Rodinka J.P. I.

Jmenuji se Jirka a můj brácha Jarda. Je nám oběma šestnáct a jsme dvojvaječná dvojčata. Po otci jsem hnědovlasý, zatímco Jarda má po mámě vlasy zrzavé.

Jednou v létě jsme se honili po domě a když jsme běželi okolo matčiny ložnice, všimli jsme si jejích pootevřených dveří. Jako vždy jsme zvědavě koukli dovnitř a uviděli jsme mámu, jak leží nahá na posteli a divoce masturbuje!

Přirozeně jsme nevydrželi jen tak koukat. Naše penisy okamžitě vyletěly vzhůru a oba dva jsme je začali honit jako o život. Koukali jsme na mámu, jak prsty kmitá ve své kundě a naše dlaně klouzaly po našich mokrých penisech jako o závod. Přitom někdo z nás neopatrně strčil do dveří, ty se otevřely do široka a máma mohla spatřit svoje syny, jak si honí čuráky před její ložnicí!

Dívali jsme se beze slova na sebe a pokračovali v masturbaci. Mohli jsme slyšet, jak matčiny prsty mlaskají v její mokré kundě a to už bylo na nás moc. Postrčil jsem Jardu dovnitř matčiny ložnice a s čurákem v ruce jsem šel k matčině posteli.

Aniž přerušila práci svých prstů, dívala se, jak se skláním mezi její nohy, odstrkuji její mokré prsty a jazykem zajíždím do již široce rozšklebené kundy. Jarda rovněž beze slova přistoupil k posteli a strčil matce svýho ptáka před ústa. Ta se vůbec nedivila našemu útoku a klidně vcucla bráchův penis do úst a začala jej náruživě kouřit, až Jarda skučel slastí.

Máme s bráchou skoro stejné čuráky, já trochu delší, brácha zase silnější, máma měla co dělat, aby jej pořádně kouřila. Pokojem se neslo dvojí mlaskání, lízal jsem mámě kundu, jak nejlépe jsem uměl, a ona zase kouřila Jardu jako profesionálka.

Už jsem to nemohl vydržet a nahradil jsem jazyk svým čurákem, chvějícím se nedočkavostí. Vzhledem k tomu, jak měla máma kundu dobře připravenou, zajel jsem do ní jedním strkem jako po másle až nadoraz. Oba dva jsme zaskučeli blahem a máma ochotně a velice zkušeně začala přirážet proti mým strkům, zatímco brácha začal vzrušeně přirážet do jejích úst.

Začali jsme si s bráchou hrát s matčinými kozami. Měla správně velké kozy s tvrdými bradavkami, které jsme stimulovali svými prsty a začalo to být divoké, když se náhle za našimi zády nečekaně ozvalo: „Co se tady do prdele děje? Co to má, Marie, znamenat? To jste mě nemohli upozornit, abych se mohl přidat? Jak často provozuješ takové hrátky s našimi syny beze mě, ty malá kurvičko? Co říkáš?“

Máma vystrčila Jardův penis z úst a hbitě odvětila: „Jak jen často můžu, Pepo. Tak nech těch ironických řečí a přidej se k nám! Já za to nemůžu, že nejsi věčně doma a musí za tebe zaskakovat naši chlapci. Ještě, žes je dobře zacvičil.“

Nepřestával jsem mámu mrdat, dokud se otec nesvlékl a nevlezl k nám na postel. Pak jsem uvolnil matčinu kundu a vytáhl čuráka lesknoucího se matčinou šťávou ven.

„To jste vy dva šoustači nemohli na mě počkat?“ ptal se táta vyčítavě a lehl si na záda na postel. Byla to vlastně jen řečnická otázka, ale přesto jsem odpověděl, zatímco máma si sedla obličejem k tátovi a zády ke mně na tátův penis.

„Byla to náhoda, šli jsme okolo vaší ložnice zrovna, když si máma honila kundu, a tak jsme jí šli na pomoc. Víš, že jsme s bráchou pořád nadržení, a tak jsme na nic nečekali.“

A tak zatímco se máma pomalu napíchla na tátův penis a začala se na něm pohybovat nahoru a dolů, já jsem slinami trochu namazal její konečník a rukou pomohl Jardovi pomalu zatlačit jeho čuráka dovnitř.

„Tak se ukaž, tati,“ spustil Jarda a zatlačil čuráka, co nejhlouběji to šlo do matčina zadku. „Co ty bys dělal, kdybys šel okolo a viděl mámu nebo babičku, jak leží na posteli a honí si prstama nebo robertkem kundu. Však to víš, co bys dělal. To samé co my s Jirkou. Tak nemluv a začni mámu mrdat, víš, jak to má do obou děr ráda!“

Přiklekl jsem k mámě, kterou začal mrdat táta svým dlouhým čurákem do kundy a současně Jarda svým do konečníku a strčil jí svého tvrdého kokota před obličej. Ochotně otevřela pusu a vsála mi ho až do krku tak, jak to jen máma uměla. A tak jsme ve stejném okamžiku mrdali mámu do všech tří otvorů a bylo to jako vždy nádherné.

Máma milovala naše čuráky, milovala naše mrdání a ještě více milovala polykání spermatu, které jsem zrovna vystříkl do jejích úst. Chvilku po mně pak vytáhl Jarda svého čuráka z matčina konečníku a s hlasitým sténáním jej strčil čekající mámě do úst a začal stříkat svoje semeno.

Sotva stačila všechno spolykat, začal sténat táta, a nám bylo jasné, že začal stříkat svoje semeno do matčina lůna. To už sténala i máma a svíjela se ve svém orgasmu na tátově čuráku, zatímco my s bráchou jsme si hráli s jejími divoce se houpajícími kozami. A právě v tom nejlepším se od dveří ozval další hlas…

„To jsem si mohla myslet, že chceš všechno to semeno jen pro sebe, ty malá kurvičko!“ zvolala babička stojící mezi dveřmi s rukou mezi svýma nohama a dívající se na tu incestní scénu před sebou.

Než jsem se nadáli byla nahá a čile přiskočila k posteli. Položila se vedle mámy, která věděla, co chce, naklonila se nad babičku a ze svých úst do jejích přepustila část našeho semene. Přitom se ještě stále pohupovala na otcově měknoucím čuráku, až nakonec z něho sjela a přesunula se nad babičku do polohy 69.

My tři s bráchou a tátou jsme vzrušeně pozorovali, jak se tyto dvě zkušené ženy dokáží vzájemně uspokojovat, hrát si se svými klitorisy, jako bychom tady ani nebyli.

Za okamžik jsme byli znovu připraveni k souloži. Tentokrát však Jarda ležel na zádech a já se pomalu napíchl na jeho čuráka. Nebylo to poprvé, co jsme si s bráchou takto pohrávali, a tak jsme se rytmicky pohupovali pozorujíc tátu, jak se přitiskl zezadu ke své matce, která se trochu pootočila tak, aby se mohl pohodlně napíchnout na její zadek.

Bylo to vzrušující pozorovat otce, jak začíná mrdat vlastní matku do zadku a pohrávat si s jejími enormními kozami, zatímco ta se oddává lesbickým hrátkám s jeho ženou. Ten pohled nás s bráchou tak vzrušil, že během okamžiku vypustil Jarda ohromný proud semene do mého zadku.

Jakmile skončil, seskočil jsem z něho a on se ochotně sklonil přede mnou tak, abych mohl zase mrdat do zadku já jeho. Už byl nejvyšší čas, byl jsem z té podívané skoro hotový, a tak jsem téměř okamžitě po vražení čuráka do bráchova zadku začal stříkat jako vodopád. Pokojem se nesly naše výkřiky a sténání, jak jsme téměř současně dosáhli svých orgasmů, abychom nakonec všichni zmoženě padli vedle sebe na velkou postel…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *