Na prázdninách

Míša měla šestnáct i s cestou, jak se říká, a rostla v ženu udivující krásy. Teď to však ještě byla mladá kočička s útlým tělem a špičatými kozičkami. Muži všech věků o ni však projevovali zájem už teď. A jí to dělalo moc dobře.

Ráda na ně pomrkávala a kroutila zadečkem. Pomalu pobírala i první sexuální zkušenosti, při kterých jí tělo přinášelo samé příjemné pocity. Kundičku si pravidelně sama honila, ale už se nemohla dočkat, až jí lasturku protáhne pořádné žilnaté péro, jak tolikrát viděla v pornofilmech. Ne žádní uspěchaní vrstevníci či náhodné známosti z diskoték.

Uhodilo léto. Míša s radostí omezila svůj oděv na nezbytné minimum a stavěla svoji krásu na odiv. Nejednou spatřila mužům v klíně výraznou bouli, což ji potěšilo natolik, až se jí buchtička orosila.

I letos, jako každý rok, odjela na prázdniny ke známým na Šumavu. Brali ji tam rodiče už jako malou a ona se tam vždy těšila. David a Jana, u kterých bydlela, byli vrstevníci jejích rodičů, tedy kolem čtyřicítky, ale i přes tento rozdíl si s nimi výborně rozuměla. Vždy se k ní chovali jako k sobě rovné a mohla se s nimi bavit i o intimnějších věcech.

Jana byla stále velice pohledná žena se značnými zkušenostmi, co se týče mužů, nikdy se tím netajila a s radostí poskytovala Davidovi vše, po čem zatoužil. A nyní byla ochotná přispět radou i Míše, která zvědavostí jen hořela. Vyptávala se jí na všemožné polohy, detaily i způsoby vyvolání rozkoše. Oběma se při těchto hovorech blýskalo v očích a místnost pozvolna naplňovala vůně tekoucích kundiček.

Asi třetí večer jejího pobytu na Šumavě už byla Míša tak vzrušená, že se jí pří hovoru s Janou vůbec nedařilo klidně sedět a ruka svévolně mířila do klína. Janu její vzrušení moc těšilo, ještě chvíli ji trápila vyprávěním jejích zážitků z milování, než jí pokynula, aby si odložila kalhotky. Pak ji zkušenou rukou přivedla k několika fantastickým orgasmům po sobě.

Tu noc Míša spala jako dudek. Ne tak Jana, protože se o tomto zážitku zmínila Davidovi a ten z toho byl tak rozparáděný, že ji ošukával téměř celou noc jako za mlada.

Jana věděla, že se Míša Davidovi moc líbí. Kterému chlapovi by se také nelíbila, to by musel být slepý. Ostatně se jí k tomu David i přiznal, vždy spolu mluvili otevřeně. V příštích dnech se často v Míšině přítomnosti, ovšem tak aby to neviděla, k Davidovi přitočila a rukou mu kontrolovala poklopec. Vždy tam byla řádná boule. A ještě ho popichovala dotazy, zda má chuť tu malou kurvičku opíchat nebo jestli by ji chtěl sestříkat.

David její takřka týrání rád trpěl, říjel a z ohonu mu neskutečně teklo. Vystříkat ho nechala ale vždy až večer, kdy mu dovolila si na ni vybít nastřádanou nadrženost. A dělal to opravdu pořádně.

Ovšem také Míša v Janině přítomnosti vytrpěla své. Celý den být pod palbou Janiných významných pohledů, pohlazení a erotických zkazek, bylo pro mladičké rozpálené tělo učiněným peklem. O to slastnější však pro Míšu bylo, když jí Jana navečer někde v ústraní rozevřela nožky a přivodila jí několik osvobozujících orgasmů, při kterých kvílela jako poraněné zvířátko.

V rytmu těchto radovánek uběhl celý týden Míšina pobytu. Nastala další líná neděle a Míša neměla na práci nic jiného, než se rozkošnicky uvelebit v miniaturních opalovačkách na dece a vystavit své tělo slunci. Velmi ji potěšilo, když takto oděná míjela Davida a ten jejímu tělu adresoval několik mlsných poklon.

Chvíli se neklidně připékala pod žhavými paprsky, než se odhodlala požádat Davida o natření zad. Rád její žádosti vyhověl. Po mladičkém Míšině těle klouzaly Davidovy velké dlaně a ona pod jejich doteky tiše předla. Zrovna když chtěla pohybem zadečku vyzvat Davida k odvážnějšímu masírování, ozvalo se od domu: „Ale, ale, copak to tu máme? Rozpálenou kočičku a nadrženého samečka.“

Jana přicházela s úsměvem na rtech. „Asi bych tě měla, Davide, vystřídat, než mi tady vyšustíš našeho hosta.“ David se trošku zastyděl, protože k tomu, aby z kraťasů vytáhl svého parťáka, chybělo opravdu jen pár vteřin. Stejně tak Míša se rděla a už už chtěla zmizet v domě. Než se ale stačila zvednout z deky, Jana ji zadržela. „Jen pokračuj, neboj se nás, přece víš, že nekoušeme. Natřeme tě oba.“

Míša ulehla a očekávala, co se bude dít. Dělo se, co Jana řekla. Po její horké kůži kroužily dva páry rukou. Zpočátku bylo ticho. Pak si slovo vzala opět Jana. „Míši, Davidovi se opravdu moc líbíš. Vždy, když tě vidí, tak mu čurák krásně tuhne. Moc by si přál, protáhnout ti kundičku.“

Při těchto slovech se mladé dívce tajil dech. Zřetelně cítila, jak se roztírání opalovacího krému mění v erotické rozmazlování. Kalhotky i podprsenka šly dolů a hlavně její zadeček se stal častým cílem jak Davidových tak i Janiných rukou.

„Míši, jestli chceš vidět Davidův ocas, tak se otoč.“ Neváhala. Sotva byla na zádech, David se v kleče přemístil k její hlavě a se zjevnou úlevou osvobodil své vzpříčené péro z kraťasů. O takovém vždy snila. Velký, žilnatý, pečlivě upravený s nádherně fialovým žaludem na konci.

Jana si z boku přilehla k Míše a šeptala jí do ouška. „Je krásný, viď? A stejně nádherně šoustá. Předveď mu svoji kundičku a on tě protáhne jako žádný jiný.“

Míša roztáhla své hubené nožky dokořán a hbitými prstíky si honila pičku s úzkým proužkem chloupků. David jen na sucho polknul, pohlédl na Janu a když viděl její přikývnutí, přesunul se Míše mezi nožky a nasměroval svůj trčící ohon do mladinké růžovoučké mušličky.

Napichoval si ji pomalu a opatrně, vychutnával si každičký centimetr uzoučkého komínku. Míša se rozkošnicky prohýbala a snažila se zachytit čehokoliv, co by jí pomohlo „přežít“ neskutečnou rozkoš z prvního opravdového milování. Sténání, které se jí dralo z úst, nabíralo na intenzitě, až jí ho Jana nakonec musela tlumit polibky, aby její orgastické vzdechy neprobudily všechny sousedy z nedělní letargie.

Opravdu netrvalo dlouho a na Míšu přišla série orgasmů. David na ni musel mírně nalehnout, aby se mu nevytrhla a mohl si tak patřičně vychutnat horké pulzování mladinké kundičky na svém péru. I on se blížil k vrcholu, což dával najevo hlasitým funěním komolenými slovy: „Máš fantasticky uzoučkou kundu, čubičko. To se nedá vydržet. Za odměnu tě hezky postříkám.“

Jana ještě stihla Míše zvednout hlavu, aby se i ona mohla pokochat pohledem na Davidovu cákající hadici. Obě pak fascinovaně hleděly, jak Davidův lesklý čurák opouští Míšino tělo. David si jej už jen malilinko pohonil a už na sluncem a milováním rozpálené Míšino tělo začaly dopadat první chuchvalce semene.

Sametově bílé cákance se Míše táhly od hlavy až po stále se cukající kundičku. Míša se zmohla jen na: „To bylo skvělý“ a se zaujetím si začala roztírat Davidovu nadílku po pokožce. Jana ji také ještě chvíli hladila, než s námahou pronesla: „Nádherná podívaná. Míši, pěkně teď odpočívej, ale já jsem z vás dvou úplně hotová. Davide, pojď mě pořádně vymrdat. Ale doma, tady bych zburcovala celou čtvrť.“

Měla pravdu, protože jakmile za nimi zaklaply dveře, začalo se z domu ozývat vzdychání, ječení a povzbuzování, jakoby tam probíhal grupáč rozjívených studentů. Míša zatím prostudovala chuť Davidova semene, otřela se ručníkem a začala na sluníčku sladce poklimbávat…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *