Rodinná výpomoc V.

Tomáš ležel mezi dvěma nahými ženskými těly patřící jeho matce a těhotné sestře. Jeho ruce laskaly velké ženské prsy, jeden patřící matce a druhý jeho sestře, zatímco jeho penis hladila střídavě ruka matčina a pak sestřina. Nemohl ještě stále uvěřit, že to co před několika minutami prožil nebyl sen ale skutečnost! Držel v ruce matčin prs, který předtím viděl pouze ve svých divokých snech a matčina pochva byla ještě plná jeho horkého semene. Bože kolik nocí nespal divokou touhou bujnými představami o matčině těle, které nyní leží vedle něho! Netušil, že podobné myšlenky probíhají hlavou i jeho matky…

Uplynulo několik minut po jejich společném nádherném orgasmu a oni cítili, jak se jich opět zmocňuje vzrušení. „Mami, to je to po čem jsem toužila, po pořádném čuráku ve své pochvě, Bože jak já jsem zase vzrušená!“ zvolala Jitka s rukou přitisknutou na svojí roztouženou pochvu. „Taky jsi tak vzrušená jako já?“ zeptala se matky a pohlédla na ní.

Ta zrovna držela v sevřené dlani Tomův ohromný penis a pomalu po něm jezdila sem a tam, zatímco on měl svoje ústa přisátá k jejímu velkému prsu jako nemluvně. „Ano holčičko, jsem na tom stejně, ale naštěstí tady máme Toma a jeho nádherný penis, podívej!!“ odpověděla Marta aniž přerušila honění synova čuráka. „Myslím si, že si s ním ještě užijeme.“ dodala Marta a pomalu se zvedala na všechny čtyři.

„No podívej, není to nádhera?“ ukázala svojí dceři na Tomův penis, trčící vzhůru jako kolík. „Už se nemůžu dočkat, až ho ucítím v sobě,“ dodala a začala si na syna opatrně sedat. Přidržovala Tomův penis rukou a pomalu se na něj nasouvala jako na píst, zatímco její syn svíral v rukou její nádherné, houpající se kozy.

Jitka závistivě pozorovala svojí matku, nasouvající se na Tomův penis s blaženým výrazem, jak čurák jejího syna vyplňoval její pochvu a napínal ji až k prasknutí. Konečně dosedla, malinko sykla bolestí ale v zápětí začala po synově penisu jezdit pomalu nahoru a dolů. Její velké kozy sebou házely v rytmu jejího pohybu a Tom z nich nemohl spustit oči a ruce. Sevřel jeden ohromný prs oběma rukama a přitáhl si ho k ústům.

Marta vydechla vzrušením když synovy zuby lehce stiskly ztopořenou bradavku. „Ano, kousej mě, cucej mě, ale nezapomeň, že mám dvě bradavky!“ zvolala vzrušeným hlasem, zatímco jezdila po synově penisu nahoru a dolů.

Jitka cítila jak se její pochva chvěje touhou a mokvá vzrušením. „Mami, já chci taky, já už to nevydržím, pusť mě taky na Toma!!“ žadonila, ale její matka jako by neslyšela. Oči měla zavřené a jezdila čím dál tím rychleji po synově penisu, až se její ohromné kozy divoce houpaly a narážely na její bradu a břicho. Bylo jasné, že jí ovládl nastupující orgasmus a není schopna se ovládnout a dceři ustoupit.

Pak se její tělo divoce vzepjalo a Marta s hlasitým výkřikem dala najevo svojí slast. Ještě několik přírazů na synovo tělo a pak se skácela přemožená slastí vedle něj.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *