Můj první grupáč

Mám dneska rande s Juráškem. Takhle mu říkala maminka, když byl ješte malý kluk a už mu to zůstalo. Na školním srazu jsme se opět po letech setkali, slovo dalo slovo a pozval mě k sobě na šukačku.

Těším se na něj, je to kluk jako cumel, z každého oka mu kouká alespoň deset kundiček. Pružné a svalnaté tělo zaručuje, že odvede solidní výkon. Co na sebe natáhnu?

Červený kostýmek a černé doplňky včetně prádla. Černé prádélko se Juráškovi líbilo už ve škole. Červená také. Říkával: „Červená a černá, peklo děvo bude, pták do rána stát mi bude“.

Zvědavostí jsem už celá nedočkavá, jestli to ješte umí jako za mlada. Už teď mám kundičku mokrou a poštěváček olizuje zmáčené pysky, skoro mám chuť si to pro začátek udělat sama, abych k němu nepřišla tak šíleně nadržená a rozrajcovaná.

Zvoním u dveří, prudce je otvírá a vítá mě, jak je jeho zvykem. „Nazdar Bětule, nesahej mi na kule měl jsem v noci težkou práci, otekly mi, kabrňáci.“ „Nech si kecy, ogare, neříkej, že ti nevstane,“ odpovídám jeho stylem a davám mu pusu. „Tak pojď dál, už se na tebe těšíme.“

V obýváku sedí atraktivní žena a neméně pěkný muž – Anežka a Michal, tak se představují. Jurášek sedá k Michalovi. „Posaď se k Anežce, Bětuško, bude se o tebe zatím starat.“

Přiťukneme si a po první skleničce se Anežka ke mně naklání a dává mi pusu na tvář. „Nádherně voníš. Milovala si se už někdy se ženou?“ „Ješte ne, ale docela mě to láká, někdy bych si to chtěla vyzkoušet.“ „Proč to odkládat, můžeš hned teď.“ Bere do prstů moje bradavky a mne je. Kluci nás se zájmem pozorují.

Líbáme se, dotýkáme se spičkami jazyka, obě jsme vzrušené a vzájemně se svlékáme. Laská moje prsa a jemně tahá za zlaté kroužky, protínající bradavky. Vzrušením bez sebe si mačkám Anežčinu hlavu mezi stehna. „Lízej, udělej mi to, už to nevydržím.“

Jurášek se nade mnou skláni, hraje si s kozama, Michal mi ho vrazí do pusy. Anežka mě chytá za pysky, roztahuje kundičku a rejdí v ní jazykem. Je to přijemné, ale raději bych si dala už chlapa. „Jurášku, vraž ho do mě!“

Cítím tlak v kundičce, už mně ji cosi protahuje. Není to Jurášek, ani Michal, to Anežka bere svého gumového přítele a pouští naplno vibrace. Kluci si to zatím rozdávají spolu. Michal kouří Juráškovi péro.

Jejich mazlení mě tak vzrušuje, že přichází první orgasmus. Anežka vytahuje z mé slastí unavené kundičky umělého čuráka a se zavřenýma očima vychutnávám poslední záchvěvy. Někdo mě hladí po stehnech, ruka se boří do zmáčené kudičky. Je to Jurášek. „Projeď mi prdelku, chci to.“

Klekám si a nastavuji zadeček k šukání. Potře mě gelem a opatrně do mě vstupuje. Michal si lehá pode mě a zvolna do mě zasouvá péro. Anežka mu klekla nad obličej a nechává se lízat. Je to neskutečně nádherný sendvič.

Měníme polohu, ležím na zádech, stehna roztažena. Anežka líže ztopořený poštěváček a prsty přitom zastrkuje do rozrajcované kundičky. Zezadu jí obdělává Jurášek, já mám nad sebou Michala a kouřím mu nádherně tvrdý ocas.

Pozvolna, jeden po druhém přicházíme k extázi. Michal stříká nad mým obličejem. Mačkám ten klacek, lížu nádherné koule, semenem mám slepené vlasy, upatlané tváře a nastavuji jazyk, aby na něj dopadlo aspoň trošku té dobroty.

Anežka se zakusuje do mého kožíšku, slastně kňučí a vychutává svůj orgasmus celým tělem. Jurášek přidává na tempu a mohutné výstřiky ji kropí záda.

Pohled na jeho výron mě tak vzrušuje, že si strkám prsty do kundičky a projíždím si ji. Znovu to přichází a krásná křeč mě zasáhne jako blesk. Stehna se mi klepou, toužím po odpočinku, dát si něco k pití.

Společná sprcha s Anežkou je příjemné osvěžení. Ochutnávám její vyholenou kundičku a napadá mě, že bych se mohla také nechat oholit.

Sedám si na pračku a roztahuji nohy. Anežka likviduje bujný porost nejprve nůžkami. Bere pěnu a celou kundičku i prdýlku mi postříká. Je to přijemně chladivé.

Něžně a opatrně mě objíždí strojkem, kundička je opět mokrá a moje vzdechy se nesou koupelnou. Brzy ji mám nádherně hlaďoučkou, každý závan vzduchu mě krásně chladí. Z holých pysků trčí napružený poštěváček jako lodní stožár: „Zůstaň sedět, Bětuško, ješte si pohrajeme a pak půjdeme na panáka.“

Obtáčím ji nohama kolem pasu a holý rozkrok tisknu na její rozpálené břiško. Teču tak, že po sobě zanechávám stopu jako slimák. Tahám se za kroužky v bradavkách, Anežka si kleká a pracuje v obou dírkách. Jednou rukou cviči v kundičce a druhou mi protahuje prdelku. Mám krásný orgasmus, kroutím se jako had.

„Udělám ti to taky, pojď se vyměnit,“ pobízím ji. Lížu její nádhernou píču a vrážím jí jazyk do prdelky. Zanedlouho i ona šílí.

Chvíli to trvá, než se vydýcháme a uklidníme. Vracíme se zpět do obýváku. Kluci si prohlížejí moji prcinku a chválí vyholení. Pár skleniček, chlebíčků a kvalitní kazeta nám dává novou sílu a chuť k šukání.

„Kluci, chci ještě jeden sendvič,“ říkám a beru si je teď obráceně. Juráška do kundičky a Michala do prdelky. Znovu se rozjíždí nádherný kolotoč. Dosedám na oba ocasy, dráždím se na prsou, je to fantastické. K ránu už toho máme všichni dost a unaveni usínáme.

Jurášek se probouzí první a šimrá mě ocasem po obličeji. Beru ho do ruky a pak do úst. Za chvíli ho vycucnu.

Probouzejí se i ostatní, hledáme každý svoje oblečení. U taxíka se loučíme. Polibek a hurá domů. Těším se na vanu plnou horké vody a prázdnou postel…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *