Poprvé svázaná

S přítelem máme docela hezký vztah, dokonce i v sexu nám to klape, ale i tak čas od času mám chuť zažít něco nového, zvláštního, vzrušujícího. Je to asi vzájemné, protože i on se mi často svěří, a je to právě v těch intimních chvílích, že by rád zažil třeba sex ve třech, anebo se jen třeba díval, jak mě šuká někdo jiný.

Problém je ten, že o tom mluvíme, jen když je přítel hodně vzrušený, tzn. když má „svůj mozek“ uvnitř mojí kundičky. Vždycky ho to tak rozrajcuje, že úplně cítím, jak se mu jeho docela průměrný ptáček zvětší snad o 50% a v momentu je hotový. Je to pak takový gejzír, že jeho semeno pak ze mne kape ještě po půl hodině. Často pak přemýšlím, jak na tohle téma citlivě zabrousit i ve chvílích mimo postel, a dopřát tak jemu ale hlavně sobě kýžené zpestření.

Je pravda, že moje představy jsou někdy úplně šílené, až se jich sama bojím, co mne vlastně vzrušuje. Jsem asi trochu úchylná, protože kromě takových relativně běžných SM praktik jako je svazování, obojek na krk či kapání voskem, mne vzrušují i daleko divočejší představy o kterých nemám ani odvahu se svému příteli svěřit. Tak si alespoň při sexu s ním představuji, jaké situace by mohli nastat.

Nedávno jsme se také tak hezky roztancovali, až Pavla napadlo, že by mne přivázal k posteli. Naoko jsem se bránila, ale ne zas tolik abych ho odradila. Když mne pak přivázal k posteli, tak že jsem měla nohy svěšené s postele na zem, přitom pevně přivázané k posteli a roztažené od sebe, ruce připevněné provazy ke druhému konci postele, doslova jsem tekla rozkoší. On jen stál a pozoroval své dílo a vychutnával si mou bezmoc. K dovršení toho všeho mi ještě zavázal oči šátkem a nasadil na uši walkmena. V tu chvíli jsem úplně ztratila kontakt s celým světem, byla jsem zcela odříznutá od reality a bezmocná čekala co bude dál.

Nekonečně dlouho se nedělo vůbec nic, nevím jestli mne dál jen pozoroval, nebo si šel do kuchyně dát něco k jídlu, já jen ležela roztažená na posteli, kundu vycapenou připravenou k ošukání, cítila jak mi teče potůček po stehnech a čekala… čekala… čekala…chvílema jsme měla i pocit jako bych cítila dech na své kundičce, jakoby si mne snad zblízka prohlížel, nevím. Jen jsem tam potupně čekala, až se mu zachce mne ojet.

Čím déle to čekání trvalo, tím více jsem v sobě chtěla jeho čuráka mít, cítit jak do mne proniká a jak mne šuká. V tu chvíli mě i napadlo, že by v podstatě mohl i zrealizovat svůj sen a nechat mne ošukat někým jiným, protože jsem byla zcela bezmocná! Byla jsem v jeho moci, byla jsem jeho majetkem, jeho hračkou… a líbilo se mi to. Styděla jsem se za to, že bych byla schopná zahrát děvku, ale zároveň mě to strašně vzrušovalo. Vzrušovalo mě být v roli děvky, nebo snad spíše čubky se kterou si její pán může dělat co se mu zalíbí. Být jeho nástrojem k ukojení. Tyhle myšlenky mě zcela uváděly k šílenství zatímco jsem poslušně čekala.

Najednou jsem pocítila jak se mne začíná dotýkat, cítím jeho ruku na zádech, jemně mne laská na šíji, pak přejíždí po zádech až na zadeček. Když se mne dotkne na rozpálené kundičce, je to jako by mi tam přiložil elektrody, určitě vidí jak se chvěju vzrušením, jak jsem celá rozpálená a nažhavená, jak už bych ho chtěla mít v sobě… je to k zbláznění.

Ucukne s rukou jako by mě chtěl nechat trochu uklidnit, ale to je jen zdání. Po krátké odmlce cítím jak mě začíná hladit na zadní dírce a cosi tam roztírá, snad gel… Mám trochu strach, análek mě vždycky dost bolel a tak ho často nepraktikujeme. Je ale jemný, začíná mi dírku jemně masírovat a to mě uklidňuje.

Náhle cítím cosi chladivého, co bez velkého odporu pomalu vstupuje do mé prdelky. Prdelka se mi pod tím tlakem roztahuje, kupodivu to nebolí, celá se při tom chvěju strachem i vzrušením. Pak jako by se zavřela brána to cosi je vevnitř uvězněné mým svěračem a já jen cítím, že mám nějaké cizí tělísko v zadečku a přemýšlím co bude asi následovat.

Opět mě nechává svému osudu, hajzl jeden a já mám čas přemýšlet. Vím, že jsme tu jen sami dva, ale ta představa, že by si Pavel pozval nějakého pomocníka, mě stále pronásleduje. Byl by toho Pavel vůbec schopen? To, že o tom občas mluví, ještě neznamená, že by to opravdu udělal. Koho by si na to asi pozval? Jak by mu to vysvětlil? Že má doma úchylnou nymfomanku a on že je kaudaulista?

Čím víc nad tím přemýšlím, tím víc teču, jsem fakt magor. A co ten cizí maník, jak by asi reagoval po vstupu do naší ložnice, když by mne tam viděl svázanou, rozcapenou, připravenou? Zaváhal by, nebo by jen suše odhodil svršky a zabodl do mne své ztopořené kopí? A co bych cítila já? Být ošukána nevím kým, jen podržet nadrženému bejkovi, posloužit jak nafukovací panna… brrr… jak ponižující ale zároveň vzrušující… to jak by mi bylo potom mně v tu chvíli ani nenapadne, přemýšlím jen o tom okamžiku, kdy ležím svázaná na posteli a opájím se kouzlem téhle chvíle.

Ze slastného snění mne vytrhne Pavel (aspoň si myslím, že je to on) tím, že mi doslova vrazí svého čuráka do mé tekoucí kundičky a začne mě nelítostně šukat. Rychle a tvrdě přiráží, buší do mne jak do bubnu, zvyšuje tempo, přidává.

Vzpínám se co mi pouta dovolí, chtěla bych se vytrhnout… Aáách… vybuchuji v nádherném orgasmu a v tu chvílí už nevnímám vůbec nic… jako bych se vznesla někam vysoko, daleko… Když se po několika sekundách vrátím na zem, uvědomuji si, že Pavel do mne stále ještě buší tím svým bucharem a vůbec mu asi nevadí, moje neměnná poloha, to že vlastně nejde o sex s milovanou partnerkou, ale v podstatě si honí své péro nějakou kundou a v tuhle chvíli je mu snad jedno jakou. Šukal by jí stejně i kdyby tam byla šedesátiletá bába, v tuhle chvíli je to jen objekt jeho chtíče, kus hadru, díra do zdi, já nevím co ještě.

Představuji si jeho výraz tváře, vžívám se do jeho mysli. Určitě si užívá ten pocit absolutní moci nad tou děvkou co je před ním přišpendlená k posteli a co s vděkem přijímá jeho nadržený penis. Tyhle myšlenky mne znovu začínají rozpalovat do běla a já se znovu začínám vznášet…

Explodujeme tentokrát téměř současně a když se vrátím vědomím zpátky tak už jen cítím jeho cukající penis a horké semeno ve své kundičce. Je po všem… ležím stále na břiše a jen cítím jak ze mne jeho semeno vytéká, stéká po stehnech dolů na koberec.

Pavel mi snímá šátek z očí a uvolňuje pouta. Nesměle se rozhlížím kolem sebe. „Copak miláčku, hledáš snad někoho dalšího?“ ptá se se smíchem. „Ale neboj, jednou ti ten sen splním, vím že to moc chceš. A já taky… možná i víc než ty.“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *