Vaření s matkou

Když jsem požádal svoji matku, aby mě naučila vařit, měl jsem pro to pochopitelně úplně jiný motiv. Chtěl jsem od ní také naučit, jak se šuká a doufal jsem, že přitom bude příležitost jak se k tomu dostat.

Bylo mi sedmnáct let. Do té doby jsem měl několik náhodných známostí s děvčaty, ale s žádnou z nich jsem neměl možnost, aby mi někdy řekla, že jsem skutečně dobrý milenec a já už dlouho toužil slyšet ta slova. Vždy jsme se jenom tak muckali, maximálně mi vyhonily ocas a utřely semeno ze svých šatů mým kapesníkem a to bylo vše. Z toho důvodu jsem hledal někoho, kdo by mě milovat naučil, a myslel jsem přitom na matku.

Neměl jsem nikoho, kdo by mi poradil a vysvětlil, jak se to dělá a já neměl odvahu něco si s děvčaty začít. A ony jako by to věděly, vždy po několika schůzkách naši známost ukončily. Věděl jsem, že můj problém není v citech, ale ve zkušenostech. A tak jsem věřil, že to může být jenom moje maminka, která mě mého problému zbaví a naučí, jak se milovat.

Maminka byla jediný člověk, kterého jsem měl, vychovávala mě sama po odchodu mého otce od nás a starala se o mě skutečně dobře. Moc jsem si s ní rozuměl, a proto jsem v ní hledal svoji učitelku i v sexu.

Moje maminka je překrásná žena, a to i přes jejích téměř čtyřicet let, velmi štíhlá a hezká popelavá blondýna s velkýma veselýma modrýma očima a nádhernými ústy. Před spaním jsem si vždy představoval ona ústa v nepřípustných místech, vnikajících do mých úst, líbající má varlata, cucající můj již docela velký penis.

Ten den, kdy jsme začali s učením vaření, dala maminka vařit velký hrnec s vodou. Když se začala voda vařit vysypala do něho špagety a začala je míchat velkou dřevěnou lžící. Díval jsem se na ni jak se sklání nad hrncem, její nádherné prsy se zhouply dopředu a její krásný zadek se objevil pod napnutou látkou jejích šatů. Neudržel jsem se, přistoupil jsem k ní zezadu, objal ji okolo pasu, přitiskl se k ní a políbil ji vášnivým polibkem na její krk.

Čekal jsem, že mě odstrčí či okřikne, ale ona jen na vteřinku ztuhla. Musela cítit můj ztopořený penis tlačící se zezadu na její stehna a ona jen tak tiše stála úplně bez hnutí. Náhle položila svoje ruce na moje obepínající její pas, odtáhla je a pomalým pohybem si je položila na své prsy.

Ucítil jsem, jak jsou pružné a velké, nenosila doma podprsenku, a tak jsem jasně cítil tvrdnoucí bradavky. „Dotýkej se jich!“ zašeptala a k mému překvapení pokračovala: „Já vím že ty to chceš. Žádná žena, zvláště ne milující matka se nemůže mýlit ve způsobu, jakým se na mě díváš v poslední době. Je to v pořádku. Já jsem ráda, že se ti moje tělo líbí a můžeš si s ním dělat, co budeš chtít!“

Dal jsem najevo svou radost, uchopil mámu do náruče, tancoval s ní po kuchyni a zvedal ji vysoko nad podlahu. Smála se dolů na mne a pak řekla: „Tak moc tě miluju, ty můj malý chlapečku. A už mě postav, ať mne neupustíš!“

Postavil jsem ji na zem a pořád jsem ji pevně objímal. V dlaních jsem drtil její pružné prsy a líbal ji divoce a vášnivě zezadu na její nádherný krk. Cítil jsem, jak si rozepíná knoflíčky svojí blůzy, aby mohly moje ruce zajet přímo na její čekající prsy, a tak jsem mohl cítit jejích hebkost a měkkost.

Otočila se tváří ke mně a já ji konečně mohl políbit na ta její krásná ústa, tak jako v mých snech. Cítil jsem, jak její jazyk vjíždí do mých úst a začal jsem vzdychat touhou a očekáváním. „Mami, budeš se se mnou milovat?“ zeptal jsem se váhavě mezi jednotlivými vášnivými polibky. „Budeme… Budeme dělat vše? Dovolíš mi to a naučíš mě to?“ ptal jsem se dál s obavou, že naše krásná chvíle skončí.

„Všechno, co budeš chtít, můžeš dělat, miláčku. Můžeš strčit ten svůj nádherný penis do pochvy své milující matky, věděla jsem, že se budeš chtít vrátit alespoň takovým způsobem tam, odkud jsi přišel…“ řekla stejně rozechvělým hlasem, tisknouc svoje krásné tělo vášnivě k mému. „Uděláš mi svého hezkého bratříčka nebo sestřičku, chci, abys mi to udělal, chci mít ještě dítě a chci jej od tebe!“ dodala k mému překvapení a její slova mě šíleně vzrušila.

Poznání, že moje drahá maminka nechce se mnou jenom souložit, ale chce být se mnou též i těhotná mě úplně ochromilo. Cítil jsem, jak můj penis tvrdne ještě víc, zvedá se a dělá bouli na mých kalhotách, jak se snaží dostat z nich ven.

Maminka náhle poklekla přede mne a rychle ho osvobodila z jejich zajetí. Pak se můj penis ocitl v jejích laskajících rukách a ona mi ho začala honit nahoru a dolů po celé jeho délce a přitom přetahovala opakovaně předkožku přes žalud, až jsem ji skoro odstrkával od sebe, jak to bylo k nevydržení.

„Ach, maminko“, upozorňoval jsem ji. „Jsem tak vzrušený, já cítím, že bych byl během chvilky hotový, a já se chci s tebou milovat, když si mi to dovolila!“ zvolal jsem hlasitě. Ona okamžitě přestala honit můj penis a položila se na záda přímo na podlaze kuchyně. Rozepnutá blůzka ukazovala její těžké prsy s velkými bradavkami a když si vyhrnula krátkou sukni, pod kterou k mému překvapení neměla kalhotky, uviděl jsem její břicho, boky a klín, v němž z houštiny jejích chlupů vykukovala její pochva, velká, červená a vlhká kunda, připravená mě do sebe pojmout, jak jsem viděl. „Já chci, synku, já doopravdy chci od tebe dítě,“ řekla něžně. „Pojď do mě, vezmi si mě hned teď a tady!“

Lehl jsem si na ni, ona uchopila můj penis do rukou a zavedla si jej do svého těla. Hlasitě jsem vzdychal, když jsem poprvé zasouval svůj penis do matčina těla. Ucítil jsem, jak můj penis vniká do její sametové pochvy rozevírající se před jeho neúprosným tlakem a ona sténala v odpověď, když jsem začal křečovitě jezdit penisem v její kundě sem a tam.

Její kunda mě do sebe vsávala až na svoje dno, nádherně hladká, krásně těsná a horká, milostně svírala můj penis a já jsem již nikdy v životě nechtěl z tohoto sevření ven. Sotva jsem popadal dech, díval jsem se do jejích očí, cítil jsem, že to je ta správná osoba, která mě naučí milovat, to je ta pravá žena pro mě…

Hýbal jsem zadkem, pomalu zasouval penis dolů, vytahoval ven skoro až po špičku. Několik nekonečně dlouhých vteřin jsem nechal svůj penis téměř na krajíčku matčiny kundy, než jsem jej zase zasunul až po kořen do jejího těla… „Ach, synku!“ sténala, tisknouc k sobě můj zadek oběma rukama. „To je nádherné! Není nic krásnějšího než toto, drahý, tak perfektní, ach ano, šukej pořád svoji matku, nepřestávej!“

Maminka mě pevně sevřela svými stehny a začala mi sama přirážet s takovou chtivostí, že vyburcovala moji vášeň na nejvyšší možnou míru. Ozývaly se vlhké mlaskavé zvuky našich těl narážejících na sebe a blížící se k nádhernému vyvrcholení, náhle jsem ucítil, jak se matčina pochva začíná stahovat a cukat okolo mého penisu. „Už, už jsem, synu!“ vykřikla a divoce tiskla své tělo na moje. „Ano, užžžžž!“

Cítil jsem nějaké neznámé pocity v mozku, v penisu, jak moje pohlavní vzrušení ještě více vzrostlo. Cítil jsem, jak mě matčina kunda svírá a přivádí k vrcholu. Najednou jsem cítil, jak sebou můj penis začíná cukat, jak se moje horká láva žene z mého těla ven a divoce jsem zarazil co nejhlouběji penis do matčina lůna. „Už, už stříkáááám, maminkoooo!“ vykřikl jsem a začal chrlit do matčina lůna miliardy malých bratříčků a sestřiček, které měly oplodnit její toužící lůno.

Za několik měsíců usilovného snažení jsem uměl díky matce téměř vše o milování a navíc jsem od matky dostal potvrzení mého úspěchu – stanu se starším bratrem a otcem současně. To je vynikající, že?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *