Kurvou na základce II.

Napsal mi po dvou dnech, jestli bych si nechtěla zase vydělat, jako minule. Napsala jsem mu, že třeba i jo ale kdy a on se ptal kde bydlím, že přijede třeba hned. To jsem mu říct nechtěla, tak jsem mu napsala, že můžu někam přijít když to nebude daleko. Domluvili jsme se teda, že se sejdeme v metru a uvidíme.

Cestou jsem přemýšlela, co bych si za těch 500 mohla koupit a říkala si, že to zase tak špatné není za ty peníze. Už tam na mě čekal a pak se ptal, jestli chci jít k němu domů, nebo někam ven a já na to že nevím ale k němu se mi nechtělo.

Tak jsme ještě sedli na metro a jeli na konečnou. Tam jsme vystoupili a šli podél silnice někam do polí, kde byly stromy a keře. Nemluvili jsme, jen mlčky šli. Pak vlezl ze jeden z těch keřů, rozhlížel se a lákal mě, ať jdu za ním. Taky jsem se nejdřív dlouze rozhlížela a pak tam za ním šla.

Chytil mě kolem pasu a ptal se, kolik mi vlastně je. Zalhala jsem, že patnáct, ale nevěřil mi to, že prý vypadám mladší, ale to je prý jedno, že chce, abych mu ho vykouřila. Nejdřív ale prý chce vidět moje kozičky.

To jsem odmítla ale přemlouval mě dál a nabízel peníze. Řekla jsem, že nechci a že mi stačí těch 500. Řekl, že to je škoda a otočil si mě zády k sobě, že si alespoň sáhne. Hladil mi je přes bundu a pak se začal o mě třít. To už jsem se od něj odtáhla a otočila se.

Řekl: „Dobře, tak teď mi ho vykuř.“ Vytáhl si ho už ztopořeného z kalhot a já se předklonila. Chvíli jsem mu to dělala rukou a pak ho vzala do pusy. Chytil mě za hlavu a já se snažila udržet rovnováhu a ještě mu to dělat. Pustil mě jednou rukou a sáhl mi na prsa, tak jsem šla raději do podřepu, takže už nedosáhl a dělala mu to takhle.

Řekl, že vidí, že se vyznám a zase mi chytil hlavu oběma rukama. Brebentil při tom něco o kouření, stříkání a udělání, ale moc jsem ho neslyšela, jak jsem měla dlaněmi zakryté uši.

Když už jsem nemohla, přestávala jsem a střídavě mu honila pravou a levou a pak mu to dělala zase pusou, dokud mi neodtáhl hlavu a neřekl, že už bude, tak abych si ještě chvíli odpočinula, jestli chci a pak už nepřestala. Honila jsem mu ho tedy rychleji než předtím, dokud neřekl, že už bude a tak mu ho mám vykouřit.

Vykouřila jsem a nechala si to zase udělat do pusy. Držel mi ještě hlavu i když už byl a chtěl, abych to spolknula. Bylo toho víc než před tím a nastříkal mi to hlouběji, tak mi stejně ani nic jiného nezbylo, než to polknout.

Spokojeně pustil mou hlavu a řekl, že to za ty peníze stálo a že bych si mohla vydělat i víc, u něj na posteli. Dostala jsem svých 500 a šla napřed, tentokrát sama. Rychle jsem se oné bankovky zbavila koupením čokolády, nechtěla jsem, aby mi to připomínala. Přemýšlela jsem ale i nad tím dalším návrhem.

Sám se ozval zase po několika dnech, krátkou krátkou SMSkou: 500? Nebo i víc? Nechala jsem to 2 hodiny bez odpovědi a pak napsala 500. Odpověděl obratem, abych přišla na adresu kterou připsal a tak jsem tam za další 2 hodiny skutečně dorazila. Pozval mě už k sobě do bytu a já si říkala, že si snad nedovolí víc než mu dovolím já sama.

Znovu chtěl vidět prsa i peníze mi za to nabízel, ale já to zase odmítla jako i jeho další návrh, že zatáhne závěsy a můžu si u něj na posteli vydělat 2000. Řekla jsem, že jsem psala, že 500 a tak řekl, že mu na té posteli tedy alespoň vykouřím a posadil se na kraj.

Stáhl si kalhoty a zavolal mě. Klekla jsem si k němu a udělala mu to za pomoci pravé ruky. Ptal se, jestli jsem to už zkusila a jestli mě to neláká, ale já řekla že ne a se svými 500 zase šla.

Ozval se za další dva dny, a to zase SMSkou, kde bylo jasně napsáno: 5 000? nebo zase jen 500? To už mi dalo hodně přemýšlení a zeptala se za chvíli jestli se nespletl. Odpověděl, že ne, že 5 000 za to co chtěl minule.

Na mě to byla síla a napsala jsem mu, že 5 000 není tak kulatá suma jako např 10 000 a doufala, že tím to končí. Jenže mi nabídl 7 000 a to jsem se celá rozklepala…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *