Janiny prázdniny VI.

Lída

Byla jsem ráda, že je můj muž zase doma. I když doba strávená s Janou byla hezká, přesto mi chyběl. Hned první noc jsme se milovali znovu a znovu.

„To tě tak vzrušila tvoje sekretářka nebo jsi mě tak postrádal?“ „Víš, že ty jsi ta nejlepší. Dřív to s tebou bylo trochu nudné, ale teď jsi jako oheň,“ a jako vyhladovělý se na mě vrhnul.

„Co si myslíš o Janě? Je opravdu milá.“ „Jak milá, vyprávěj mi, jak jste se tu spolu měly.“ „Máme za sebou divoké společně prožité noci. Chtěla bych to dělat ve třech,“ přiznala jsem se mu. „Když bude chtít? Já jsem pro.“

Příští den musel Jirka hned znovu do práce, kde měl důležité věci. Proto jsem byla překvapená, když už v pět odpoledne přišel. A dokonce nakoupil k večeři.

„Dnes si uděláme něco dobrého. Koupil jsem maso, salát a pár lahví dobrého vína. Když počkáte, až se vysprchuji, můžeme to připravit společně.“ „Nepřipadá v úvahu. Ty jsi teď přišel z práce. Lída a já to uděláme, tolik práce to zase není,“ mínila Jana a já jí podpořila.

Jirka šel tedy do sprchy a my jsme připravily jídlo. Bylo to hned a tak jsme se stačily i převléknout. Protože jsem se Jirkovi chtěla líbit, oblékla jsem si zase ty černé těsné šaty.

Když jsme byli u stolu, přišla Jana v bílých bavlněných průsvitných šatech, ve kterých vypadala nádherně. Bylo vidět, že i Jirkovi se líbila. Jedli jsme a pili chutné víno. Jirka nám vyprávěl o své cestě, která musela být zajímavá. Smáli jsme se a naše nálada stoupala minutu od minuty.

Po jídle jsme si sedli na verandu, protože venku bylo příjemně. Popíjeli jsme dál a bavili se krásně. Když se ochladilo, vrátili jsme se do domu. Zapálili jsme svíčky a Jirka pustil muziku. Víno nám stouplo do hlavy. Chtěla jsem tancovat.

Jana ke mě přistoupila. Neměla žádné zábrany a tiskla se ke mně. Její rty se dotkly mého krku. Začalo mi být horko, protože myšlenka, že tomu přihlíží Jirka, mě vzrušovala. Jsem si jistá, že Jana věděla, co dělá.

Moje ústa se dotkla jejích a její jazýček vjel do mých úst. Při tom jsem vrhla provokativní pohled na svého muže. Z jeho očí jsem vyčetla, že je také vzrušený. Tak jsem pokračovala v hrátkách s Janou.

Pomalu jsem jí vepředu rozepnula šaty, takže jí volně sjely na zem. K mé radosti pod nimi nic neměla. Hladila jsem celé její tělo, zatímco jsme tancovaly. Pak jsem jí políbila prsa a jednou rukou sjela do klína, kde jsem se probírala jejími chloupky. A Jana vysvlékla i mě. Pak mě vedla ke křeslu, které bylo nejblíže Jirkovi.

Sedla jsem si a přehodila nohy přes opěradlo, aby mohl vidět do mého klína. Jana roztáhla moje rtíky a jedním prstem mi masírovala poštěváček. Můj muž se na to už nemohl nečinně dívat. Svléknul se také a klekl si vedle Jany. Políbili se a jejich jazyky si spolu začaly hrát.

Pak mě začali lízat oba. Můj klitoris byl obšťastňován ze dvou stran. Byl to fantastický pocit. Jirka vsunul jeden prst do mojí jeskyňky, zatímco Jana se sklonila a ústy začala zpracovávat jeho penis. Tohle mě tak rozdráždilo, že mi to přišlo.

Vzala jsem Jirkovo hlavu do dlaní a políbila ho na ústa. On si pak lehnul na záda na zem a Jana bez zábran pokračovala v kouření. Klečela při tom a tak jsem si klekla za ní a začala jí lízat.

Znovu jsem jí olizovala zadeček. Ale Jirka si jí chtěl vzít pořádně. Donutil jí, aby si nad něho sedla rozkročmo a spustil jí na svůj penis. Hned na něm začala divoce jezdit. Byl to nádherný okamžik, když jí to přišlo. Pak se z něho rychle svezla na stranu a obě jsme mu olizovaly penis.

Vzala jsem ho do úst a při tom rukou ještě masírovala. Jana se zabývala jeho vajíčky. Když jsem cítila, že Jirka přichází, pustila jsem ho a Jana ho vzala do úst. Dostala tam pak také celou dávku jeho semene. Pak jsme unaveni usnuli spokojeným spánkem.

Jana

Bylo to krásné minulou noc, ale musela jsem domů. Končily mi prázdniny a tak mě Jirka odvezl na letiště a to bylo naposledy, co jsem je dva viděla. Příští prázdniny k nim zase musím přijet…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *