K čemu mě donutila nouze II.

Dostala jsem za podržení slíbených 500 a hned je utratila za antikoncepci, protože jsem nechtěla žádné nečekané překvapení. Tenhle chlap ale nechtěl už přijít, když jsem mu zase napsala, říkal, že teď ne, možná za týden a taky že nemůže utrácet tolik za tohle, že by to manželka na penězích poznala, když už ne přímo. Nezbylo mi tedy, než vzít malou a jít zase na stopa.

Stála jsem tam chvíli a přemlouvala se, ale pak jelo auto kde seděl někdo sám a když přijelo blíž, viděla jsem, že je to nějaký chlap, tak jsem na něj mávla. Zeptala jsem se, kam jede a i když to bylo daleko, řekla jsem, že jedu taky tam. Nasedla jsem a on se ptal, co tam a proč jedu s dítětem takhle, tak jsem mu řekla, že je to rychlejší a taky levnější, že na mateřské moc peněz nemám a jsem s ní sama.

Nic neříkal, věnoval se řízení a pak se zeptal, jestli bych si nechtěla nějaké peníze vydělat. Já už se pomalu modlila, aby s něčím takovým začal, protože se mi samotné o tom začínat nechtělo. Byl to chlap jako každý jiný. Taky by rád s jinou. Zeptala jsem se jak a on, že to nechá na mě, jak. Dělala jsem, že chápu rychleji a řekla, že teď už vím jak a pak schválně chvíli mlčela.

Zeptala jsem se, jestli by to chtěl udělat rukou a on řekl, že třeba. Zeptala jsem se, kolik si vydělám tou rukou a on řekl, že stovku a dodal, že pusou nebo na zádech i víc. Zeptala jsem se tedy, kolik pusou a on řekl, že dvě stovky a tak jsem mu na to řekla, že 2 stovky nejsou moc za to si ho nechat strčit od někoho do pusy a tak mi řekl, že tedy dá 3. Dělala jsem ještě chvíli drahoty a pak řekla, že tedy jo, ale neudělá mi to do ní.

Za jízdy si ho začal vytahovat a řekl, abych začala, že jak bude kde, tak zastaví. Bylo mu tak 50 a měl bříško, tak se trochu zaklonil i se sedačkou, abych se mu k němu dostala. Měl ho krátkého a pořádně mu neztvrdl ani při kouření, ale dělalo se mi to docela dobře.

Na chvíli jsem přestala když zastavoval na polní cestě a tak si mě po chvíli přitáhl, abych mu to dodělala. Kouřila jsem mu, dokud nezačal hekat a tak už jsem mu to jen dodělávala rukou. Chtěl sice, abych mu ho ještě kouřila, ale vím jak by to dopadlo. Raději jsem ho už jen dohonila a nechala mu to stříkat na břicho.

Spokojeně se potom uvolnil a hledal, čím to utře. Dal mi pak dvě stovky, ale já řekla, že jsem se dohodli na třech a tak dal ještě jednu a dodal, že jsem hezká holka a jestli bydlím někde poblíž, tak si to můžeme někdy zopakovat nebo se s ním můžu i vyspat. Řekla jsem si teda o telefon že se ozvu když budu chtít a nechala se od něj vysadit na kraji města kam jel.

Počkala jsem až odjede a šla hned stopovat na druhou stranu abych se dostala zpátky domů. Dělala jsem že tam jen tak stojím a vybírala si auto a řidiče. Mávla jsem na jednoho, ale nezastavil, tak jsem zase chvíli vybírala a pak mi zastavil kluk, který už zdálky zpomaloval. Ani jsem na něj nemávala, protože mi připadal moc mladý.

Zeptal se, jestli nechci svézt a já řekla ano, jestli jede tam kam jsem potřebovala. Řekl, že skoro až tam, no tak jsem s ním jela, že se uvidí. Sedla jsem si dozadu a říkala si, že z tohodle nic nebude, tak pojedu domů.

Po chvíli jízdy začala malá brečet a tak jsme mu řekla, že ji budu muset nakojit, jestli mu to nevadí a on že ne. Tak jsem si vyhrnula tričko a vytáhla jedno prso ven. Viděla jsem, že kouká do zrcátka, tak jsem dělala jako že to nevidím a pak vytáhla i druhé a dala jí pít i z něj. Pak jsem se do toho zrcátka podívala a přistihla ho jak se dívá.

Uhnul hned očima a dělal jako že nic. Zeptala jsem se, jestli ještě neviděl jak se kojí dítě, nebo jestli mi koukal na prsa. Řekl, no, ještě jsem to neviděl. Zeptala jsem se co ještě neviděl, jestli to kojení, nebo prsa a on řekl, že to první, prsa už prý viděl a zase se do toho zrcátka podíval.

Zeptala jsem se ho kolik mu je o on odpověděl, že 21. Byl tedy o dva roky mladší než já a myslím, že toho ještě moc neviděl a nezažil. Zeptala jsem se ho, jestli se mu líbí velká prsa a on řekl že viděl menší.
Řekla jsem mu, že jsem je měla menší, ale teď se zvětšily.

Díval se teď už střídavě na silnici před sebe a pak do zrcátka a já mu řekla, že by měl raději věnovat pozornost řízení. Řekl, že mám hezká prsa a já mu za to poděkovala. Blížili jsme se k polní cestě, kde před tím zastavil ten co jsem s ním jela před chvílí, tak jsem mu řekla, aby tam zastavil.

Udělal to a zeptal se proč. Řekla jsem, že proto aby nás nevyboural, když se nemůže věnovat řízení, že raději počkáme, až skončím. Malá měla za chvíli dost a tak jsem ji odložila vedle sebe, protože u toho usínala. Nechala jsem prsa ještě venku a řekla mu, že teď se může podívat přímo a nemusí pokukovat do zrcátka.

Pomalu se otočil, podíval se na mě a pak na moje prsa. Tak co, zeptala jsem se, kolik holek ti dovolilo se jim dívat na prsa? Řekl nesměle, že jen jedna a já dodala, že to byla asi ta co je měla menší. Zeptala jsem se, jestli jeho přítelkyně a on řekl, že ne, že spolu nechodili, jen se svlékla a vyspali se spolu.

Aha, řekla jsem chápavě, takže to bylo jen jednou. Nakoukla jsem přes něj a viděla, že mu stojí v kalhotech. Řekla jsem mu, že vidím, že se mu líbí, že je to vidět na jeho kalhotech a dodala, že by asi neměl řídit vzrušený, že by si měl nejdřív ulevit.

On řekl, že to je v pohodě, že to zvládne, ale já ho poslala ven, aby si to udělal a pak teprve pojedeme a pak mu ještě nabídla druhou možnost, že jestli to zvládne i tady, tak může, že mi to nevadí. Zeptal se, jestli si to má dělat teď a tady a já řekla, že může, že za to můžu stejně já, jinak by se to nestalo a že se nebudu dívat, aby se nebál.

Vytáhl si ho jak na povel a mlčky si ho začal honit. Viděla jsem v zrcátku že má zavřené oči a tak jsem se potichu předklonila a dívala se. On mě ale asi slyšel a podíval se na mě. Vytkl mi, že jsem řekla, že se nebudu dívat a já mu na to řekla, že stejně myslí na moje prsa, tak co. Přiznal že myslí, tak jsem vzala malou, opatrně ji dala na přední sedadlo a řekla mu, ať jde za mnou dozadu.

Schoval si ho a šel si sednout za mnou. Poodhrnula jsem si tričko o něco víc a řekla mu, že teď může koukat a nemusí si je představovat. Koukal, ale vytáhnout se mu ho nechtělo. Sáhla jsem tedy po něm sama a zeptala se ho, jestli mu to ta holka před tím dělala rukou. Řekl že ne a tak jsme mu pomalu honila.
Zeptala jsem se ho, jestli se mu to líbí a on přikyvoval. Zeptala jsem se ho, jestli by chtěl, abych mu to udělala já a on řekl, že chtěl.

Přestala jsem na chvíli, ale držela jsem ho pořád v ruce. Zeptala jsem se, jestli mi na oplátku přispěje k mateřské, za to že mu to udělám a on po chvíli sáhl pro peněženku a vytáhl z ní stovku a pětistovku. Vzala jsem pomalu dvouma prstama pětistovku a zeptala se, jestli mi dá za to tohle.

Přikývl a řekl, že dá. Vzala jsem ji tedy a cítila jak se třese. Řekla jsem mu, ať se nebojí a zase mu honila. Druhou rukou jsem mu vzala koule a jemně je mnula, protože jsem si říkala, že za ty peníze mu to alespoň hezky udělám.

To že bude jsem poznala podle toho, že mi zastavil ruku a řekl, že se nechce postříkat. Nabídla jsem mu, že si to může udělat na břicho, ale to také nechtěl, že na sebe to stříkat nebude. Řekla jsem mu, dobře, nechej to na mě a sklonila se k němu. Vzala jsem mu žalud do pusy a vyhonila mu ho. Pochytala jsem to do pusy a pak to zase vyplivla ze dveří. Měla jsem ji plnou, musel být hodně nadržený, nebo se mu to tak líbilo, co já vím, ale zvládla jsem to.

Když jsem si utřela pusu, zeptala jsem se ho, jestli mu to ta holka dělala alespoň pusou. Řekl že ne, že se jen svlíkla a pak to dělali. Řekla jsme mu tedy, aby si příště nechal od ní také vykouřit, nebo mu to můžu udělat příště třeba já, když bude chtít a ještě mu ho krátce pohonila.

Oblékl se a zavezl mě kam jsem chtěla, i když to bylo o 10 km dál než jel původně on. Dala jsem mu na sebe telefon, ať se ozve a spokojeně šla s osmi stovkami domů…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *