Dorostová prohlídka II.

Sestra se otočila k chlapci, který už stál jenom v bílých slipech u věšáku a nervozně přešlapoval jak se mu studené linoleum lepilo na chodidla a přirození si zakrýval dlaněmi. „Pojď ke mně, Milane,“ řekla doktorka a chlapec přešel přes ordinaci k jejímu stolu. Zvolna se dotknula jeho krku a začala mu kontrolovat mízní uzliny.

„Máš nějaké zdravotní problémy?“ zeptala se tichým hlasem a dívala se chlapci zpříma do očí, zatímco jemně prohmatávala uzliny na jeho krku. Chlapec zavrtěl hlavou a cítil její ruce jak pomalu klesají na jeho prsa.

„Zvedni ruce,“ řekla a dotknula se jeho podpaždí a zkontrolovala ochlupení. „Fyzický nástup puberty normální,“ nadiktovala sestře a otočila si chlapce k sobě zády. „Předkloň se,“ řekla a když to udělal zkontrolovala mu páteř. Přejela prsty po obratlech mezi lopatkami a pak sjížděla níž až k úzkým půlkám jeho zadku. Když byla po páteři prsty až dole kousek odhrnula chlapcovy slipy a stáhla je asi do půlky jeho bílé, hubené zadnice. Všimla si při tom pohledu chlapcovy matky, která sledovala její počínání s napětím a sledovala aby jí nic neuteklo.

„Tak dobře, páteř máš v pořádku,“ řekla a stetoskopem poslouchala chlapcovy plíce a srdce, které bušilo nepřirozeně silně. „Dobře,“ řekla když odložila stetoskop a změřila chlapci krevní tlak: „teď mi přečti písmena na támhleté tabuli na zdi.“

Střídavě si zakrýval levé a pravé oko a četl znaky na tabuli, zatímco jeho matka zkoumala jeho hubenou skoro nahou postavu jak přešlapuje na chladném linoleu. „Dobrá, zrak bez problémů, teď si lehni na lehátko.“

Chlapec si neochotně lehnul na vyšetřovací stůl a igelit se mu přilepil na záda. Lékařka se usmála na jeho matku. „Jestli chcete jít blíž paní Málková tak pojďte, je to vaše dítě a měla byste být do jeho plnoletosti plně informovaná o jeho zdravotním stavu.“

Paní Málková se zvedla a nervozně přikročila k lehátku, na kterém doktorka prohmatávala chlapci břicho a kontrolovala vnitřní orgány, které kvůli mizivé vrstvě podkožního tuku byly v chlapcově hubeném těle lehce přístupné. Několikrát zatlačila a pozorovala klukovy reakce. „Bolí?“ zeptala se, ale Milan jen zavrtěl hlavou.

„Dobře, teď si sundej slipy, podíváme se na tvůj penis.“ Chladný pokyn zapůsobil na chlapce jako mrazivý šok a velice pomalu si stahoval slipy přes kotníky dolů. Paní Málková přistoupila ke stolu a vzala prádlo z chlapcovy ruky, ale už zůstala stát kousek od doktorky a sledovala její počínání.

Chlapec si lehl podle instrukcí na záda a ruce si dal za hlavu, takže lékařce se zcela otevřel přístup mezi jeho nohy. Pohledem kontrolovala genitálie a stav ochlupení, které lehce pročísla prsty. Pak se sklonila k šourku ve kterém ležela na hrázi pod penisem dvě varlata a pomalu a důkladně kontrolovala jejich tvrdost velikost a tvar, každé zvlášť a stejně systematicky přejížděla prsty po chámovodech až nahoru ke kořeni penisu. Milan na lehátku měl zavřené oči a jeho chvějící ret naznačoval co se asi tak může odehrávat v jeho hlavě. Strašně se styděl a byl úplně rudý.

Jeho matka teď nervozně mačkala v dlani chlapcovy slipy. Lékařka se zvolna dotknula dvěma prsty mírně prokrveného penisu a pomalým pohybem stáhnula předkožku až za lem žaludu a pak až úplně dozadu, dokud ji chlapcova grimasa nenaznačila že to bolí a přetažení několikrát zopakovala.

Pohyb předkožky a její jemné, teplé prsty způsobily, že se penis ztopořil a doktorka teď držela v prstech dlouhý, ale štíhlý úd, který se nervozně chvěl a na kterému se na špičce tmavě fialového, prokrveného žaludu leskla kapka lubrikantu která vytekla z ústí močové trubice.

„Ale ale,“ usmála se a pokračovala v prohlídce jako by si nevšimla co se stalo. „Jsi nějak vzrušivý, onanuješ?“ zeptala se a přitom pořád držela na jeho tepajícím penisu dlaň, kterým ho oblímala a vychutnávala si ten dotek. Krve by se v něm nedořezal. Pak tiše přikývl.

„Budete muset chlapce více kontrolovat, paní Málková,“ řekla doktorka jeho matce a zase se usmála a jemně se palcem dotkla velké žíly na spodní části penisu kde jasně cítila jak v ní pulsuje krev. „Teď pokrč kolena, řekla chlapci a pozorovala, jak se mezi jeho hubenými půlkami ukazuje hvězdička svěrače.“

Jemně se jí nasucho dotknula a pak si natáhla rukavici a pomalu nanesla na špičku ukazováku lubrikační gel. Položila dlaň na chlapcova varlata a pomalým pohybem zasunula nagelovaný prst do jeho konečníku a krouživým pohybem vniknula dovnitř až nahmátla kulatý ořech prostaty.

Pozorovala chvějící se ztopořený penis s žaludem který vykukoval z dlouhé předkožky a několikrát krouživým pohybem prostatu zmáčknula. Varlata ve staženém šourku se vtáhnula do chlapcova těla na jeho břicho začala padat mohutná dávka bílého semene, která v několika výstřicích po sobě dolétla až na chlapcova prsa.

Chlapec málem omdlel ponížením a jeho matka křečovitě sevřela bílé slipy v dlani. Lékařka je vysvobodila z její dlaně a podala je Milanovi, který by se nejradši propadnul do země.

„Hotovo,“ řekla doktorka a koukla na hodiny, které ukazovaly za deset minut jedenáct. „Pozvu si tě na příští středu,“ říkala chlapci, který se pod věšákem nervozně oblékal: „zase na desátou, ano?“

Když odcházel byl nejnešťastnější člověk pod sluncem a lékařka ještě mezi dveřmi ordinace podala jeho matce informační letáček. „A s chlapcem to nacvičte sama, dnes jsem to nestihla,“ usmála se šibalsky.

Paní Málková poděkovala a strčila letáček do kabelky. Milan ještě stačil přečíst co na něm bylo napsáno: „Braňte se rakovině samovyšetřováním varlat.“ Jeho matka horlivě přisvědčila a jemu se zase udělalo na zvracení…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *