Sourozenci v Londýně

Starší bratr doprovázel třináctiletou sestru do Londýna na speciální vyšetření. Ubytovali se v hotelu na předměstí, kde bylo nejlevněji. Už když se ubytovávali tak ho obdivně okukovala jedna černoška z personálu. Večer ji potkal na chodbě a ona ho porosila, aby jí pomohl s košem na prádlo. Vzal jej a šel za ní, až do pokoje, zavřela za ním a zamkla.

S údivem se díval co dělá, ale to už se svlékala a při tom mu říkala, že se spolu musí milovat, protože ještě takového bělocha neměla. Z jejích šatů se vyhouply obrovské ňadra s velikými bradavkami a když si sundala kalhotky, tak zůstal hledět na obrovské pysky trčící z ochlupení. Nahé holky ho vždycky vzrušovaly. Na Freefoto si prohlížel zasádně tyhle dodozrálé broskvičky.

Když uviděla jeho pohled, tak se trochu začervenala, ale hned ho začala svlékat. Cítil, že přesto, že nechtěl tak se mu staví pyj. Vyrvala ho ze slipů a začala se o něj třít a protože se ženou, kromě jedné spolužačky, ještě nesouložil tak jí začal mohutnými cákanci stříkat na naběhlou vulvu.

Když to uviděla zklamaně povzdechla a donutila ho strčit tam ruku. Pomalu jí projížděl pochvou a ona se za malého ucvrkávání udělala a vyhodila ho na chodbu.

Druhý den šel vyřizovat nějaké potvrzení a jeho sestra na něj čekala v pokoji hotelu, když někdo zaklepal. Nic netuše šla otevřít a za dveřmi stál obrovský černoch. Zatlačil ji do místnosti, hodil na postel a řval na ni kde má bratra, že mu včera zneužil ženu. Malá se krčila v koutku postele a říkala, že nic neví. Najednou se černochovi zablesklo v očích, vytáhl nůž a povídá jí, že se teda zatím pobaví a počkají spolu na bráchu.

Když viděla, že se k ní hrne chtěla volat o pomoc. On to uviděla a rychle jí dal na krk nůž. Vytřeštila oči a začala se klepat hrůzou, začal se smát a říkat, že se jí to určitě bude líbit a strhnul z ní tričko.

Pod ním měla už jen své malé vyvíjející se prsy, které ještě vypadali dětsky, ale jejich bradavky se už začínali nalévat do dívčího tvaru a tím vznikali takové dva malé krásné kopečky, když si je chtěla zakrýt uviděl, že už má ochlupení pod pažemi.

Rozepnul kalhoty a dívka vytřeštila oči, protože i když se s bratrem občas koupali anebo hráli na doktora, tak i když věděla, že se mu občas zvětší, tak něco tak obrovského ještě neviděla. Trhnutím ji otočil zády k sobě, zvednul jí paži, zatahal za chloupky v podpaždí a přiložil tam svůj úd a nařídil jí ať dá ruku k tělu a pořádně sevře. Začal se jí třít o chlupy a přitom jí drtit její nevyvinutá prsíčka. Při pohledu na její slzy stékající na jeho ruce a proplétající se s ňadry začal mohutně ejakulovat a cákance jeho spermatu dopadali přes její prsíčka na rozkrok sevřený zatím v riflích. Porno videa by záviděla,kolik semene ze sebe vydoloval.

Když dostříkal, tak se nesměle podívala a zjistila, že jeho sperma má po celém těle, hrubě jí zvedl ruku a utřel si penis částečně do jejího ochlupení a z větší části do vlasů. Začala zase plakat.

Najednou uslyšel odemykat dveře, pohrozil jí ať se schová pod peřinu a je potichu a stoupnul za ně. Vešel její bratr. Hned měl nůž na krku a černoch mu říkal do ucha, že jestli chce přežít on i jeho sestra, tak teď budou dělat co řekne a ať se nediví, když mu včera znásilnil manželku. Nezbylo jim než pokyvovat.

Nařídil mu ať se vysvleče, když se svlékal uviděl v jakém hrozném stavu leze jeho mladičká sestra z pod peřiny, ale s úlevou si všimnul, že má ještě rifle i když je celá zalepená od spermatu.

Když byl nahý nařídil mu černoch ať jde k sestře a svlékne jí z riflí, udělal to. Řekl ať si v kalhotkách lehne a začne bratrovi sát úd. Oba se strašně styděli, ale když viděli černochův nůž, tak poslechli. Viděl, že ho tělo zrazuje a úd se mu začal stavět, černoch se jen usmíval a začal jezdit nožem po jejích kalhotkách, strašně se bála, ale nemohla ani křičet, protože měla v puse bratrův úd a tak jen tiše skučela. Najednou jí nadzvedl kalhotky a zajel pod ně nožem a přeřízl je, zbytek strhnul.

Uviděl krásné panenské přirození, které se zrovna začalo jemně ochlupovat na venušině pahorku tmavšími chloupky a na pyscích měla jen jemné světlounké chloupky, které svědčili o její zatím nedokonané přeměně z dítěte v ženu. Jemně jí odhrnul pysky od sebe a špičkou nože jí přejel po poštěváčku až k pochvě a tam ji trochu říznul. Začala brečet a bratr nevěděl kam má dát oči, jak se styděl.

Černoch ho odtrhnul od její pusinky, do které se sotva vešel jeho malý úd a začal tam rvát svůj. Natrhnul jí koutek, začala z něj krvácet a ještě ji nutil olizovat špičku žaludu jazykem, protože dál se nemohl dostat. Když začal zase stříkat málem se udusila, protože semeno nemělo kudy odtékat a polykat ho nestačila.

Když svůj úd vytáhl, tak se jí z pusinky vyhrnulo ohromné množství spermatu, které se mísilo s krví z koutku a stékalo jí to až k pohlaví. Pak řekl bratrovi a teď ji odpaníš a já se budu dívat, pak mám pro vás překvapení. Když bratr řekl, že to neudělá, tak černoch řekl, že jí tam teda vrazí tu kudlu. Tak on tady zaklekl mezi její stehna a za nářku nebohé dívky jí ho tam začal pomalu zasouvat, najednou ho černoch zezadu přirazil a dívka vykřikla a spustila se jí krav z protržené panenské blány do ložního prádla. To už se to zalíbilo i bráškovi a začal přirážet, zatím co setra se svíjela v bolestech, když se blížil k vyvrcholení najednou cítil jak mu černoch rve úd do zadnice, chtěl uhnout, ale nemohl, protože byl pevně v naříkající sestře.

Cítil jak povoluje jeho svěrač a za strašné bolesti cítil, že stříká semeno do své sestry, ale to už nevydržel ani černoch a za řevu ejakuloval do jeho natržené zadnice. Když od nich odstoupil, tak se zalíbením sledoval, jak leží sourozenci na sobě a oboum stéká z otvorů sperma smíšené krví, viděl že oba omdleli, tak tiše odešel.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *