Sami doma I.

Letní prázdniny byly skoro u konce. Dneska se má vrátit moje sestra. Byla pryč měsíc a půl a tak už jsem se na ni těšil. Bylo hezky a tak jsem byl na koupališti.

Když jsem přišel domů, slyšel jsem za dveřmi mého pokoje nějaký šramot. Normálně by nikdo neměl být doma a tak jsem opatrně nakoukl do pokoje. Zarazil jsem se. Poznal jsem svojí sestru Zuzanu, která si právě se zaujetím prohlížela moje pornosešity, které jsem schovával pod postelí.

Potichu jsem otevřel dveře a došel jsem zezadu k ní. Zatím mě nezpozorovala. „Ha, nachytal jsem tě,“ vybafl jsem na ní. Viděl jsem, jak se lekla a podívala se na mě svýma velkýma modrýma očima. „Oh, ahoj Pavle,“ zakoktala.

Musím říct, že v tričku a minisukni, kterou měla na sobě vypadala nádherně. „Hrabeš se takhle každému pod postelí?“ zeptal jsem se. „Co to čteš?“ dělal jsem nevinného. „Nevím, našla jsem to pod tvojí postelí. Je to komické, co tady dělají na těch fotkách. Je to aspoň zábava?“ Ukazovala na jednu stránku, kde žena s velkými prsy sedí na jeho ohromném penisu. Oba při tom vypadali opravdu směšně.

„Je, ano,“ odpověděl jsem jí nejistě. „Už jsi to také někdy dělal?“ ptala se a její oči se tázavě rozevřely. Já mlčel. „A s kým?“ Teď jsem byl skoro naštvaný. Holky mají někdy hloupé otázky. „Neřeknu.“ Nic na to neřekla, posadila se znovu na postel do tureckého sedu a věnovala svou pozornost zase tomu sešitu. Při tom se jí trochu vyhrnula sukně a já mohl vidět její kalhotky.

„Dělají máma s tátou také tyhle věci?“ Zeptala se s podivnou míchanicí fascinovanosti a odporu. „Jo,“ odpověděl jsem. „Já jsem je už při tom viděl.“ „A taky se při tom nechávají fotit?“ ptala se zvědavě a já se smál. „Ne, nenechávají, alespoň o tom nic nevím,“ a koukal jsem upřeně na její opálená stehna.

„Hele koukej se někam jinam,“ rozčílila se a stáhla si sukni na kolena. Předklonil jsem se trochu a lehce jí štípl do stehna. „Nech toho, víš jak jsem lechtivá,“ protestovala. Začal jsem jí lechtat na chodidle.

Srolovala se na posteli jako ježek. Polechtal jsem jí na boku a najednou jsme byli jako divoké klubíčko rukou a nohou na mé posteli. Netrvalo dlouho a vyhrál jsem, ležela bezmocně pode mnou.

Zpozoroval jsem, že při téhle potyčce jsem se vzrušil. Když jsme zase popadli dech, protestovala: „To není fér, ty jsi silnější.“ Tu šanci jsem si nenechal ujít a lehce jsem jí kousnul do nosu. Zuzana se zasmála a chvilku jsme se dívali do očí a pak jsme se zase posadili. Při tom zpozorovala bouli na mých kalhotech.

„Co se to děje?“ ptala se a ukazovala na moje kalhoty. Chytil jsem jí beze slova za ruku a přitiskl jí na zip mých džín. Teď byla zvědavá a osahávala mojí mužnost přes látku kalhot. „Hmmm,“ zamumlala překvapeně. Tak jsem jednoduše rozepnul svoje kalhoty a stáhl dolů zip.

Jen látkou slipů oddělená od zkoumaného objektu, osahávala zvědavě moje vajíčka. Můj penis se úplně postavil. Ona uchopila moje slipy a vsunula svoji ruku pod ně a přejela po mém penisu. Když chtěla stáhnout moje slipy úplně dolů, zadržel jsem jí ruku: „Ne napřed chci já u tebe dělat totéž, jinak je fo nefér.“

Váhavě a celá červená zvedla svoji sukni a otevřela tak mému pohledu své krásně formované stehna v celé jejich délce. Pohladil jsem jí jednou rukou od kolena až na stehno. Zadržela dech, ale pootevřela stehna trochu víc. Když jsem prsty dojel na okraj jejích kalhotek, zavřela oči.

Skrz látku jsem tušil její štěrbinu. Projel jí záchvěv, když jsem vsunul ruku pod kalhotky a jedním prstem přejel po celé délce její dírky. Cítil jsem, jak vlhne. Znovu otevřela oči: „Tak teď jsem zase na řadě já.“

Než jsem tomu mohl zabránit, stáhla mi dolů slipy. Můj penis stál hrdě proti jejímu tělu. „Ten je skoro tak velký jako ten v sešitu,“ divila se. Když zkoumala dvěma prsty můj žalud, zasténal jsem trochu. Hned stáhla svojí ruku. „Co je, to bolí?“ zeptala se ustaraně. „Ne, klidně pokračuj,“ uklidňoval jsem jí. A tak její ruka přejela po mém penisu zkoumavě nahoru a zase dolů.

Vložila si moje vajíčka na svou dlaň a začala je lechtat. „Opatrně,“ varoval jsem jí. „Tam jsem lechtivý.“ Okamžitě hru svých prstů zpomalila a můj penis dosáhl své celé délky a tvrdosti. Její druhá ruka se přidala k první, aby si mohla hrát zároveň s vajíčky i penisem. Cítil jsem, že jsem těsně před erupcí a musel jsem jí brzdit: „Pomalu, nebo to tu bude celé mokré,“ varoval jsem jí. „Kromě toho jsem teď na řadě já.“

Nechtělo se jí, ale přece mě nechala a sundala si sukni. Pomalu a s očekáváním jsem jí stahoval po nohou její kalhotky a položil jsem je na noční stolek. Jak jsem tušil, měla rozkrok ještě skoro holý. Jednou rukou jsem jí tam pohladil.

Projelo jí znovu zachvění. Dvěma prsty jsem rozevřel rty na její dírce a jedním jsem dráždil její poštěváček, který se zvětšoval. Zasténala a já pozoroval, že mezitím je již celá vlhká.

Jak jsem vsunul jeden prst dovnitř, abych prozkoumal její dírku, zasténala: „To je tak krásné.“ Měla trochu zastřený hlas a na výrazu jejího obličeje jsem poznal, že je krátce před výbuchem. Masíroval jsem dál její klitoris. „Oooooh,“ sténala. „Ne, abys teď přestal. Nepřestávej… aaaaah!“

Hodila hlavu na stranu, když jí to přišlo. Moje ruka byla celá mokrá a kluzká. Teď přišla další vlna mokra z její panenské dírky. Lapala po dechu a zdálo se mi, že slyším tep jejího srdce. Prsty levé ruky se v křeči zaťaly do mého polštáře a mumlala nesrozumitelná slovíčka.

Nechal jsem svoje prsty v ní dál kroužit a po minutě jí unikl z úst další hluboký vzdech. Za prvním vrcholem hned následoval další. Padla znaveně se zavřenýma očima zcela nazad a její tělo se uvolnilo. Když znovu chytila dech, podívala se s úsměvem na mě. „Ty, to bylo nádherné,“ vyrazila ze sebe. „To chci s tebou také udělat.“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *