Před bytem

Mohlo mi být takových sedmnáct a bydlela jsem s našima v obyčejným paneláku. Nic zvláštního. Jedinou neobyčejnou věcí tam byl náš soused z patra.

Měl ženu, děti, super káru a hlavně skvělou postavu. Všechny holky po něm slintaly a záviděly mi, že bydlím hned vedle něho. Bylo sice fajn, že jsem si s ním mohla častěji zaflirtovat, což on dělá tuze rád, ale pičku jsem si musela protahovat sama, stejně jako ostatní holky, popřípadě ji nastavit některému z nadržených mlaďochů z naší party, což tak nebylo nic moc. Chtěla jsem pořádný žilnatý péro, co něco vydrží a jeho majitel ví, jak uspokojit mladou nadrženou kundičku. Jako favorit na tento post mi vycházel jednoznačně právě soused, přestože už mu pomalu táhlo na čtyřicet a já tedy proti němu byla mladá žabka.

Pak přišla sobota a na mě služba s umýváním schodů na našem patře. Takhle jsem si ideální start víkendu rozhodně nepředstavovala a znechuceně vyrazila šůrovat dlaždičky. Sotva jsem se zohnula, cvakly dveře i sousedního bytu. Věnovat pozornost jsem tomu začala, až když se za mnou ozvalo sousedovo: „To je mi ale krásná prdelka.“

Takových narážek už jsem od něj slyšela spousty. Jen jsem opáčila: „Kterou máte na mysli?“ „No přece tady tuhle.“ Jeho ruce přistály na mém zadku a začaly ho tvrdě zpracovávat. To jsem nečekala ani náhodou, ale byla to tak skvělá masáž, že jsem dál předstírala úklid, jen se mi při tom slastí přivíraly oči.

„Tak kurvičce od sousedů se to líbí.“ Jedním rázem mě natlačil na zábradlí, můj zadek si tisknul do klína a konejšil jím svoje napružené péro, které jsem tam moc dobře cítila. Hrozilo, že každou chvíli někdo otevře dveře a uvidí, jak mi stahuje kalhoty. O to víc jsem byla vzrušená a tekla jako háravá fena.

Naslinil si prst a vjel jím do rozkroku. Sám hned uznal, že si ho vlhčil úplně zbytečně, protože má kunda na něj čekala jako na smilování. Chtěla jsem na něho křiknout, že nejsem z cukru, ať mě pořádně vyjebe, ale musela jsem mlčet, protože schodištní šachtou, do které jsem přes zábradlí přečnívala, byl vidět čilý ruch o pár pater níže.

Vše by bylo slyšet. Rozepínaní zipu sousedových riflí jsem naštěstí slyšela pouze já. A v zápětí mi na půlky začalo přistávat svižné plácání ocasem. Pokusil se mi ho narvat do drobné pičky, ale měla jsem nohy stažené kalhotama, nepovedlo se mu to. Škubnul mi za vlasy a na zadku přistála facka, až mi vyhrkly slzy z očí. „Děvky jsou přece roztažený…“

Nelenila jsem ani chvilku, sešlapala kalhoty i s gaťkama na zem. Při tom si zula i boty a jen v ponožkách a triku se rozkročila. Asi bych tak zůstala, i kdyby teď někdo vyšel z bytu. Má chuť po mrdání byla prostě výstavní stejně jako moje tělo, jehož pružnost soused oceňoval hlazením a spokojeným mručením. Nabízela jsem se mu jako kurva někde v průchodu. Neměl důvod být ke mně něžný a taky nebyl.

Narval mi ho tam až po koule a začal si užívat s mojí uzoučkou pičkou. Pevně mě svíral v bocích, přitahoval si můj zadek do klína, funěl a spokojeně konstatoval: „To je ale hodná čubička, do té si budu muset zapíchat častěji.“

Prsty mi zajel na poštěváček a já málem spadla slastí, jak mi to dělalo dobře. Držela jsem jeho řádění v mé kundě a v duchu řvala blahem. Honil mi poštěváček, potahoval za kozy, hladil po zádech a hlavně stále tvrdě masíroval a rozvíral můj zadeček, který však on nazýval prdelí, v lepším případě prdýlkou.

Měla jsem radost z toho, že mu moje jeskyňka dělá tak dobře. Dusila jsem v sobě vzdychání a těšila se na jeho výstřik, který se nezadržitelně blížil. Vše směřoval k tomu, že mi horkým spermatem pokropí zadničku, ale věci dostaly trošku jiný spád.

Koutkem oka jsem zahlédla, jak dole nastupují do výtahu druzí sousedi z našeho patra. Taková smůla. Chtě nechtě ze mě těsně před výstřikem svoje tágo vytáhnul a kalhoty jsme si stihli oba taktak natáhnout právě v okamžiku, kdy výtah zastavil na našem patře. Z kundy mi teče jako z vodopádu a já zdravím sousedy jakoby nic.

Můj mrdavý soused na tom nebyl o moc lépe. Sotva za narušiteli zaklaply dveře, vtlačil mě do uvolněného výtahu a neurvale strhnul na kolena do kouta. Ve stejném okamžiku si opět vyndal slintajícího čuráka z kalhot a směřoval mi ho do pusy. Byla jsem vyvedená z míry jeho energickým jednáním a než jsem stihla otevřít ústa, umatlal mi celou tvář. Jakmile jsem ale povolila sevření rtů, už byl žalud mezi nimi a po jazyku klouzal k mandlím.

Zarazil v poslední možné chvíli těsně před tím, než bych se začala dávit a ukájel se šoustáním do mých úst. Sliny mi přes koutky tekly po krku za tričko a já neměla kam uhnout, abych se nadechla. Naštěstí brzy přišlo vysvobození v podobě jeho bohatého výronu semene.

Chrčela jsem, polykala a kašlala zároveň, to vše s nádhernou kládou v puse. Něco se mi podařilo polknout, něco přes bradu odkáplo na podlahu. Až teď jsem si všimla, že se soused hryže do ruky, aby nekřičel rozkoší. Byla jsem spokojená sama se sebou, dál mu cucala mírně povadlé mužství a hladila ho po obnaženém zadku.

On se nabažil svého orgasmu, ale se svým výkonem zřejmě spokojený nebyl. „To by bylo nebezpečné, pouštět takovou čubku mezi lidi neuspokojenou…“ Vděčně se na mě usmál a mozolnatou rukou mi vjel do gatěk.

Mám pičku zvyklou na honění, vím přesně kam sáhnout, on to nevěděl, počínal si hrubě, přesto jsem mu vytekla do dlaně během chviličky jako malá. Musel mi ucpat ústa, abych svůj orgasmus nevyječela na celý panelák. Dýchala jsem mu pusou ulepenou od semene do dlaně a bylo mi prostě skvěle.

Když jsem se s tímhle zážitkem chlubila holkám ze třídy, ani jedna mi nevěřila a bylo mi to úplně jedno, protože i jim by bylo jedno, jestli jim někdo věří, když by v tu chvíli měly tak skvěle vyjebanou kundu jako já…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *