K čemu mě donutila nouze III.

Druhý den jsem se probudila a přemýšlela co dnes, peníze jsem měla, tak jsem šla do města koupit co potřebuji a to nejen jídlo. Během nákupu jsem přemýšlela, co budu dělat odpoledne, jestli zavolat někomu z těch tří a nebo počkat až se sami ozvou? Každopádně mi ale bylo trapné se hned druhý den ozývat a tak jsem si řekla, že odpoledne můžu zase zkusit jít stopovat.

Malou jsem ale dala tentokrát ke známé, co byla taky doma na mateřské s tím, že se za 2 hodiny vrátím a běžela na kraj města stopovat s tím, že to budu muset nějak zkrátit abych byla co nejdřív zpátky. Svetr jsem si dala do batohu a nechala si jen tričko s výstřihem. Řekla jsem si že jsem hezká mladá holka a vyhlížela auto s jedním pasažérem.

V prvním takovém seděl kluk tak třicetiletý, tak to jsem raději dělala jako že nic, jen po mě koukal a tak když z mizel z dohledu, stopla jsem jiné s chlapíkem tak 45ti letým. Koukal po mě už zdálky a ochotně zastavil. Řekla jsem si, že tihle starší asi budou jednodušší a nasedla k němu.

Zeptal se, kam bych ráda a já řekla, že ještě nevím, že jsem chtěla někam jet, když je tak hezky a zeptala se ho, kam jede. Jmenoval nějakou vesnici o které jsem ani nevěděla kde je a řekla mu to, a dodala, že pojedu tedy s ním a pak cestou uvidím. Ptal se, jestli chci někam k vodě, nebo kam a já odpovídala, že nevím, že to nechávám osudu, kam mě zanese.

On na to, jestli ten osud tedy má být on a já řekla, že asi ano, když mi zastavil. Ptal se, jestli to tady znám v okolí a já řekla, že ne, že nejsem odsud a tak mi řekl, že mi tedy něco tady ukáže a odbočil za chvíli z hlavní cesty a jel někam do polí. Po chvíli jsme přijeli k přehradě, kterou jsem samozřejmě znala, ale dělala jsem překvapenou.

Vystoupili jsme z auta a já šla pomalu k vodě. Pak jsem procházela po břehu a on na mě koukal. Pak jsem šla směrem k němu a pak dělala že zatáčím po zarostlé cestě k lesu, ale zastavila jsem se a vracela se zpátky. On se pomalu ke mně blížil a řekl, že mě osud zavál sem a jestli se mi to tu líbí.

Řekla jsem, že je to tu hezké, že je tu klid, příroda, žádní lidé jako ve městě a zase se koukala na vodu. Potichu ke mně zezadu přistoupil a i když jsem ho slyšela, dělala jsem že o něm nevím. Bylo mi jasné, že se v něm musí probudit chlap lovec když je tu se mnou takhle sám, že sem nezajel jen tak, ale určitě si říkal, že… nebo alespoň doufal.

Přišel tedy až ke mně, zezadu mi položil ruce na boky a řekl, že bychom mohli osudu trochu pomoct a dopřát si trochu té přírody. Řekla jsem se smíchem ale ale, Vás ta příroda nějak bere. Udělala jsem dva kroky dopředu a otočila se. Ve tváři měl výraz jako šelma která se chystá ulovit svou kořist a tak mě bylo jasné, co by chtěl, jen jsem nevěděla, jak to udělat, aby to nebylo zadarmo. Nechala jsem ho tedy jeho přirozenosti a nechala se lovit.

Zase šel ke mně a říkal něco o tom, že příroda je příroda a ta volá a neptá se a já jsem prý chtěla někam ven, něco vidět, něco zažít a tak mě vzal sem, jestli bych nechtěla vidět tohle, že je tu hezké místo a lidí tu moc nechodí. Já se na něj jen usmívala, dokud nepřišel ke mně a zase mě pomalu nechytil za boky, tentokrát zepředu.

Jen se mě dotknul, změnil tón hlasu a začal mi tykat. Zeptal se, jestli bych nechtěla jít s ním tady kousek po té cestě, že je to tam ještě klidnější místo, že tam nikdo nechodí. Zeptala jsem se ho proč a on si mě přitáhl k sobě a řekl, že jsem hezká holka a že by mě chtěl.

Otočila jsem se, jako že se mu vytrhnu a nechala jsem se od něj udržet a pak řekla, že není jediný kdo by mě chtěl a tak se ke mně přitiskl a řekl že má v autě deku, tak že se nemusím bát, že mě povalí jen tak do trávy, tak abych šla, že si užijeme. Já dělala, že se mu snažím dát ruce pryč a řekla mu, že to nepotřebuji a v tu chvíli už to v něm muselo pěkně bouřit, protože mě pevně stiskl a řekl, že si tedy užije alespoň on, když já to nepotřebuji a přemlouval mě abych s ním šla.

Dělala jsem drahoty ale nechtěla jsem ho nějak rozčílit, aby mě nakonec třeba neznásilnil a tak jsem mu i trochu dávala naději a říkala, že nevím, takhle venku někde a že ho neznám, ale on sliboval hory doly a snažil se mě líbat na krk. Řekla jsem mu, že bych z toho nic neměla a teprve potom se mě zeptal, kolik za to chci, když si mu lehnu na deku.

Zase jsem chvíli cudně mlčela a pak se ho zeptala, jestli mi za to chce zaplatit, když… Potvrdil že ano a zeptal se kolik za to chci. Mě bylo jasné, že když chlapovi stojí a má holku na dosah, tak by dal skoro cokoliv a tak jsem zavtipkovala, že půl království a prince k tomu. Řekl, že prince dostanu, pokud mi nevadí malý princ.

Zasmála jsem se, že tuhle knížku jsem četla a on řekl, že myslí toho svého a navrhl mi, že dá pětistovku, když si užije. Řekla jsem, že když si užijí oba, tak by měli dát každý pětistovku, ne? Řekl, že tedy dobře, že mi dá 1000. Souhlasila jsem tedy, ale že to budeme muset jít někam daleko, kam nikdo nemůže přijít.

Pustil mě a spěchal k autu pro deku. Řekla jsem mu, že chci peníze teď, předem a taky aby si vzal ochranu, jinak že nic. Našel tedy ochranu a dal mi peníze, potom zamknul auto a vydal se tou cestou kam mě lákal. Pomalu jsem šla za ním a on se za mnou otáčel a pobízel mě abych šla rychleji. Říkala jsem si v duchu, že se dočká a rozhlížela se kolem, jestli tam nikdo není.

Rozložil deku a řekl, abych se svlíkla, že to nechá na mě a sám si stahoval kalhoty. Já se svlékla od pasu dolů a on po mě potom chtěl, abych mu ho nejdřív kouřila. Měl opravdu malého prince, tak 12 cm možná a tak mu guma byla dlouhá, když si ji nasadil. Chtěl abych se svlíkla celá a lehla si na záda. Já však řekla, že je zima a lehnula si rovnou.

Hrnul se na mě jako kdyby celý rok neviděl ženskou a chtěl abych roztáhla víc nohy. Udělala jsem to až když ležel na mě a čekala, až se tím malým princem do mě trefí. Strčil mi ho tam bez nějaké předehry, nebo dráždění a tak jsem sykla když to zabolelo. Řekl panovačně, že to snad nebude tak zlé, že se na to neumírá a rovnou mě začal šukat.

No šukáním se to nazvat nedalo, bylo to jen takové dráždění na kraji ale on si v tom liboval a pořád to nějak komentoval. Že si se mnou užije, abych hezky ležela a osahával mi při tom prsa přes tričko. Pak zase, že jsem ho tam určitě dlouho neměla, tak mi to udělá ale měl co dělat sám se sebou. Pak mu začal totiž měknout a už jsem ho cítila víc na sobě než v sobě tak si ho přidržoval dvouma prstama a snažil se dál šukat.

Ptal se, jestli mi to dělá dobře a já lhala, že dělá a on na mě, že se mám udělat jestli chci, než bude. Tak jsem na něj taky začala mluvit, protože to vypadalo, že to má rád, nebo to i potřebuje a ptala se ho, jestli má plné koule, jestli mi to tam vystříká a on zrychlil a řekl, že vystříká a pak prý, abych držela, že už bude, no tak jsem mu řekla, ať se udělá a on začal hekat a chtěl abych víc roztáhla nohy, i když jsem je měla roztažené jak to jen šlo a pak to udělal a mluvil při tom na mě sprostě, že už to máš kurvo apod.

No tak jsem tyhle nadávky strpěla a čekala až přestane a vstane ze mě. Rychle jsem se pak oblékla a čekala na něj. On si stáhl gumu, hodil ji pod stromy a oblékl si kalhoty. Vzal deku a šli jsme k autu. Nasedli jsme a on řekl, že jsem byla dobrá, že si užil a já mu řekla, že už pro dnes nikam nepojedu, jestli mě zaveze domů. Nechala jsem se zavést do města a pak šla pro malou. Stihla jsem to celé za hodinu a tak to bylo v pohodě…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *