Návštěva prarodičů VI.

Anna se podívala okolo sebe a viděla, že všichni členové rodiny jsou uchváceni scénami, které vidí na videu. Všichni muži i chlapci měli svoje ztopořené penisy venku a honili si je vlastníma rukama. Pavla a Karla si vzájemně dráždily kundičky prsty, stejně jako babička s Emilkou.

Nakonec i ona zajela svojí rukou dolů mezi svoje stehna – zasouvajíc svůj prst dovnitř rozevírající se štěrbiny mezi pysky svojí pochvy – cítila, jak vlhkou má svoji kundu, když jezdila prstem přes klitoris. Jemně jej třela, zatímco svojí pozornost dál věnovala videu.

Dan bušil svým penisem hluboko v těle sladké mladé dcerky. „Mrdej mě, tati!“ křičelo to děvče divoce. A který muž dokáže takovému volání odolat?

„Já už jsem, tatííí! Ty už taky stříkej!“ vykřikla náhle Eva. „Oh, Božeéé!“ Dívčí tělíčko se začalo divoce vzpínat a svíjet v milostné křeči zmocňující se zcela její mysli, zatímco její otec pokračoval v pohybu svého pístu v dceřině cukající se kundě.

„Ty moje děvče! Jen stříkej na svého otce!“ sténal dívaje se na dceru kroutící se v orgasmu.

Jen co orgasmus odezněl, Marie rychle zavelela ke změně. „Evi, vyskoč. Táta si lehne na záda. Stando, usaď tu věc na stativ a pojď sem k nám!“

Všichni udělali, co řekla. Eva vyskočila a Dan si lehl na její místo. Marie rychle nasedla na trčící penis svého muže. Kamera se zakymácela, pak se její pohled usadil a v záběru se objevilo mladé tělo.

„Mrdej mámin zadek, Stáňo. Chci mít v sobě dva čuráky. Mrdejte mě oba, můj manžel a můj syn!“ žadonila Marie. „Evi, pomoz Standovi!“

Eva ochotně přiskočila k matce nabodnuté na otcově kolíku a co nejvíce roztáhla matčiny půlky od sebe. Pak se sklonila a svým malým jazykem začala lízat okolo matčina análu.

„Oooooohhh, Bože!“ sténala Marie, jakmile ucítila dceřin jazýček na svém análu. Pak se Eva otočila a začala stejně pilně lízat ještě neochmýřený maličký penis svého staršího brášky – pokrývajíc jej svými slinami. Pak jej vzala do ručky a sama jej přisadila k matčině těsnému, našpulenému konečníku.

Standa začal tlačit žalud svého malého, ještě dětského penisu do svírajícího se matčina konečníku. Jak ho tam tlačil, Marie rozkoší sténala. „Ohhhhhhhhhhhhhh, ano!“

„Dělá ti to dobře, drahá?“ zeptal se Dan dívajíc se vzhůru na svojí sténající ženu. „Ano! Jak sladký čuráček! Jak krásně mě mrdá v zadku ten můj synáček!“ sténala.

„Máš ráda čuráka svého syna ve svém konečníku?“ ptal se dál. „Oh, ano! Jak hezky jsi ho to naučil,“ odpověděla Marie. „Řekni mu to, jak to máš ráda!“ přikázal Dan svojí vzrušené manželce. „Oh, synku. Maminka miluje tvůj penis vražený v jejím těsném horkém konečníku. Jak ty mě krásně mrdáš v prdeli! Ach bože, maminka bude už hotová! Mrdéj, mrdéééjj svojí maminku! Já už budu. Já už jséééééém!!!“

Standa i jeho otec divoce vráželi svoje čuráky do Marie, oči vytřeštěné chtíčem a přibližujícím se orgasmem, zatímco Eva vzrušená z toho pohledu kmitala svými prstíky ve svojí buchtičce.

„Já už to nevydržím, mami! Já už budu stříkat!“ sténal Standa a Marie cítila, jak sebou jeho malý tenký penis začíná cukat. „Já už taky budu, baby!“ sténal rovněž Dan a rovněž jeho čurák sebou začal cukat v neklamném příznaku blížící se erupce.

„Oh, bože! Stříkejte do mě. Stříkejte do mě oba najednou, chci cítit vaše horké semeno v kundě i v zadku současně! Stando, naplň mojí prdel svým sladkým semenem. Dane, vystříkej se mi do kundy!“ povzbuzovala Marie svého muže i syna cítíc, jak sebou jejich ocasy v jejím těle začínají škubat.

„Stříkejte už konečně, já už taky budu! Bože, to je slast mít v sobě současně čuráka svého muže i syna!“ křičela již zcela zdivočelá Marie pod náporem blížícího se orgasmu. A pak to přišlo, čtyři divoké výkřiky téměř současně ohlašovaly erupci slasti a semene. Marie se svíjela pod náporem svého orgasmu a ve stejné chvíli do ní začaly stříkat svoje erupce čuráky jejího syna a muže.

Eva se rovněž svíjela ve slasti orgasmu, divoce kroužíc svými prsty ve své kundičce. Viděla, jak se její matka kroutí na otcově těle, zatímco ten do ní jako šílený divoce vráží svoje stříkající kopí a zezadu stejně divoce a s nesrozumitelnými výkřiky divoce vráží svůj penis Standa. Rukama se držel za matčiny houpající se kozy, zatímco jeho otec drtil mezi rty její bradavky.

Konečně asi po 30 vteřinách všichni tři odpadli a klesli na postel. Ale Marie ještě neskončila! „Evi! Líbilo se ti to, co jsi viděla?“ – „Ó, ano. To bylo tak vzrušující, maminko!“ odpověděla dychtivě dcerka. „Chceš, aby tě tvůj otec a bratr rovněž najednou mrdali jako mě?“ – „Ach ano, maminko, já to chci!“ vykřikla toužebně ta malá kurvička.

„Podívejte se na tu malou děvku. Lehni si dolů!“ požádala ji Marie dovádivě. Eva si lehla v posteli na záda a její matka pak obkročmo nad její sladký obličej. Jako by na její tvář dosedlo něco horkého a vlhkého, právě na ústa Evy dosedla matčina široce rozevřená zduřená kunda a její dcerka začala okamžitě svým jazýčkem zajíždět co nejhlouběji mohla.

Na její tvář kapala z matčiny kundy mrdka jejího otce a Eva poctivě lízala a sála matčinu pochvu. Pak se Marie otočila a přitiskla na dceřina ústa svůj anální otvůrek, ze kterého vytékalo semeno jejího syna. Marie si užívala lízání své dcerky a tiše sténala a vzdychala slastí.

„Mhhhhhmm. Ooohhhh. Mhhhhhmm!“ sténala i Eva vzrušená ze svojí práce. „Chutná ti mrdka tvého otce a bratra, holčičko?“ ptala se zbytečně Marie při pohledu na svoji dcerku. „Och, ano! To je dobrota!“ vrkala Eva, když hbitě olizovala svoje rty.

Marie si lehla k dceři a položila svoje ruce na dívčinu kundu. Náhle se naklonila k dceři a začala ji divoce líbat, což Eva opětovala. Pak se obě dvě podívaly přímo do kamery.

„Tak, Anno. Přišli jsme o vaši návštěvu. Doufám, že toho nyní lituješ, když vidíš, o co jste přišli. Určitě přijďte co nejdříve, již se na vás těšíme a jak vidíš, naše děti jsou již plně připraveni na naše rodinné hrátky!“ naposledy se Marie s dcerou v objetí usmály, mrkly okem a obraz ztmavnul…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *