Hříšné léto 1

na dlouhá porno videa, jenomže teď to zažíval v realitě.
Anna nad tím tichounce zaúpěla, ale nechala si to líbit. Lumír, proto začal odvážněji vnikat do její lasturky. Pomalu a rytmicky roztahujíc jí při tom půlky bílého zadečku pěkně od sebe, aby měl výhled na snědou růžičku. Věděl, že Anna tohle přímo miluje. A tak, po ní přejížděl bříšky prstů a opatrně do ní vnikal jedním prstíkem.
Anna při tom hlasitě vzdychala na celé podkroví a vypínala proti němu svou pánev, až se sama po chvilce dostala na všechny čtyři. Chvilenku Lumíra nechala, ale pak z pod polštáře vyndala svou nejmilejší hračku. Slonově bílého robertka.
Nebyl, nikterak veliký, rozhodně ne větší, než ten Lumírovo. Ale, jeho zahnutá špice a jemné vroubkování jí způsobovali neskutečnou rozkoš.
Stejně, jako teď. Rozrušeně si sním, sama jezdila po dírce, dokud jí Lumír nepustil. Jemně, pak zatlačila a jeho hladká špička vklouzla dovnitř jejího zadečku.
Lumír, rozrušeně sledoval tuto její hru. Po týdenním půstu to bylo přímo neskutečné. Zdivočele v ní jezdil a užíval si příjemného sevření, jež způsobovala tato hrčka.
Navíc si Anna pustila jemnou vibraci a on cítil přes tenkou stěnu jemné chvění po celém penisu.
Jeho slabinami, při tom projížděly jemné záchvěvy. Cítil, jak se jeho penis napíná v křeči a jak do ní v rychlém sledu vstřikuje semeno.
I Anna najednou vydechla, jako by to bylo naposledy. Prohnula se, jako divoká kočka a svojí hrčku zarazila co nejhlouběji v přívalu táhlého orgasmu.,, Ty jsi ale…. ´´ Řekla trochu poškorpeně sotva Lumír vyklouzl z jejího sevření.
,, Takhle, mám někam jet? Lamentovala na zádech a drží si ručkou kundičku celou zmatlanou od jeho semene.
,, Počkej, ty jedeš už dnes? Divil se Lumír.
,, Ano! Za chvilku mi to jede. ´´ Vzdychne nad hodinami a rychle schovává svou hračku na své místečko.
Její ano zaznělo Lumírovy, jako ledová sprcha. Ale, Anna už si obléká podprsenku a kalhotky, na kterých se jí objevuje pěkná mokrá skvrna.
,, Počkej, kdy se…´´ Drmolí Lumír, ale Anna už ho neposlouchá. V rychlém sletu si oblékne halenku i sukni popadla cestovní kabelu a zmizela z ložnice.
,, Tak, ahoj já letím, nebo mi to vážně ujede. Jo a dej pozor na Verunku! ´´ Křičela ještě na vrzajících schodech.
Lumír chvíli jenom bezradně ležel, ale pak usnul spánkem blažených.

Uprostřed snění Lumíra probudil podivný chichot, jež se rozléhal po celé ložnici. Chvíli mu trvalo, než si uvědomil co se děje a hlavně kolik je hodin. Propána krále, je teprve osm a jeho dcera, už bezstarostně vykecavá o nesmyslech se svou kamarádkou. A samozřejmě, že z okna jejich ložnice, kde je nejlepší výhled do ulice.
Už, už jí chtěl zahlušit otázkami typu. Zda slečinka ví, kolik je hodin? A zda ví, že má po noční šichtě a že by se tedy rád vyspal. Když si všiml toho drobného, ale rozkošného detailu.
Jeho dcera v tu chvíli stála na špičkách vykloněna z okna a její slabá noční košilka, jí v ten okamžik sahala, ani né do půli zakulacujícího se zadečku. A přesně pod ním, se rýsoval ten detail. Její, už pěkně rostlá mušlička.
Lumír na to udiveně hleděl, ale kterej chlap by se nad tím nepozastavil.
,, No jo, Verunka už nám brzo přeroste maminku. Pěkné trojky, už nosí a ani dole se nebude mít za co stydět. Broskvičku má přímo k nakousnutí. ´´ Říkal si pro sebe.
Už chtěl přerušit to její tlachání, ale v ten okamžik se Verunka pěkně rozkročila a ještě víc se vyklonila z okna. Její malá ručka v tu samou chvilku, jako by mimoděk dotkla toho jejího bílého zadečku a počala ho zaujatě hladit.
Asi to měl Lumír v tu chvíli skutečně zarazit, ale nezmohl se na slovo. Její dírky, které měl skoro před nosem, ho doslova uchvátily. Verunka si roztahovala půlky, pěkně od sebe a přejížděla si po okraji broskvičky, až k hnědému otvůrku nahoře.
Lumír viděl snad víc než její vlastní gynekolog. Roztahovala si totiž dvěma prsty růžové střapečky a dalším otírala o poševní vchod a pomaloučku do něj vnikala drobným prstíkem.
To Lumíra zvedlo z postele, tedy spíše jen jeho ohánku. Stála mu v pozoru a hlásila se o své. Stále tomu nemohl uvěřit. Jak, muže klábosit a zároveň se uspokojovat? Ale, asi ano !
Něžně si projížděla mušličku a její prostředníček pronikal pomalounku, ale stále hloub a hloub do jejího růžového nitra. Lumír z blízka viděl, jak je ta její nevinná skulinka z toho celá mokrá. Nejprve to byl jen ten prstík a pak už celá její ručka a na konec jí šťávička smáčela štíhlá stehna. Tekla víc, než jeho Anna.
V ten okamžik byla mez snesitelnosti překročena. Lumír vsunul ruku pod peřinu a začal si uspokojivě honit. Klouzal po něm pěkně nahoru a dolu v rytmu své dcerky. Její pánev se rytmicky pohybovala a její prstík se čvachtavým zvukem pěkně zhluboka nořil dovnitř, jako by se nic nedělo.
Ale, její vzrušení rostlo, mezi řečí s kamarádkou zaslechl její přerušované vzdechy, které nabývaly na hlasitosti. Děvčeti dole pod oknem, odpovídala, už jen sporadicky.
,, Jo… Simčo… Hmm….možná. ´´
O to více si pohrávala. K jednomu prstíku přidala i druhý a její kolínka se pod tím vzrušením počínala chvět, jako osika ve větru. Bylo jasné, že na ní přichází rozkoš.
V jednom okamžiku si zarazila prstíky hluboko do lasturky a následně z ní vytryskla šťávička rozkoše, jakou Lumír u ženy nikdy neviděl.
Z té rozkošné podívané se udělal rovnou do peřiny.
Verunka si ještě chvilku otírala mokrou lasturku, ale pak se rychle rozloučila a s kamarádkou a zmizela z ložnice, ani se netočila.
Pokračování příště… Pokud jste nedočkavci, koukněte se na dlouhá videa, kde najdete spoustu podobně zvrhlých videí.