Průvodce I. – Píchačka v Kremlu

Po několika nezdařených píchačkách ve svém postpubertálním věku jsem dostával už trochu mindrák. Trapasy mělo na svědomí zřejmě moje nízké sebevědomí a taky větší spotřeba alkoholu. Buď jsem byl v laufu, nebo po opici. A tak buď nedošlo k erekci, a když už jo, tak jsem se nemohl udělat.

Už jsem byl ve stádiu, že mi stačilo pár časáků nebo videokazet s pornem a babu jsem ani nepotřeboval. Jo ještě že přišla velvet revolution a kolem se vyrojily priváty a masážní salóny a bordely. To byl lék na moje sexuální problémy.

Zpočátku jsem musel překonat některé zábrany, ale dnes už vím jak na to, co za to a s kým na to. Doufám, že Vás můj průvodce po erotických podnicích pobaví, poučí a třeba se v něm někteří i shlédnou.

Brzo po listopadu 1989 byli soudruzi nuceni opustit svá honosná sídla. Jednomu z nich se v Hradci říkalo „Kreml“. A tam byl první bordel ve městě…

Jako externí redaktor místního plátku jsem tam vyrazil udělat rozhovor s šéfem podniku. Poprvé uvidím kurvy zblízka… ani jsem očekáváním nespal a představoval si, jak mi je šéf nabízí výměnou za kladný článek. Jo, všechny ty pozice, dvojky, trojky ve vaně, orály, anály…

Dorazil jsem tam navečer. Zazvonil jsem a přišla mi otevřít podsaditá a na pohled falešná blondýna. Klepal se mi hlas trémou, když jsem jí říkal, že jdu za šéfem dělat rozhovor.

Dal jsem si dvojku bílého a pozoroval tři znuděný kurvičky, vzhledově nic moc jak se válej na velurový sedačce. Rozhovor byl krátkej, žádnou nabídku na bezplatnou píchačku jsem nedostal. Zklamání. Doma jsem se udělal nad novou „Extází“. Stejně mi to nedalo.

Asi za tejden jsem se do „Kremlu“ vrátil. Holky byly už trochu obměněný, asi se vystřídaly ve směnách. Ale výběr stejně nic moc. Vzal jsem si menší, snědou třicítku s účesem na ježka.

Když jsem za ní kráčel po schodech, hltavě jsem pozoroval její boky a zaoblená stehna. Místo aby mi pták tvrdnul, strachy se zmenšoval. Píchat jsem chtěl, ale něco ve mně mi v tom chtělo zabránit a znemožnit mě. Ve sprše jsem se snažil svý mužství trochu povzbudit, ale nic moc se nedělo.

Jolana, nebo jak se jmenovala se mě ujala a začala mě hladit, okusovat bradavky, olizovat kolem koulí, ale nic. Řekl jsem jí, ať zkusí orál. Ten jsem zatím znal jen mediálně.

Natáhla mi s obtížemi šprcku a začala kouřit. Potáhla tak desetkrát a já se sotva polotuhej udělal. Byla toho plná guma. Jolana mě utěšovala, že se to stává a tak a že to můžem zkusit za chvíli…

Vypadl jsem a doma vykoupal svůj pokračující mindrák ve fernetu. Pak jsem si lehl a představoval si Jolanu. Jak ji píchám na schodišti, provrtávám anál ve sprše, plním ústa semenem. Jo, teď mi ocas samozřejmě stál. Jako kámen, žulovej kvádr z kremelský zdi vomotanej chlupy z Iljičovy bradky.

Jolanu jsem potkal ještě párkrát na nuda pláži. Naštěstí mě nepoznala. A já se k ní taky nehlásil…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *