Nadžená učitelka

Už je to asi dva roky, co se tento příběh stal. Chodila jsem na střední školu a byla jsem taková ta méně oblíbená šprtka. Holky ani kluci se se mnou nechtěli moc bavit.
Tehdy v 16 letech jsem pořád vypadala jako malá holka. Prsa jsem měla, tak že jsem je akorát zakryla do svých dlaních. Měla jsem dlouhé plavé vlasy až do půli zad, které jsem si splétala do dvou copů, tělo hubené, dlouhé ruce i nohy. Na rozdíl od vyspělých spolužaček jsem působila spíš jako takové děťátko. Takže kluci se o mě moc nezajímali. A s holkama jsem nevěděla o čem si povídat, protože oni si o přestávkách pořád povídali o sexu nebo o diskotékách. A já jsem nikdy na diskotéce nebyla a sex jsem také neměla. Jediný můj kontakt se světem sexu byl přes porno.
Toho dne, přišla naše matikářka na hodinu pozdě a tak začala rychle psát příklady, že udělala chybu. Já jsem si toho asi jako jediná všimla, tak jsem se přihlásila a upozornila jí na to. Ona se na mě velmi přísně podívala, až jsem sklopila oči a pak řekla: ,, Tohle je vaše, poslední hodina? odpověděla jsem: ,,Ano, paní profesorko“ Usmála se a řekla: ,,Takže po hodině za mnou přijdeš do kabinetu, Kristýno.“
Po hodině jsem se vydala za ní do kabinetu. Když jsem tam vešla, tak si mě jen tak změřila a řekla sedni si. Sama šla ke dveřím a zamkla dveře. Stoupla si přede mě a já jen seděla nehnutě na židli. Ona mi zvedla hlavu a podívala se mi do očí. Na 40 let, vypadala dobře a udržovaně. Dlouhé nohy, širší boky, útlý pas a hezká prsa tak trojky. Jemný obličej, s velkýma hnědýma očima, hezké plné rty a dlouhé vlasy jako já, akorát, že tmavší.
Řekla mi: ,,Svlíkni si tričko!“ ,,Prosím?“ zeptala jsem se. ,,Slyšela si, dělej sundej si to tričko.“ řekla přísně. Chtěla jsem si stoupnout a odejít, ale stála mi v cestě a bála jsem se jí odporovat, tak jsem si to tričko sundala. Hned jsem si tričkem překryla svůj hrudník, měla jsem jen podprsenku. Vytrhla mi to tričko a dívala se mi na prsa. Pohladila mě jedno ňadro přes podprsenku. Cukla jsem sebou. Pořád nad mnou stála a hladila mi prsa, až se mi postavili bradavky. ,,Sundej si tu podprsenku“ nařídila mi. Sundala jsem si podprsenku a čekala co bude. Začala mi ty prsa mačkat a hladit něžně bradavky, občas mě do bradavky štípla. Nic neříkala, jen se tak divně na mě dívala. Řekla mi ať si stoupnu. Tak jsem si stoupla, začala mi rozepínat džíny, stáhla mi je až k zemi. ,,Sedni si“ nařídila mi. Stáhla mi kalhoty, takže jsem tam seděla jen v kalhotkách, strašně jsem se styděla a chtělo se mi brečet nebo křičet, ale co jsem měla dělat. Bála jsem se jí. Byla vždycky tak přísná.
Taky jsem se styděla za své bílé bavlněné kalhotky s kytičkovým motivem. Chytila mě za hlavu, dívala se mi do očí a sklonila se ke mě. Začala mě líbat, chvilku jsem se bránila, ale pak se jazykem dostala do mé pusy a jezdila mi v něm velmi zkušeně. Moc, hezky voněla, takže jsem za chvilku zapomněla a polibky jí opětovala, nikdy by mě nenapadlo, že právě ona bude první člověk s kterým se budu líbat. My amatéři to s líbáním nemáme lehké. Po chvíli jsme pohyby svých jazyků dokonale synchronizovali a už mi to přišlo velmi přirozené.
Při líbání se poprvé dotkla mé vagínky, zkušené jí pohladila nejdřív přes kalhotky. Úplně jsem ztuhla když se jí tak krásně dotýkala, cítila jsem jak mě zalívá teplo a jak vlhnu. Zkušeně jí hladila a začala mi trhat kalhotky, to mě trochu vyděsilo, ale stále mě držela a dusila mě svými polibky. Když se odtáhla, byla jsem celá oslintaná a ona docela neurvale ze mě servávala ty mé kytičkové kalhotky. Přikázala mi, až si sednu do křesla, tak jsem jí poslechla.
Klekla si přede mě a odtáhla mi nohy, chtěla jsem je nechat u sebe, ale dala mi facku. I když mi to nebylo přímo nepříjemné, přece jen je učitelka a já jsem panna. Nikdy jsem s nikým nic takového neměla.
Roztáhla mi nohy do široka a olízla si prsty a začala mi jí hladit. Oddálila mi pysky a začala mi po ní přejíždět jedním prstem. Hrála si s mojí vytékající šťávičkou a pak to přišlo, přisála se mi na ní svými ústy. Lízala a třela mi poštěváček. Sála ho a je mě kousala, to už jsem nevydržela a začala vzdychat. Ona mě držela za stehna a pořád mě lízala. Začala jsem se klepat a chtělo se mi křičet, ale bála jsem se, tak jsem se zakousla do své ruky. A zmítala jsem se svým první orgasmem z orálního sexu. Bylo to mnohem lepší, než když jsem si to dělávala prstíkem. Ona mě nepouštěla a pořád mě lízala, dokud ze mne tekla má šťávička. Pak mě začala líbat, cítila jsem chuť své sladké mušličky.
Podívala se na mě a usmála se a řekla: ,, Teď to teprve přijde, ty drzá kurvičko. Ty si jsi dovolila mě opravovat a udělala si ze mě neschopnou učitelku. Tak teď budeš pykat.“
Rozplakala jsem se a prosila jí, ať mě pustí. Ale dala mi další facku a chytila mě za cop, odtáhla mě ke kanapi, které měla v rohu kabinetu, sedla si a donutila mě kleknout. Rozepla si halenku a nad podprsenku vytáhla ty své pevné trojky, vzala mojí hlavu a začala mě dusit mezi prsy, jen tak tak jsem se nadechla a už mě zase cpala hlavu na svůj hrudník. Vzala své prso a začala mě cpát bradavku před pusu, musela jsem jí začít cucat bradavky, měla je velké a tvrdé, nutila mě střídavě jí lízat prsa. Pak si stáhla kalhotky a vyhrnula sukni. Roztáhla nohy a začala mě tahat za vlasy a směrovat hlavu k jejímu klínu. Nechtěla jsem, ale nacpala mi hlavu do jejího, voňavého klína. Poprvé jsem ochutnala ženský klín, měla kundičku, ještě chlupatější než já. Začala na mě řvát, ať jí tam strčím dva prsty a pořádně jí šukám. Tak jsem jí tam strčila dva a začala jsem v ní prsty hýbat, prohýbala se a skučela, hlavu mi rvala na do svého klína a svojí kundičku třela o můj obličej. Nemohla jsem moc dýchat, tak jsem jí začala lízat jako ona mě před tím, začala vzdychat a po chvilce jí začalo v její kundičce cukat a tak mě do svý kundičky narvala mé čtyry prsty a otírala mi kundičku o můj obličej. Pomalu na ní šel orgasmus, když se začala prohýbat, křičet a její kundička začala stříkat horkou šťávu. Nechápavě jsem koukala, jak má silný orgasmus a jak teče. Měla jsem obličej i prsa od její šťávy. Ona mě donutila olízat si ruce a chtěla se se mnou líbat, očistila ze mě kapičky své šťávy a zeptala se jestli se mi to líbilo. Řekla, jsem, že jo. A ona, že můžeme ještě pokračovat, tak jsem si ještě tak dvakrát vylízali kundičku a pak šli domu. Dlouho jsem na to nemohla zapomenout a každý večer si hladit u toho svojí kundičku. Začali jsem se s Danou scházet a do dnes spolu máme takový poměr, ale už v tom nejsem samy, pomohla mi přijít o panenství a užíváme si grupáčků, jak lesbických tak i s muži, občas šukám s chlapy před ní za peníze, jsou to lehce vydělaný rychlý prachy. Je to nejlepší milenka i učitelka, nelituju toho co se stalo. Příště Vám popíšu, jak pokračují naše dobrodružství a co vše jsme spolu prožili…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *