Zvrhlá rodina

Jmenuji se Pavel. Je mi 36let a se svojí o rok mladší ženou Hankou jsme se brali před 17lety. V té době už totiž čekala naši jedinou dceru Janu, které bude letos 17. Tehdy těhotenství znamenalo nutnost svatby, ale přestože jsme se vzali z povinnosti a do jiného stavu jsem ji přivedl hned po půlroce známosti, naše manželství celou dobu funguje perfektně . Jelikož jsme byli hodně mladí samozřejmě nebylo dost peněz na vlastní bydlení,a tak jsme obsadili horní patro domu Hančiných rodičů. Její otec Karel měl 56 a pracoval jako vedoucí obchodu s nábytkem a její matka Aleně bylo 54 a dělala kadeřnici. Pořád to byla hezká ženská a bylo jasné, po kom Hanka zdědila svoji perfektně tvarovanou postavu.
Vycházím s nimi výborně. Když zjistili, že práce se nebojím, po hospadách nechodím a se ženou si rozumím, tak mě velice ochotně přijali do rodiny. Občas se mi zdálo že mezi Hankou a rodiči panuje takové zvláštní napětí, ale nevěděl jsem jistě, jestli se mi to nezdá, a tak jsem po tom nijak zvlášť nepátral.
Oni sami měli Hanku poměrně brzo, takže ani věková bariéra nedělala problémy a oba se těšili výbornému zdraví. Taky jsme spolu jezdívali i na dovolenou, a když jsem nemohl já, tak alespoň moje žena s nimi byla často. Zdálo se mi, že je možná až moc na ně vázaná, ale nedělalo to žádnou neplechu, a proto jsem to nechal bez nějakých poznámek.
Jana byla odmala velice hodná a postupně z ní vyrostla moc hezká holka. Ale s nástupem puberty s ní začala těžká práce. Učení jí celkem šlo, ale začala být drzá jak opice, v ničem si nenechala poradit a co nejhorší, její drzé chování jsme museli poslední dobou řešit párkrát i ve škole. Ale to, čeho jsme se dočkali včera, to jsem tedy nečekal ani ve snu. Učitelka volala předevčírem manželce do práce, že by s námi potřebovala mluvit. když jsme se Jany ptali o ce jde, nechtěla nic říct. Dokonce i její obvyklé přidrzlé poznámky si odpustila a tvářila se jak zmoklá slepice. No nic, řekla jí Hanka, když nám to neřekneš, tak se to dozvíme od učitelky.. uzavřela naše vyptávání. Ale pak počítej s tím, že to bude horší, než kdybysme byli připravení na to, co uslyšíme. Chvilku se na Janu dívala, jestli si to přece jen nerozmyslí, ale když viděla, že s ní nepohne, otočila se a naštvaně odkráčela z jejího pokoje. Jana se na mě podívala a z jejího výrazu jsem poznal, že má dost obavu, co bude následovat. Semkla rty a zatvářila se provinile. Jen jsem pokrčil rameny a odešel taky pryč. Druhý den jsme skončili v práci o něco dříve a jeli do školy. Tam nás už třídní čekala v kabinetě a z jejího výrazu bylo jasné, že je sama pořádně rozpačitá, jak začít.
No…jak bych to řekla… Nebudu chodit kolem horké kaše..Přistihla jsem Janu jak ve vyučování posílá lístek jednomu spolužákovi. Ten lístek je zde. a podala nám ho.
Hanka ten malý papírek rozbalila a já okamžitě poznal rukopis naší Jany. To co tam bylo napsané mně ale vyrazilo dech a podle toho, jak manželka zalapala po dechu, byla na tom podobně.
Stálo tam: Přijď po škole za hřiště. Vykouřím ti čuráka, a jestli chceš, můžeme si zase zašukat. J.
Zíral jsem na ten papír s vytřeštěnýma očima a na Hance jsem viděl, že by se hanbou nejraději propadla.
Nebudu z toho dělat žádnou šaškárnu, promluvila učitelka. Ale vy si s Janou pořádně promluvte, a pokud by se něco takového opakovalo, vyvodím z toho kázeňský postih. S rodiči toho mládence jsem už mluvila a řekla jim to samé. To je všechno.
S blekotáním a omluvami jsme vypadli z jejího kabinetu a mazali pryč ze školy.
Tak tohleto jí nedaruju, syčela manželka v autě. To už holčička přehnala! Taková ostuda!! Já raději mlčel a nechal ji vyzuřit…ona si toho ostatně nevšímala…stačila si i sama…
Když jsme přijeli domů, vyletěla po schodech jak čarodějnice na koštěti a rozrazila dveře do pokoje Jany. Ta seděla přikrčená v rohu postele a čekala na nejhorší.
Tak ty si myslíš že nám budeš dělat ostudu po celém městě? řvala na ni Hana. Že se ním budeš smát do ksichtu a všechno ti projde? Tak to ses teda šeredně spletla! Tohle ti z té tvojí sprosté hlavy vytluču, to se teda neboj! Teď se půjdu trochu uklidnit, protože bych tě musela přetrhnout jak hada ale potom se těš!! a třískla z dveřma až se barák zatřásl.
Děje se něco? uslyšel jsem Alenu jak znepokojeně volá se zdola. Ále nic mami, křikla Hana. Já ti pak řeknu, jakou nám Janička udělala reklamu, dodala ironicky.
Já jsem musel odjet ještě ke známému, protože jsme byli domluvení, že mu pomůžu přstěhovat nábytek kvůli vymalování. No však jeď kyvla Hanka. Já ti pak řeknu co jsem vymyslela. Ale tohle ji bude sakra mrzet!
Přijel jsem až večer. No to je dost, že jsi tady, přivítala mě manželka. Budeš jíst?
Ne, jedl jsem u Pavla, odpověděl jsem.
Výborně, aspoň se nebudem zdržovat, běž do obýváku. Už jsou tam i naši. Vaši? Otočil jsem se překvapeně. No ano, přikývla Hana. Tohle se už týká celé rodiny! Nekompromisně se zatvářila a já se nějak nemohl zbavit dojmu, že jí zajiskřilo v očích. Když jsem přišel do obýváku, pozdravil jsem Karla i Alenu a moje znepokojení ještě narostlo. Ta atmosféra by se dala krájet, jak byla plná napětí. Sedni si, natlačila mě manželka do křesla uprostřed pokoje. Jindy to bylo její místo o které se byla schopná i pohádat a dnes mě do něj sama usazuje, podivil jsem se v duchu, ale cítil jsem že není vhodná doba řešit takové hlouposti.
Už jsme o tom s našima mluvili a oni souhlasí s tím, že trest musí být přísný, aby si to Jana zapamatovala jednou provždy. Rozhlédl jsem se po manželčiných rodičích a oba vážně přikývli. A protože udělala ostudu nám všem, chci aby tady u toho byli i oni. Moc se mi to nelíbilo, ale viděl jsem na Hance, že je přesně ví co udělá a nic ji od toho neodradí. Nechtěl jsem ještě přilévat olej do ohně a tak jsem jen kývl. Výborně! Podívala se na své rodiče a teď už jsem byl opravdu přesvědčený, že v jejich očích vidím nějaké spiklenectví. Než jsem stačil cokoliv říct. Hanka se otočila ke dveřím.
Dojdu pro ni. A odešla k jejímu pokoji. Za chvilku přišla i s Janou. Ta se překvapeně rozhlédla, když zjistila, že v pokoji je i babička s dědou. Ahoj, zakuňkala, že ji sotva bylo slyšet. Vy jste tady taky?
Ano. Skočila jí do řeči Hana. Tys udělala ostudu celé naší rodině, takže všichni budeme muset najít pro tebe trest a zajistit, aby se to už víckrát neopakovalo. Jana zůstala stát uprostřed pokoje se sklopenýma očima. Tak…ozvala se vedle ní Hanka. Nejprve nám všem zopakuješ co jsi udělala! Jana jen koukala zahanbeně do země a mlčela. No tak, šťouchla ji manželka do zad. Najednou už nejsi taková frajerka, co? Dělej! Nařídila jí. Mluv!
Poslala jsem jednomu klukovi psaníčko….promluvila tiše.
A co na něm bylo napsané? Pokračovala Hanka, jako by to snad nevěděla.
Že se sejdeme po škole za hřištěm.
To není všechno! Zahřímala moje žena. Kvůli tomu by si nás asi učitelka do školy nevolala! Co tam bylo ještě napsané?
Že mu ho vykouřím a můžeme si i zašukat, vyrazila ze sebe Jana těžce.
Tak! Takhle se ty bavíš ve škole! Vykřikla Hanka, když to z ní konečně dostala. Naše dcera se chodí v 16ti kurvit za hřiště!
Ne, to ne! zaprotestovala Jana slabým hlasem.
Jak to že ne!? Jasně tam bylo napsané ZASE. Takže by to nebylo poprvé! Tak kolikrát jsi tam s ním už byla?
Jednou Mami! Plačtivě vykřikla Jana. Přísahám! Bylo to jen jednou. Věř mi.
Nevím, proč bych ti měla věřit. Tys mě velice zklamala Jano! A proto přijde spravedlivý trest! A aby bylo tvoje hanba odpovídající té naší, budeš muset udělat to, o čem jsi sama psala. Ale tady a teď!
Seděl jsem zkoprnělý v křesle a myslel jsem, že se mi to snad zdálo. To přece nemůže myslet vážně!? O čem to sakra mluví! Nechápavě jsem zíral na Hanu, že to snad vysvětlí. Ta k mému úžasu chytla Janu za její dlouhé vlasy a smýkla s ní tak, že si dopadla přímo přd křeslo, ve kterém jsem seděl. To už tam přiskočila i Hanka a zasyčela jí do tváře. Tak co jsi to chtěla za tím hřištěm dělat? Máš možnost, ty malá děvko! Předveď nám to!
To nemyslíš vážně!! Zvednul jsem se na rukách, že odejdu. Hana mě však prudce zatlačila zpátky do křesla. Ty seď! Chceš aby se nám vysmála do obličeje? Ty si už asi nepamatuješ na tu ostudu ve škole! Ale na to já nezapomenu do nejdelší smrti! A postarám se o to, aby se to už nikdy neopakovalo. Ty bys jí asi chtěl pohrozit prstem, ne?
No to..to určitě ne, zakoktal jsem překvapením z toho obvinění. Ale tohle je snad trochu moc, ne?
Právě že není! Vykřikla žena prudce. To je přesně to, co teď bude muset udělat! Uchopila Janu prudce za ruce a přitáhla je k mému klínu. Dělej. Vytáhni mu ho! přikázala jí přísně.
Mamí prosím……. zanaříkala Jana. Žádné prosení ti nepomůže. Zavinila sis to sama. Dělej! Sama jí navedla ruce a přinutila ji rozepnout zip na mých kalhotách a vytáhnout ven penis. Byl jsem strašně rozrušený a celá ta situace na mě působila spíš neskutečně než vzrušivě. Podíval jsem se bezradně po rodičích Hany, ale v jejích očích jsem vůbec nespatřil to, co bych čekal. Oba hleděli na to co Jana dělá a bylo jasně vidět vzrušení z té podívané. Proboha! Okamžitě mi došlo to, co jsem předtím nemohl rozeznat. Jim se tohle líbí. To oni se takhle s mojí ženou domluvili…a dost možná ten nápad vzešel od nich! To snad není možné!
Tak a teď hezky tatínkovi řekneš, co budeš dělat! Posměšně vrčela manželka Janě u ucha.
Na Janě bylo vidět jak moc nechce, ale už se bála protestovat. Vezmu ti ho do pusy…zašeptala.
Nee!! Křikla Hanka. Nahlas! A řekneš to celou větou a tak, jak to bylo napsané!
Tatínku, já ti teď vykouřím čuráka.
Bylo to jako zásah elektrickým proudem. Jako by se všechno zlomilo! Doteď jsem svoji dceru nikdy neviděl jako ženu…bylo to přece dítě…. Ale najednou jsem si uvědomil, že ona už tak úplně dítě není. Její postava už byla ženská, měla široké boky, prsa měla velká skoro jako má moje žena…a ta je rozhodně nemá nejmenší….
A teď klečela přede mnou, v ruce držela můj, najednou jak kámen tvrdý penis, a chystala se vzít ho do pusy.
Hanka jí chytla zezadu za hlavu a sama Janu přinutila přijmout do úst penis jejího otce. Táááák, zachrčela vzrušeně. To je šikovná holčička! Takhle musíš kouřit tatínkovi čuráka!! A tlakem na hlavu ji začala zasunovat a zase vysouvat můj penis z pusy. Já se začal třást vzrušením.
No vidíš, ušklíbla se na mě žena. Dělals drahoty a teď…… líbí se ti to, co? Líbí se ti, když ti ho vlastní dceruška kouří!
Podívej se, jaká z ní vyrostla ženská! Obešla ji zezadu a jediným pohybem z ní strhla košilku pod kterou nic neměla. Podebrala jí zespodu prsa a jako by mi je nabídla! To jsou cecky! Podívej se na ně. Jana se jen zazmítala , ale s mým čurákem v puse se nedokázala vymanit z manželčina sevření. Dívej se, jak jsou pevné! Hana začala mačkat prsa naší dcery. Fascinovaně jsem na to hleděl, zatímcoJana mi ho kouřila čím dál rychleji, podle toho, jak jsem přirážel do její pusy!
Ty už chceš stříkat! Vítězoslavně vykřikla manželka, protože tohle už na mě poznala bezpečně. Anoooo! Vystříkej se! Vycákej všechno semeno svojí dcerušce do pusy!! A ty všechno spolykáš!! Otočila se na Janu. Přiskočila k ní, vzala její obličej do rukou a narazila ji na mého čuráka, že jí tam zmizel až po varlata. Zařval jsem rozkoší a začal stříkat! Ten pocit že právě vystřikuji své semeno do úst vlastní dcery…to bylo něco neskutečného. Takový orgasmus jsem nikdy nezažil. Svíjel jsem se tak, že moje kolena vrážela Janě do břicha. .. přitom jsem zabloudil pohledem na gauč a zjistil, že Karel drtí Aleně obnažená prsa, ona mu rukou honí právě stříkající penis…a oba při tom upřeně hledí, jak jejich vnučka polyká semeno vlastního otce. Zvrátil jsem hlavu do opěradla…………

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *