Schůzka naslepo aneb i baculky to umí rozjet!

Před 2 lety v mých 25 letech když zrovna začínalo léto jsem utrpěl zlomeninu nohy a zůstal jsem na neschopence doma.Ty vole nejhorší období mého života venku vedro každej z mých blízkých si užíval a já se nudil doma.
Nuda mě zahnala k tomu abych se posadil za počítač a začal chodit na chat o kterém jsem si vždy myslel že je to pro děcka. Na chat jsem začal chodit převážně z nudy a ani ve snu by mě nenapadlo že si na něm někoho najdu.Ale zmýlil jsem se a opravdu jsem našel.
Jmenovala se Jana o sobě mi napsala že je studentka 18 let má staršího přítele s kterým žije černovláska baculatější postavy se zelenými očima s vyvinutými kozami.
Na Janičce mě sralo že jsem si s ni noc či noc psal a neposlala mi fotku jak vypadá jen se skrývala za nevyplněným profilem a já neměl možnost si představit kdo je na té druhé straně počítače kterému momentálně píšu.
Kecaly jsme o všem možném i o tom důležitém a to je sex věděl jsem co má ráda v sexu i ona to samé o mně rajcovalo mi to psání o tom jak bych jí to udělal ale představa si to udělat pak sám sobě to nešlo neměl jsem koho si představit kdo je za tím profilem a to mě sralo.
No týdny utekly mně sundaly sádru nastoupil jsem na rehabilitaci a nadešel čas se s Janou sejít ona sama chtěla i nabídla mi to jako prvnímu a já si řekl proč ne vždyť jsme od sebe jen 50km vzdálený.
Schůzka s Janou se domluvila na na všední den ráno v jedné kavárně poblíž jejího domova.Tu kavárnu jsem našel napoprvé úplně v pohodě připravenej s menším tlukotem v srdci a strašnou nervozitou jsem čekal na ní.
Už jsem na místě čekám na tebe odepsal jsem smskou chvíli nic najednou sms jsem tam hned ještě jsem se vysprchovala a oholila mi odepsala.
No typ holky co práskne na sebe vše jsem si pomyslel a nadšením čekal jaká bude jaký bude mít vlasy,oči,postavu jak bude příjemná prostě plno otázek v mé hlavě na téma jaká bude.!
Po půl hodině se najednou vyřítila z ulice a já nevěřil vlastním očím co to je za žihadlo.Malá tlustá černovláska s černými vlasy v culíku oblečená do modrých džínů a červeného trička se přiřítila ke mně.
s Janou jsme skočily do kavárny na kousek dortu s kávou Neustále na mně koukala a snad i svlékala očima každý kousek mého těla.
Jsi ještě stále nadržený jak jsi psal hodila tuto větu do naší konverzace podíval jsem se jí do oči a přikývl a menším hlasem odpověděl ano vždyt jsem neměl sex půl roku tak se není čemu divit.Tak s tím můžeme něco víc udělat jestli chceš odpověděla.
Moje srdce když dořekla tuto větu se možná na chvíli zastavilo a já nenapádně chytal druhý dech.Nebyl to typ holky s kterou bych chtěl chodit to jsem věděl hned ale zase příležitost jak si zašukat mě přemohla a já jsem přikývl a řekl s jasným přesvědčením ano mám zájem.
Zaplatilo se a my s Janou šly k ní do baráku kde bydlela se svým starším přítelem kterého měla hlavně na prachy a na to aby měla kde bydlet protože s rodiči nevycházela.
Hned co se zavřely dveře od bytu se Jana na mně nadrženě vrhla začaly jsme se spolu divoce líbat naše rty se spojovaly víc a víc do toho jazýček se zavřenými očima jsem citíl její něžný dámský parfém plný tropického aroma.
Přesunuly jsme se do ložnice kde jsem se vyslíkl do naha ona se podívala do mého rozkroku s jedním otevřeným okem a druhým polootevřeným okem si olízla jazykem rty a dvakrát přikývla hlavou to je nádobíčko.
Rozepla si pásek u kalhot a zároveň s džíny si sundala i kalhotky podívala se na mně nebo spíš do mého rozkroku a hned si sundala tričko a černou podprdu Když její kozy vyskočily ven žasl jsem na její cecky přibližil jsem se k ni uchopil jsem jeji kozy do obou mých dlaních nadzvednul a zas je položil dolů a znova.Jana se na mně usmála a pravila tos ještě neviděl takovýhle kozy??Pravdivě jsem odpověděl ne moje ex přítelkyně měly maximálně trojky ale tohle bylo fámozní daleko více.
Lehl jsem si na postel Jana se přibližila ke mně a polibila mě na bradavce pak vytáhla svůj jazyk s piercingem a jazykem mi kroužila kolem bradavky směrem k pupíku Ležel jsem na postely a vychutnavál si ten pocit pak mi zajela do rozkroku a začala olizovat můj pytlík Nahorů a dolů nahorů a dolů ho olizovala a druhou rukou honila mého čuráka poté přestala se věnovat mému pytli uchopila pevně do dlaně mého čuráka který už tvrdě stál a začala mi ho stejně rychlými pohyby honit.Honila mi pravačkou mého čuráka a naše oči se dívaly do očí toho druhého.
Pak přišla ta nádherná chvíle a Jana si ho strčila do pusy a začala mi ho kouřit kouřila špičkově a nádherně vstal jsem z postele a postavil se před ní Jana na posteli na čtyřech se přibližila k mému rozkroku otevřela svojí pusinku a hned co byl žalud na začátku rtu jsem jí uchopil za hlavu a strčil jsem jí ho až po koule do huby Zakašlala ale svoji pusinku měla stále otevřenou jak nafukovací panna Uchopil jsem jí znova za hlavu a svými přirážel jsem víc a víc jak bylo libo mně a jak se to líbilo mně měla neustále pusinku otevřenou nehnutě na stejným místě můj žalud ani jednou nezavadil o její zuby což mě rajcovalo víc a víc po pár desítkách vteřin mě Jana odstrčila když na ní přišel dávicí efekt Chvilku si oddychla ale hned jsme se vrátily znova k tomu Snažila se prcna co se dalo a bylo na ní vidět že se jí to libí byl jsem na tolik vzrušenej že se mi ve stoje podlamovaly nohy.Sundal jsem moje ruce s Jany hlavy s menšími slzičkami a naprostou spokojeností se na mně podívala Lehla si na záda roztáhla svoje nohy a já do ni na klasického misionáře pronikl Jana se trochu prohla hned co jsem byl v půlce velikosti mého čuráka v ní a začal jsem s ní píchat Do varů naskočila během chvíle kdy její píča začala mlaskat víc a víc a já přirážel co se dalo..
s otevřenou hubou se zavřenými očima a mírným hekáním držela.
Vyndal jsem svého čuráka zrovna když to na mně lezlo Lehl jsem si vedle Jany na postel na pravý bok a rukou jsem jí masíroval její poštěváček krouživými pohyby dokola dokola pak přišel prostředníček který jsem jí vrazil do její kundičky a začal jsem jí prstit rychlostí snad 100x dovnitř a ven během minuty.Jana nadzvedla hlavu roztáhla nohy a hekala víc a víc její blížicí se orgáč dávala najeho hlasitým vzdycháním které bylo silnější víc a víc.Její žíly na krku prudce naskočily její obličej rychle zrudnul a blížila se pohroma která se objevila v mohutném gejzíru který vystříkl z její pochvy.
Já nemůžu odpověděla Jana a snažila se co nejdřív popadnout dech.Oba jsme byly překvapení v tom co se stalo Janě se toto nikdy nestalo a to samé u mně.
Jana byla nakonec tak vyčerpaná že na další sex nedošlo.V klidu jsem se u ní vysprchoval.Rozloučily se a já odjel domů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *