. Chytil mě za vlasy a zvrátil mi hlavu dozadu. Držel v ruce nějaký sprej a poručil mi otevřít pusu. Poslechla jsem a on mi nastříkal sprej do krku až jsem se rozkašlala. Pustil mě a řekl, že budu mít tu čest posloužit dnes satanovi jako první. Prý si minule všiml, že mám větší pusu než kterákoliv z těch tady a tak toho hned využije.

Pomalu jsem přestávala cítit jazyk a taky krk a to pán na mě viděl a přistoupil ke mě blíž. Rozepnul plášť a já uviděla jeho obří pyj zblízka v celé velikosti. Obejmul mě tím pláštěm a já se ocitla v jeho těsné blízkosti a v naprosté tmě. Na rameni jsem měla položený jeho nástroj a čekal až ten plášť pán nade mnou zapne.

Stalo se a já byla hned na to uchopena jeho prackama za vlasy a do pusy mi vecpal svůj snad 7 cm tlustý pyj. Byla jsem nucena otevřít pusu tak, že jsem si málem vykloubila čelist, ale pán se cpal dál a dál a tlačil mi hlavu vstříc svému obludnému monstru.

Když jsem se dotkla nosem jeho břicha a ucítila na bradě jeho obří chlupaté koule, věděla jsem, že ho mám v sobě minimálně 25 centimetrů. Dál na sebe narážel mou hlavu a ještě při tom přirážel a já opět nemohla dýchat. Necítila jsem kromě rozevřené pusy nic, až po chvili mi trháním vlasů dal najevo že se blíží konec a já ucítila v mé dýchací trubici potok semene stékající dolů k žaludku.

Konečně jsem se mohla zase nadechnout a nechápala jsem, jak hluboko byl ve mně, to jsem ho přece musela mít nejen v puse, ale až někde hluboko v krku. Polknout jsem nemohla protože jsem pořád měla znecitlivěný krk a jazyk.

Pán zavolal na své sluhy a řekl jim, aby mě odvedli a přivedli potom nějakou použitou pro Gorga. Tak jsem se ocitla zpátky mezi ostatními. Ptaly se mě, ale já nemohla mluvit, tak jsem jen na otázky přikyvovala, nebo vrtěla hlavou.

Netrvalo dlouho a já byla znovu odvedena, tentokrát ještě s jednou holkou do další místnosti, kterou jsem ještě neznala. Uprostřed byly 4 středověké klády do jakých se na náměstích kdysi zavírali zločinci. I my dvě jsme byly do nich zavřeny a zůstaly stát v předklonu s hlavou a rukama zamčenýma na zámek.

Za chvíli přišli dva muži a já dostala od jednoho z nich přivonět ke koženému biči. Smrděl po koních. Řekl mi, že si přišli osedlat dvě klisničky, ale nejdřív že je budou muset trochu zpráskat bičem.

Na můj zadek dopadla první rána, nesrovnatelně bolestivější než ty co jsem zažila minule. Celá jsem sebou škubla a se zaťatými zuby čekala až ta bolest odezní. Dočkala jsem se leda další rány a za ní další a další, celkem jich bylo asi 10. Po nich ten muž zkonstatoval, že by to mohlo stačit, podal bič tomu druhému a dal se do mého osedlání.

To spočívalo v tom, že ke mně přistoupil zezadu, rukama mě uchopil za zadek a rovnou do mě jako hřebec vrazil svůj pyj. Mohutnými přírazy směřoval ke svému uspokojení zatímco druhý muž začal bičem krotit svou klisničku, která oproti mě daleko víc křičela.

Když můj hřebec dokončil několika výstřiky mé krocení, řekl že jsem byla dobře zkrocena a může si tedy zkusit zkrotit i tu druhou. Počkal chvíli až skončí krocení mé spolutrpící a vzal znovu do ruky bič. Znovu se rozkřičela ale co naplat, opět bylo potřeba deseti ran než se pustil pyjem i do ní. Já toho byla téměř ušetřena a po „pouhých“ dvou ranách byla opět divoce zkrocena i druhým mužem.

Když oba odešli, přišli zase ti dva sloužící a než nás vysvobodili z klády, mlčky si ještě každý s jednou z nás užil, což mi po tom předchozím dobývání přišlo jako pohlazení. Já byla potom odvedena k ostatním kde jsem si nad kýblem ze sebe vymyla trojí semeno a dostala napít zase toho hořkého nápoje, zatímco ta druhá byla ještě někam odvedena a když se asi po půlhodině vrátila, pochopila jsem že to byla ona která dnes potěšila pánovu dogu, takže toho měla k vymývání ještě o něco víc…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *