Rodinka J.P. II.

To všechno začalo asi před dvěma roky, jedno horké sluneční odpoledne na naší chatě u jezera. Babička, teda tátova máma, táta, máma a já s bráchou jsme tam trávili víkend.

Jako obvykle byly babička s mámou v bikinkách které nám spíš odhalovaly než skrývaly jejich těla. Obě ženy měly nádherné velké kozy téměř celé venku, pouze s bradavkami skrytými v bikinkách. Pochopitelně si byly vědomy našich pohledů a viděly boule na našich plavkách. V noci jsme pak s bráchou poslouchali jak vedle v pokoji táta s mámou mrdají jako o život abychom další noc slyšeli, že se k nim přidala i babička.

A tak zatímco v jednom pokoji táta mrdal svoji ženu i matku, vedle v pokoji jsme se mrdali s bráchou vzájemně až nás nečekaně jednou táta překvapil a místo toho, jak jsme si mysleli, aby nám vynadal, řekl ať jdeme raději k nim do pokoje, trochu mu pomoct.

V pokoji jsme spatřili mámu klečící na zemi na všech čtyřech a babička jí zezadu mrdala ohromným robertkem. No a za ní si klekl táta a vrazil jí čuráka do zadku a zatímco my s bráchou jsme valili oči, vystříkl táta semeno do zadku své vlastní matky.

Máma mezitím spatřila naše čuráky a hned nás zavolala k sobě. A tak jsme poprvé s bráchou dostali příležitost zamrdat si s vlastní matkou. Vždycky jeden z nás jí mrdal do kundy a druhého kouřila.

Líbila se jí naše nenasytnost a výdrž, takže se udělala několikrát za sebou a nakonec si nás do sebe nasměrovala oba najednou. Mě do konečníku a bráchu do pochvy a zaučovala nás, jak ji co nejlépe mrdat současně.

Mezitím táta skončil s babičkou a protože ta neměla ještě dost, zavolal nás abychom nechali mámu a šli mu někdo z nás na pomoc. Vyklouzl jsem z matčina zadku a ochotně se přesunul k druhému páru. Babička ležela na zádech, táta klečel nad její hlavou a změklýho čuráka měl v jejích ústech. „Synku, je čas abys pomohl svému otci!“ vyzval mě táta a posuňkem ukázal mezi roztažená stehna svojí matky.

Uviděl jsem, že má babička kundu hladce vyholenou stejně jako máma. Byla široce rozevřená a úplně mokrá od tátova semene a vlastních šťáv. To už mě babička nedočkavě stáhla za hlavu mezi svoje nohy a já vnořil svůj dlouhý kmitající jazyk do hlubin její kundy.

Okamžitě začala přirážet jako zběsilá, musela být hodně rozdělaná. Tiskla mi jednou rukou hlavu mezi svoje stehna a klínem přirážela až jsem se málem dusil. Netrvalo to dlouho a začala se divoce vzpínat a na tvář mi vytryskl proud její šťávy. Nemohl jsem to už vydržet a přes tlak babiččiny ruky jsem odtáhl hlavu od její cukající se kundy a přisadil k ní svého čuráka.

Vklouzl do ní jako po másle a já se ocitl v horkém, kluzkém tunelu. Babiččina ruka mě uchopila za záda a tiskla mě k sobě tak silně, až mě její nehty drápaly po zádech. Ucítil jsem pod sebou velké polštáře jejích prsou a do pusy mně náhle sjela jedna z velkých ztopořených bradavek.

Ochotně jsem jí vcucnul, začal žužlat a sát a současně začal klouzat čurákem sem a tam. A tak zatímco táta jí začal mrdat již opět ztvrdlým ptákem do úst, já jezdil v její kundě jako po másle a rychle se blížil k výstřiku.

Přišlo to na nás s tátou skoro současně. Vystříkl jsem svoje semeno do babiččiny kundy a ve stejném okamžiku stříkal táta do jejích úst. Vedle nás Jarda neustával v mrdání mámy, akorát si vyměnili polohu. Máma položila bráchu na záda a sama se napíchla na jeho trčícího čuráka a začala na něm jezdit podle sebe. Udělala se společně s ním a pak klesla vedle nás.

Tu první noc jsme mrdali až do rána. Máma s babičkou si užívaly našich čuráků dosytosti a učily mě a bráchu všechny možné milostné hry. A my jsme se ochotně učili a nemohli se nabažit těch nádherných zkušených ženských těl, které z nás dokázaly vyždímat semeno do poslední kapičky.

Táta již dávno ležel v hlubokém spánku když jsme ještě s bráchou neúnavně mrdali střídavě mámu a babičku. Nakonec nás poslaly rovněž spát, úplně zmožené a vyždímané, ale nádherně unavené. A od toho dne, vlastně noci, jsme společně mrdali při každé příležitosti…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *