Venkov 1

Za mé neustálé průšvihy a z důvodů se připravování na opravnou zkoušku, mě rodiče odmítli vzít k moří. Chtělo se mi tam , moc jela s námi i mámina kamrádka její i když ne moc pěkná dcera, ale za to velmi příjemná, chytrá, zkrátka fajn holka.
No co , ale se mnou bylo mi v květnu osmnáct ale nechat mě doma to už je lepší potkat Tornádo.TO příjde, zanechá spoušť a odejde, ale já zůstávám trvale.
Dali mě k strýcovi na venkov.Ten musel odjet na čtrnáct dní na montáž a tak prý na mě dohlídne nová teta a nebudu mít čas na voloviny.
Když jsem dorazil už na mě čekala. Bylo jí 47 asi 175 cm vysoká. Postava nešla odhadnout, protože měla na sobě velkou mikinu a vytahané tepláky.
Ahoj já jsem Jarka, mám tě všechno naučit prý se ti to bude hodit do života.
Oběd si vem v troubě musím do sklepa a potom nachystat seník zítra budem sklízet seno.
Večeře je v sedm.Zatím .A zmizela na skůtru do polí.
Byl jsem tak utahaný že jsem usnul na posteli a zdál se mi sen. Jak jsem u moře a jak koukám na holky kolem. Ten sen byl tak věrohodný, že jsem se probudil s mokrými trenkami.
Najednou nakoukla teta do pokoje.Nebo už tam chvíli stála a culila se na mé kraťasy. Můj úd v nich stál jako kláda.Na to pomůže studená sprcha nebo se milovat.Mě se taky vše postaví když vlezu pod studenou sprchu.Usmála se a odešla. Za chvíli je večeře, volala ze spodu.
Když jsem dojedl, ukázala mi dům. Koupelna je tady a Kde je WC zeptal jsem se trapně.Nestyď se přece to je za koupelnou. Buď tam můžeš jít z chodby nebo koupelnou. Ale většinou chodíme z koupelny, protože zámek na chodbě zaskakuje.
Po té řekla, že se půjde umýt a potom si lehnout.
Odešl jsem na WC a že půjdu taky spát. Slyšel jsem jak si napouští vanu.
WC od koupelny oddělovaly dveře a něco o čem moc lidí nevědělo asi strýc a teď já.Vedle mě byl pověšen obraz na nějaké desce.Jelikož jsem studoval malířství chtěl jsem zjistit podklad a jak jsem se dotkl obrazu posunul se a ukázal se mi výhled do koupelny. Ale jak to, žádné okno tam nebylo. Byla to druhá strana zrcadla ,bylo oboustranné. Kdo ví na co, o strýcovi se tvrdilo , že pořádá orgie v celém domě, ale takový morous?
Zůstal jsem stát jako zkoprnělý teta se začala odstrojovat.No to bude krasavice v těch teplákách, pomyslel jsem si.Sundala šátek a v tu ránu se rozplynuly její zrzavé vlasy až na ramena.Potom sundal mikinu a já cítil jak mi hučí v kládě a jak stoupá.Z pod prsenky vypadly nádherné kozičky.Možná velikost 3 nebyl jsem takový znalec.Stáhla si tepláky a kalhotky a já už myslel že to nevydržím.
Uchopil jsem ho do ruky a začal rychle honit.Když jsem skoro byl.Zazvonil Jarce telefon.Lekl jsem se a zpozorněl. Volal strýc. Lehla si do vody a začala mu povídat co dělá. Popsala mu erotickou scénu tak, že jsem se viděl na druhé traně telefonu.
To už jsem nevydržel a jezdil poněm tak dlouho až jsem stříkal jak vodotrysk. V tom se Jarka zvedla z vany a sedla si na okraj vany, které bylo přímo proti zrcadlu.Vzala si pěnu na holení začla si holit své chloupky. Z velkého chomáče zbyl jen malikatá zrzavý proužek. Pomale jsem učurával, když si zajela prsty mezi nohy a začala si kroužit po své roztomilé kundičce. V klacku mi škubalo, že se to nedalo vydržet.Udělal jsem se podruhé.
Měl jsem pocit, že mě vidí, ale ani to nedala na jevo.Sladce zavzdychala a šla se utřít. Opatrně jsem vyklouzl ze záchodu a pelášil do postele.Za chvíli se otevřely dveře a Jarka se šla podívat jestli už spím.Noční košili měla dlouhou, ale za průsvitnou.Stále ve dveřích a dívala se na mě, pak šeptla dobrou a šla do ložnice.

Ráno seděla u stolu a čekala na mě se snídaní. Za chvíli pojedem na to seno tak si pohni než bude horko.
Když jsem vyběhl ven už seděla na skůtru. Spíš to byla velká motorka co já vím, byla tak velká že se dalo na ni i ležet.
Sedl jsem si za ní a uviděl její zadeček. Byl jsem tak blízko, že se mi zase postavil.Usmála se víc se o mě opřela a řekla chyť se pořádně ať nespadneš. A položila mi moje ruce na boky.
Krev ve mně vřela tak, že bych mohl krájet žulu jedním mávnutím ruky. Když jsme dojeli k seníku, už tu byla pěkná fůra.Sedla na nakladač a nabírala seno a já se díval.
Nakladač byl za auto, takže měl jen sedánek a páky.Koukal jsem přímo na její klín a bylo mi z toho špatně.
Teorii jsem znal, i si to sám dělal , ale to bylo vše. Najedno bylo ticho, Pojď mi pomoct zase nejde čerpadlo. Musíme to vymontovat a dovézt nové.Šel jsem tedy blíže.Když povolovala poslední hadici, zasáhl mě proud oleje od hlavy až k patě.
Nestalo se ti nic smála se. Ne, jsem akorát naolejovaný jak sardinka. To musí do teplé vody a odmastit.Prádlo hned vyprat. Pojď zajedeme domů a dáme to vše do pořádku.
Poslala mě do koupelny a šla pro zvláštní prášek na mastnotu do pračky.
Vešla do koupelny akorát když jsem lezl do vany.
Promiň, ale pračka je jen tady řekla a zapla jí.
Ty jsi, ale úplně celý od toho oleje.
Umyju ti aspoň záda, jestli dovolíš.Jo špitl jsem a už mi zase stál. Klekni si na čtyři, máš to až na zadku a neboj se já přece nekoušu, nebo ano?Klekl jsem si do vany a ona mi umývala záda najednou sjela níž.Přejela mi mezi půlkami tak,že jsem myslel, že mi ten klacek praskne. Věděla co dělá, protože sjela ještě níž.Držela mi ho v ruce a dojila. Jezdila poněm chvílí rychle a pak zas pomale.Těsně před koncem ho vždy pevně zmáčkla.
Hotovo můžeš se utřít.
Vylezl jsem z vany a začal se utírat a ona mezitím zhodila šaty a šupla pod sprchu.Počkej a mě záda neumyješ? Nebo se bojíš? Že ty jsi ještě panic.
Já už jich měl povídám tak chvíli počkej. Vylezla z vody a osušila se. Stál jsem tam jak přikovaný . Sedla si na pračku a přitáhla si mě blíž. Vzala mi ruku a strčila do její vlhké kundičky.Chci něco jiného řekla a přirazila mě k sobě tak hluboko. Že jsem do ní vklouzl málem až po uši.V tom začala pračka ždímat a já přirážet.Krásně to s ní házelo a mě lehce vibrovaly koule. V tom se ucítil obrovské pnutí a několik silných výstřiků, které doprovázeloněkolik slabších.
Ale ale to jsi zkušený, ty nevíš, že musí být napřed předehra?
Opláchla se rychle a zase vlezla na pračku. Chci to jazykem řekla. Naklonil jsem se nad její mušličku a divoce jezdil jazykem nahoru a dolů.
Zpomal ať si to vychutnám řekla. Zpomalil jsem a ona začla sladce vzdychat a najednou vykřikla a dal nohy k sobě. Už jsem byl zase vzrušný a chtěl dovnitř. Tak pojď a pomalu a dlouho, ale já byl tak rychlý, ale nechala mě, stříkal jsem jako o závod.
Věděla jsem to řekla.Tak hajdy do postele stejně už je večer.
Usínal jsem s rukou mezi nohama a jezdil jsem si po něm a tvářil se jako největší frajer, ale co mě mělo potkat o tom jsem neměl ani potuchy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *