Test nejen těla II. – Doktor a doktorka

Vyšel jsem na chodbu a zamířil si k záchodům. Nahatej jsem míjel uklízečku a zakrýval si rukama polovzrušené přirození.

„Dobrý den“ pozdravil jsem a chtěl rychle pokračovat dál svou cestou. „Copak , mladej, že se tu producíruješ před starou bábou jak Adam v ráji,“ optala se paní. Rychle jsem vylíčil jak se věci mají a konečně zaplul na WC. Na pánském jsem zdravotní sestru neobjevi, tak jsem nakoukl vedle na dámy.

„No tak pěkně pojď dál“ všimla si mě sestřička od stolku, který si tu připravila u umyvadla pro vyšetření. Dorazil jsem ke stolku zrovna ve chvíli, kdy z kabinky vycházela spolužačka se svým vzorkem moči.

„Tak tady do tohoto se mi vyčůráš tady nad umyvadlem, ať se nezdržujeme, já zatím vyšetřím slečně to její“ podala mi šampusku a ponořila zatím nějaké papírky do lahvičky od spolužačky.

„Nemůžu si zajít taky do kabinky“ žadonil jsem. „To vy chlapi přece nepotřebujete, trefíte se přeci svým bimbasem do sklenky bez potíží ne!!! A my se rádi na tebe podíváme, jak ti to jde. Tak dělej a nezdržuj!!!“ řekla rozhodně sestra a obě na mě se spolužačkou civěly, jak se šourám k umyvadlu.

Musel jsem si stoupnout na špičky a koulema se opřít o studené umyvadlo, no a mého poloztopořeného klacka chvilku přemlouvat, než z něj začal prýštit proud chcánek.

„Tak to stačí, ostatní ze sebe vypusť do umyvadla a počkej než to tady slečně vyplním“ naznala sestra, když bylo ve sklenici asi deci a sklonila se nad svá lejstra.

Vyplnila formulář a podala jej spolužačce. Ta sním odcházela do třídy a na místo ní vstoupila její další kamarádka. Prohlížela si mě s posměškem jak stojím na špičkách, houplýho šulina nad umyvadlem.

„Slečno, chvilku počkejte jen tu odbavím pána. Mám instrukce naháče před měřením úmýt. To aby byli pěkně čistí úplně všude,“ usmála se sestřička.

Vzala žínku a namydlila si ji pod tekoucí vodou. „Tak mladej pěkně se předkloň a rozkroč,“ poručila a postrčila mi nohy od sebe. Mydlila a omývala mi koule a třela mezi nohama, velkou pozornost věnovala místu mezi půlkami, s mrazením jsem cítil, jak mi prstem zajíždí až do zadku. Na konec se čistě vymáchanou žínkou ve studené vodě začala zajímat o můj penis.

Ten už stál v pozoru jako svíčka. A obě ženské z něj nemohly odtrhnou oči. Sestra ho přejela žínkou a povídá: „Tak a teď se podíváme jak ta tvoje „jitrnice“ vypadá po stažení z kůže,“ mrkla na mou kamarádku a už chytla péro jednou rukou pevně pytel do hrsti, ukázovákem a palcem druhé ruky shrnula naráz mou předkožku ze žaluda tak daleko, až ji zastavila napnutá uzdička ohýbající nalitý žalud. Chtěl jsem ucuknout bolestí, ale setra mě dřžela pevně za pytel a nenechala mě couvnout.

„Ještě ti přeleštím vysvlečené nádobíčko, zapíšu výsledky a můžeš zpátky do třídy,“ hodila jednou rukou papírky do mé moči, vzala přemáchlou žínku a třela mi přetažený žalud hrubou žínkou tak, že nabíral tmavě fialovou barvu.

Nešetřila pozorností a projížděla prstem rýhu kolem jahody, až jsem se kroutil jak žížala. Ale můj pytlík byl v pevném sevření. Nakonec mi ho párkrát pohonila rukou a bez zájmu se sklonila k vyplnění papíru. Já byl tak vzrušený, že kdyby mi ho teď pohladila jemně a s citem, hned bych se před nima oběma vystříkal.

„Tak tady to máš vyplněný a vrať se do třídy k dalšímu měření. Nakonec jsi na ně pěkně připravenej,“ mrkla na mě sestra.

Po cestě jsem se ani nesnažil před paní uklízečkou svůj vztyčený ocas skrývat. Asi tím vrušením jsem si pomyslil, ať se taky jednou podívá na nahatého kluka s rudou jahodou.

Vykračoval jsem si beze studu proti pohledu jejích zvědavých očí. „Copak to tam s tebou prováděli, mladej, že se naráz neseš jako páv,“ okomentovala můj výstup, ale to já už zaplul do třídy.

„Adame, dej výsledky panu doktorovi a postav se na váhu paní doktorce,“ zavelela mi naše třídní a místo do očí sledovala pohupující se rudou bambuli v mém rozkroku, no a celá třída s ní!

Doktorka si mě převážila a pak mě začala měřit. Prvně výšku, rozpětí paží, obvody krejčovským metrem hrudníku pasu, boků, stehen a dost podrobně míry všeho co se dalo. Nakonec mi začala brát míry přirození. „Délka od kořene 16cm, obvod u kořene 12 cm, obvod žaludu 14 cm …“ diktovala do formuláře doktorovi.

Když skončila, natáhl si doktor chirurgické rukavice a přitáhl si mě k sobě. Poslechl si mě sluchátkem zezadu, pak si mě otočil ze předu, až jsem se penisem otřel o jeho plášť. Jen se usmál a poslechl si i hrudník.

Pak vzal do ruky šupleru a sáhl mi do rozkroku. „Rozkroč se, změřím tvoje varlata, je to důležité vědět zda se mladý muž správně vyvíjí“ a ne zrovna šetrně vylovil na stranu v pytlíku jedno vejce.

Přeměřil ho, pak to druhé a nakonec celý pytel dost silně stisknul. Málem mi vyhrkly slzy a můj váček se z poloviny zatáhl. „Je vidět že ochrana tvých rozmnožovacích orgánů funguje dobře, nyní se otoč, ze široka rozkroč a předkloň. Vyšetřím ještě prostatu a budeme hotoví. Paní kolegyně, sperma budete odebírat tu, nebo až dole při dalších tetstech?“ odvrátil se s otázkou ke sportovní lékařce.

Jaké sperma, hrklo ve mně. Přeci mi tu nebudou ždímat mrdku z ptáka před tak početnou kupou uvědavců. Mísily se ve mně protichůdné pocity. Stud a hanba se vzrušením a nadržeností. Není divu, když mi péro stálo už půl hodiny v kuse a cítilo potřebu se nutně vysemenit!

„Ne pane kolego, odběr ejakulátu je stanoven až po první, malé fyzické zátězi, prosím dokončete vyšetření hochova análu. Ostatně pro připojení přísavných snímačů je třeba u testovaných žáků hladký povrch těla a jak se tak dívám, bude třeba všem vybraným vyholit některé části jejich ochlupení.

Měli bychom vybrat ještě jednoho hocha a dívku a nechat všechny náležitě přichystat k testu tak, abychom se pak nezdržovali. K testům stavu pohlavní vyspělosti potřebujeme z ročníku dvě dívky a čtyři hochy. Paní třídní nám vybere někoho vyspělého z přihlášených na sportovní školu a urychlíme společně jejich vyšetření tady. Pak je hned spolu s ní půjdeme připravit na další procedury,“ hrnula ze sebe doktorka.

Třídní vybrala dva adepty sportovních postav rozdílného pohlaví a poslala je spolu s naháči přednostně k sestře na WC. Mě si doktor otočil do požadovaného postoje, z nachystané tuby si na prst nanesl gel a začal mi tlačit ukazovák do zadku.

Zprvu to dost bolelo, ale pak můj svěrač povolil a když s prstem začal kroutit, začalo mě to i vzrušovat. Objížděl ve mně něco, co mě při doteku málem hnalo k stříkání, ale to mě hned přešlo. To když mi do prdele zajel doktor ještě druhým prstem. Pak oběma prsty zatočil a vytáhl je. Otřel mi zadek papírovým ubrouskem a plácl po něm. „Tak pane, prozatím jsme s vámi hotoví, postav se tam ke dveřím a počkej až vyšetříme tvé kamarády. Pak vás vaše třídní odvede dál.“

Postavil jsem se na místo a sledoval se vzrušením jak probíhá vyšetření spolužáků. Zvláště jsem se díval se zájmem, když projížděl doktor přirození spolužaček. Bavilo mě jak se červenaly studem před takovým početným publikem.

Poslední dva vybrané si taky doktoři nechali svléci do naha. Když jsme byli my vybraní naháči hotovi, poslali nás, všech šest za dozoru rajcovní třídní učielky do tělocvičny. Šourali jsme ve dvojicích docela nazí chodbou v době těsně před zvoněním na přestávku, kdy se naráz mohla vyhrnout na chodbu celá škola a já přemítal, jak to vlastně bude s tím odebíráním sperma????

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *