Rodinná výpomoc III.

Tom se vracel rozmrzele domů. Na nádraží čekal marně, Ivana nepřijela a vůbec nevěděl, co se děje. Proč se nevrátila, stalo se jí něco? Pomalu ho přepadal vztek ze zklamání, těšil se, že dnes konečně dostane Ivanu do postele, vlastně mu to sama slíbila, že může dnes u ní přespat a místo toho se vrací zklamaně sám domů. Těšil se na krásný večer, jeho představivost si již malovala krásné obrázky z jejich milování a místo toho…

Vešel do domu, zde ticho, ale z matčiny ložnice prosvítalo tlumené světlo. Chtěl matce oznámit, že přišel domů a opatrně otevřel dveře a zůstal v šoku stát. Matka ležela napříč na posteli, zcela nahá a mezi jejíma nohama klečela sestra Jitka.

Chvilku mu trvalo, než mu došlo, co vlastně vidí. „Bože, ony jsou obě nahé a co to dělají?“ blesklo mu hlavou a s otevřenými ústy sledoval, jak jeho sestra líže pochvu jeho matce! Jeho nádherné matce, kterou tajně zbožňoval a o níž se mu každou noc zdálo!

Stál zcela potichu a vzrušeně pohlížel na divadlo před sebou. Jeho sestra pilně pracovala svým jazýčkem a prsty v matčině klíně, zatímco ta se zavřenýma očima a tichým sténáním přijímala její laskání.

Nemohl ze své matky spustit oči, z jejích velkých ňader, pohupujících se smyslně sem a tam, s velkými zduřenými bradavkami na vrcholcích. Cítil, jak jeho penis tuhne a erekcí tvoří bouli na kalhotách. Jako ve snu začal rozepínat kalhoty, spustil je na zem a stáhl dolů i slipy, rozepnul a shodil ze sebe i košili a rovněž nahý přistoupil potichu k posteli. Stál na druhé straně než klečela sestra a zíral na svoji matku, smyslně se kroutící pod jazykem svojí dcery. Jeho penis trčel vzhůru jako sloup a on sám se chvěl touhou při pohledu na svoji nahou matku.

Potom jeho pohled padl na sestru sklánějící se mezi matčiny nohy. Viděl rovněž její plné, mlékem nalité prsy s tmavými, vzrušením ztopořenými bradavkami uprostřed velkých růžových dvorců. Sestřino břicho neslo neklamné znaky vyššího stupně těhotenství a Tomem projela vilná myšlenka na sex s těhotnou sestrou.

Jitka zahlédla jakýsi pohyb na druhé straně postele a ke svému zděšení poznala svého bratra, stojícího úplně nahého se svým mužství vyzývavě trčícím vzhůru. Pohlédla na něj, aniž přerušila lízání matčiny pochvy, a sledovala, jak pomalu přechází okolo postele na její stranu a mizí kdesi za ní.

Vzápětí ucítila jeho teplou ruku, jak se přitiskla na její rozevřenou pochvu a pomalu zasouvá jeden a vzápětí i druhý prst do její horké vlhké vagíny. Téměř vykřikla slastí, když ucítila bratrovy prsty ve svém těle. Byla strašně vzrušená a rozdrážděná a přála si, aby bratr vrazil ten svůj penis do jejího roztouženého těla.

Tom poznal, jak je jeho sestra vzrušená a chvatně se přitiskl k jejímu zadečku, nedočkavě se nabízejícímu jeho penisu. Sestra, aniž přerušila lízání matčiny pochvy, sama vrtěla zadkem tak šikovně, že jeho penis lehce vklouzl do rozevřené štěrbiny její pochvy a vzápětí zajel až po kořen do její horké vlhké hlubiny. Ze sestřiných úst unikl sten slasti, když po dlouhé době ucítila ve své vagíně opět mužský penis, chtivý a nedočkavý stejně jako byla ona. Současně chtivé ruce jejího bratra sevřely její těhotné prsy a zkoumavě třely mezi prsty jejich zduřené bradavky, až málem hlasitě křičela slastí.

Tom se chvěl vzrušením, když sevřel do dlaní sestřiny pohupující se prsy plné mléka, takže byly nádherné pružné a pevné. Zarazil svůj penis hluboko do jejího těla a začal v něm jezdit plynulými, pomalými a dlouhými tahy sem a tam. Jenomže sestra byla příliš nadržená, příliš dlouho neměla v sobě mužský penis, takže po několika pohybech bratrova penisu v její vagíně na ní přišel tak silný orgasmus, jaký už ani nepamatovala. Její tělo sebou začalo divoce házet a kroutit se šílenou, mučivou slastí, její těhotná pochva spasmicky svírala bratrův mrdající penis a vylučovala přitom velké množství šťáv, vytékající z přeplněné pochvy ven až na zem.

Marta se podivila, co se děje s její dcerou, když její jazyk přestal lízat její pochvu. Otevřela oči a zvedla mírně hlavu, aby uviděla ten vzrušující obrázek. Její syn Tom zezadu mrdal její dceru, která se právě kroutila a svíjela v divokém záchvatu slasti. Viděla, jak Tomovy ruce svírají kozy jeho sestry a přidržují si ji tak, aby mohl dobře mrdat její pochvu. V tu chvíli si uvědomila, že chce i ona cítit v sobě synův penis, jeho mladé pevné ruce na svých bradavkách a prsech. Její touha byla tak silná, že se neudržela a vsunula si do pochvy prst, kterým se snažila ukájet místo dceřina jazyka.

Tom byl celý zdivočelý. Sestřina pochva sebou orgasmicky cukala a svírala jeho penis, až nakonec sestra klesla uvolněně na postel a on zůstal se svým neukojeným penisem stát před svojí stejně vzrušenou matkou. Chvilku ji pozoroval, jak se na něj upřeně dívá a přitom se ukájí svým prstem, pak pomalu přistoupil mezi její široce roztažené nohy, bez jediného slova odtáhnul matčinu ruku z její pochvy a prudce přisadil svého chvějícího se čuráka k ústí matčiny pochvy. „Chceš abych do tebe vrazil svýho čuráka, mami?“ zeptal se šeptem hlasem chvějícím se chtivostí a touhou a upřeně se díval matce do očí.

Marta cítila, jak se ohromný žalud jejího syna neúprosně tlačí do její hladové pochvy a zalykala se vzrušením. „Ano, chci, abys mi vrazil toho svýho nádhernýho čuráka do pochvy, chci, abys do mě vystříkal všechno svoje semeno!“ téměř vykřikla Marta a nedočkavě vzepjala svůj klín proti synovu čuráku. Ten ji uchopil pevně pod koleny, posadil si její stehna na ramena a jedním dlouhým brutálním tahem vrazil svůj ohromný penis do matčiny pochvy, až divoce vykřikla překvapením a trochu i bolestí.

Tom ucítil, jak jej matčina těsná, horká a vlhká pochva sevřela sametovým stiskem. Jeho varlata narazila na matčin zadek a špička penisu dosedla až na dno vagíny. Chvilku zůstal v klidu, aby si matčina pochva zvykla a trochu se přizpůsobila a pak začal dlouhými rychlými tahy celou délkou svého penisu mrdat matčinu pochvu.

„Ach Bože, jako ty máš nádhernou kundu, mami!“ vzdychal, když jezdil v matčině pochvě sem a tam. Oba dva byli šíleně vzrušeni z té situace, netušili, že se oběma plní jejich tajné sny a touhy. „Ach Tome, Tomášku, ty můj chlapče, jak já jsem po tomhle toužila!“ vzdychala Marta a ochotně přirážela svým klínem proti synovu penisu, jezdícím hluboko v jejím těle. Se zadostiučiněním cítila, jak synova ústa zkoumají chtivě její bradavky a sají je jako nemluvně. „Ano, cucej moje prsy, líbej a kousej je!“ povzbuzovala syna a sama mu nabízela střídavě levou a potom pravou bradavku.

Marta svírala svoje nohy na synových ramenech, zatímco on ji mrdal dlouhými prudkými nárazy divokého vzrušení. Teď konečně ucítila na svých vzrušených bradavkách i jeho ruce, zkoumající podrobně matčiny velké plné prsy. „Líbí se ti moje prsa?“ ptala se syna koketně, dopředu věděla, co odpoví. „Ano, mami, máš nádherný kozy, nejhezčí na světě!“ odpověděl Tom a drtil matčiny kozy svýma rukama.

Cítil, že se blíží jeho výstřik a rovněž tak matčina pochva se začala svírat a cukat příchodem ohromného orgasmu. „Ach, Tome, já už budu. Tome, Tomíčku, nepřestávej, mrdej mě, mrdej svoji nadrženou matku, jak nejvíc můžeš!“ povzbuzovala Marta svého syna a cítila, jak ji zaplavuje ohromný atak slasti.

Uchopila syna za pevný zadek a tiskla jej k sobě jakoby ze strachu, že z ní vyklouzne dříve, než bude hotová. Tom jezdil v matčině pochvě, jak nejvíce mohl, cítil, jak se v něm koncentruje napětí a tušil, že za několik okamžiků naplní matčinu hladovou pochvu svým horkým synovským semenem.

Jitka již přišla k sobě po svém tak dlouho očekávaném orgasmu a nyní se vzrušením pozorovala, jak se její matka také svíjí v křeči orgasmu jako před chvílí ona. Viděla, jak její bratr drtil matčiny nádherné prsy ve svých dlaních a jeho zadek se s neúprosnou pravidelností zvedal a zase klesal mezi matčinýma nohama. Jeho varlata s mlaskáním narážela na matčin zadek a pak i on začal křičet a sténat a Jitka tušila, že z jeho penisu v hlubině matčiny hladové vagíny tryskají chuchvalce semene.

„Ano, stříkej, stříkej synu do matčiny pochvy, chci, abys mi ji naplnil až po okraj svým mladickým semenem!“ svíjela se matka vzrušením stejně jako její syn, stříkající do jejího těla další a další dávku semene. Znovu a znovu vrazil Tom penis až po kořen do matčina těla a současně z něho vytryskl gejzír semene, až do matčiny vagíny vypustil všechny svoje zásoby a naplnil ji tak až po okraj. Konečně se jejich těla zklidnila, až nakonec Tom vyklouzl z matčiny horké a mokré vagíny a klesl vedle matky na postel.

„Ach, to byla krása!“ vydechla šťastně Marta. „Jak já jsem toužila po milování s tebou!“ přiznala se upřímně a přitiskla se vděčně ke svému synovi. „Mami, i já jsem po tom toužil a každou noc jsem si to představoval!“ přiznal se stejně upřímně Tom a položil ruku na matčiny velké prsy. „O tomhle jsem snil, jak se budu dotýkat tvých prsů a hrát si s nimi právě jako teď!“ dodal a začal si hrát s jejími vzrušenými bradavkami.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *