Experimenty s bratrem II.

Klíč tam zůstal a tak nebylo potřeba kupovat nový, když jsem ale za pár dní zjistila když jsem se šla koupat, že se zase ztratil, šla jsem se zeptat Martina, jestli o něm neví a on že ví a že přijde za mnou.

Rodiče se dívali na film a tak jsem si vzala pyžamo a šla se koupat. Jen co jsem zastavila vodu, byl tam, jako by na to čekal. Šel rovnou ke mně a rozhrnoval hromadu pěny, kterou jsem si udělala ve vaně. Vytáhl si ho a držel v dlani. Pomalu mu stoupal, když si to začal pomalu dělat a škemral přitom abych mu ukázala zase prsa.

Rozhrnula jsem pěnu ale zůstala zase pod vodou a schválně hýbala s hladinou, aby moc dobře neviděl. Řekl, že na to musí myslet každý den a že by mě chtěl vidět i jen tak, ne jen ve vaně, ale i třeba v noci, v pokoji. Já řekla, že v noci spím a on na to že vím jak to myslí.

Dělal si to zase nade mnou a já sledovala jeho pohyby rukou. Všiml si toho a ptal se, jestli to nechci zkusit. Zavrtěla jsem hlavou. Řekl, že ode mě by se mu to líbilo víc, na což jsem mu řekla, že to má zkusit levačkou, že to je prý jako od cizího, že to by se mu mohlo líbit víc.

Neříkal nic, jen si to dělal trochu rychleji. Začal zase tlumeně vzdechat a mě proběhla hlavou myšlenka, kde má kapesník. Než mi to ale došlo, vystříklo mu z něj směrem ke mně a já se hned snažila tomu dlaněmi zabránit. Vystřikoval mi to na ně a taky jsem viděla jak to dopadá do vody. Zakřičela jsem na něj, že je prase, ale on si to užíval až do konce.

Cítila jsem jak mi to vystřikuje do dlaní a stéká mi to po zápěstí dolů. Něco plavalo na hladině, kousek od mého krku. Zakřičela jsem na něj, aby to dal hned pryč a on se omlouval, že nechtěl, ale že to tak dopadlo, že měl najednou chuť to stříkat na mě a nemohl si pomoct.

Utíral mi ruce a pak se to snažil lovit i z vody, ale jen ji zamíchal i s pěnou, takže to bylo najednou všude. Rychle jsem se postavila a on najednou mohl vidět všechno. Nechtěla jsem se těma zalepenýma rukama zakrývat a nezbylo mi než si to od něj nechat všechno z rukou setřít. Teprve potom vytáhl kapesník a utíral si ho. Já se zakryla ručníkem a vrazila mu facku. Nechal si to líbit a pak řekl: „Sorry ségra“ a odešel.

Vypustila jsem vodu a pak se celá sprchovala a drhla to lepkavé semeno ze sebe mýdlem. Potom jsem šla rovnou spát. Do koupelny už za mnou pak nepřišel, ale stejně za měsíc když jsme byli odpoledne sami doma, tak přišel, jestli se nechci jít koupat. Odbyla jsem ho s tím že ne ale stejně mě vytáhl z kuchyně na chodbu a snažil se mě zavléct do koupelny.

Ubránila jsem se, ale pak mě popadl a odnesl mě tam. Zamkl a rozsvítil malé světlo nad zrcadlem, chtěl abych si vlezla do vany, nebo mu aspoň ukázala prsa, ale já chtěla aby odemkl a pustil mě ven.

On byl nadržený a řekl, že to řekne mámě, jak jsem se dívala na něj prvně v koupelně, jestli mu neukážu prsa a sáhl mi na ně rukou. Dala jsem mu ruku pryč, ale přitiskl se ke mně a řekl, že ho vzrušuji, tak mu je mám ukázat a on si to udělá.

Vytáhl si ho a vzal mě za ruku. Přitáhl si ji k penisu a snažil se mi ho dát do ruky. Řekl, ať mu to dělám, když mu nechci nic ukázat. Přinutil mě si ho vzít do ruky a pak mi s ní několik minut třepal, dokud si neudělal zase dobře. Držel mi ji ještě chvíli a pak řekl, že jsem ho udělala jak chtěl a šel pryč. Musela jsem to setřít hadrem z podlahy a postříkané vany a šla zase do kuchyně.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *