Pěkně tvrdě III.

Otevřít oči ji přiměly až polibky, které jí hustě pokrývaly tvář. Petr moc dobře poznal, že se Lenka udělala. Z veškeré té podívané na ni, jak si ji pět chlapů připravuje k mrdačce měl nadrženeckou horečku a strhával ze sebe oblečení, aby se také přidal.

Zaklonil Lence hlavu a vsunul jí ho hluboko do úst jazyk. Byl neodbytný. Už ji nelíbal, prostě jazykem zkoušel pružnost tlamičky a dosahoval do míst, kde nikdy před tím nebyl. Dýchal jí z úst do úst a při tom oběma rukama svíral Lenčino útlé hrdlo. Pak se odtáhl a sotva Lenka popadla dech, cpal jí do pusy napruženého čuráka.

Ve stejnou chvíli i její kunda konečně pocítila slast pronikajícího přirození. Schylovalo se k šukací bouři. Kluci už nevydrželi napětí v klaccích a plně se oddali svému chtíči. V píči se jí střídali asi po půlminutových intervalech a kdo zrovna nebyl na řadě ji svižně popleskával ocasem po kozách nebo jinde na těle, kde zrovinka bylo volno. Ti nejnadrženější si pro sebe uzurpovali její dlaně, kápli do nich trochu oleje, sevřeli prsty kolem své tyče a šukali proti ruce.

Snad jen Petr se dokázal kontrolovat a cílevědomě Lence tlačil svůj ohon do krku. Ta se zalykala, chroptěla, uhýbala, od vlastních slin měla umazané celé tváře, Petr jí však vždy hlavu zaklonil na stejné místo a klackem zajel ještě o něco dále než předtím. Ve chvíli, kdy v ní konečně zmizel celý jeho ocas a koule se dotkly nosu, Petr vyl rozkoší a potemnělým hlasem vybízel své přátele k větší aktivitě. „Copak neumíte mrdat? Takhle mou děvku nikdy neuděláte…“ Přitom dával Lence sotva nadechnout a už se jí znovu rval do krku.

Kluci si už museli dávat od píchání chvíle pauzy, protože se pomalu naplňoval čas jejich výstřiku. Skučeli, že už potřebují stříkat, Petr je ovšem vždy nadřízeně uzemnil nějakou pohrdavou poznámkou. „Vy nic nevydržíte. Počkejte až ucítíte na ocasu stahovat se její prdel… a pusťte mě taky si zamrdat…“

Žádný z kluků nebral k Lenčině pičce při opíchávání příliš ohledy, to co s ní však provedl Petr teď, z ní málem vyrazilo duši, nehledě na to, že sotva Petrův pták opustil její ústa, zabraly jeho místo další dva orosení čuráci. Zarazil jí kokota do klína a tvrdými a nekompromisními přírazy z ní vyrážel jeden vzdech za druhým. Svíraje v dlaních roztažená stehna zůstával v mírném předklonu a pečlivě dbal o to, aby se podbřiškem neustále třel o naběhlý poštěváček. Narůstající bolest v Lence tišil mohutný příval rozkoše. Lenčino hekání naplnilo pokoj. Bezmyšlenkovitě se chytla dvou nejbližších klacků, jako tlumič si je vecpala do úst a vychutnávala si svůj další orgasmus. Bylo jí krásně.

Petr uchopil Lenčino slastně oddychující tělo, přitiskl ho k sobě a intenzivním hlazením v ní probouzel touhu po pokračování v šukacím dobrodružství. Jako pírko ji zvednul z lavice, přešel ke gauči a usadil se na něm. Po celou dobu s ní byl pevně spojený. Mazlivě se líbali, jakoby nikdo další nebyl přítomen. Čtveřice ocasů, které se Lence otíraly o boky a záda ji však utvrzovala o opaku. Nehledě na to, že pátý se už tlačil na vchod do jejího análku.

Bez větších problémů jím prostoupil a jal se přes poševní stěnu třít parťáka klouzajícího v kundičce. Lenčina hlava putovala z ruky do ruky a v ústech se jí střídalo jedno péro za druhým. I anální věneček se roztáhl do úctyhodných rozměrů a už se ani nepokoušel sevřít na původní velkost, protože jakmile jej jeden ocas opustil, nahradil jej druhý. V kratičkých pauzách, kdy nekouřila ničí péro se líbala s Petrem. Pokoj byl nadále plný nadrženeckého vzdychání, nicméně nad všemi čněl hlas milence, který jí zrovna píchal zadek.

Každý z jejích nadrženečků navštívil análek nejméně pětkrát až na Petra, jenž po celou dobu protahoval čvachtající buchtičku, klouzal rukama po jejím těle a šeptal jí do uší. „Máš chuť na pořádnou dávku mrdky? Řekni klukům, rádi tě nakrmí.“

Na souhlas se ozvalo mručení z pěti hrdel. Lenka nesměle a trochu unaveně ze sebe začala soukat prosbu o pořádně sestříkání. „Pojďte vy moji čuráčci. Nakrmte svoji čubičku… no tááák… nenechte se prosit…nacákejte to už na měěě…“

Petr si sundal Lenku z klína, posadil ji doprostřed gauče a zařadil se mezi pět svých soudruhů v jebání. Lenka dychtivě těkala z jednoho honěného péra na druhé, mlsně si olizovala rty a vyčkávala, komu hadice spustí jako první. Pak už šeptala klukům jednotlivě, protože si ji jeden po druhém přitáhli ke svému lesklému mužství a vyprázdnili Lence přímo do obličeje obsah svého pytle.

Ejakulovali na ni za silného orgastické vzdychání. Pak si ještě nechali ocas očistit jejím šikovným jazýčkem, než uvolnili místo další, po stříkání dychtící, hadici. Jako poslední skrápěl Lence tvář Petr. Když dokonal své dílo, Lenka upadla do slastné letargie. Byla šťastná, že se jí splnil sexuální sen a také byla k smrti unavená. Po nějaké chvíli znovu otevřela oči, Petr u ní klečel a upřeně jí hleděl do tváře. Jejich pohledy se střetly a ona se mírně zastyděla, protože si uvědomila, že jí tvář pokrývá tlustá vrstva cizího semene. Nevěděla, co říct. Naštěstí to věděl Petr.

„Jsi úžasná kurvička. Byla jsi skvělá. Teď si tě pěkně opláchnu.“ Vzal ji do náruče a odnesl do koupelny, kde se postavila do sprchového kouta. Už sahala po kohoutku, aby na sebe pustila proud vody, když ji zarazil a požádal, aby si klekla, ať si ji může očistit sám. Lenka měla dnes poprvé kromě grupáče okusit i pissing. Nikdy k němu netíhla, teď si však oddaně klekla, uchopila Petrův polotvrdý penis do ruky a namířila si ho na tvář. Petr prostě vypnul a bez zábran začal močit na svoji nádhernou milenku. Ta se s rozkoší omývala teplou zlatavou tříští, bez obalu si směřovala proud i do úst a do ticha rušeného jen zurčící močí zašeptala. „Díky za nejlepší dárek k Valentýnu…“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *