Pekelná láska II.

V prvém okamžení si pomyslel, že je to jen obludný sen, který se prolíná s pocity jež si nedokázal vysvětlit..v tom ucítil, že celý tuhne a to doslova!

Ztopořil se mu penis. Celé tělo bylo jako kus mramoru. Nemohl se pohnout. Uviděl, že se k němu blíží jedna z tančících dívek. Chtěl zavolat či nějak zareagovat na dívku, ale ústa zůstávala zavřena a on jen mohl sledovat plavovlasou dívku s jejími vlajícími vlasy.

Přitančila před Davida…ten v tu chvíli ucítil v místech kde měl pyj něco jako mravenčení. Dívka se k němu otočila zadečkem a vyšpulila na svět svou kouzelnou mlaďounkou prdelku.

V místech kde byl prostor mezi jejími krásnými půlečkami svítilo krásné světlochlupaťounké něco…a tu se to stalo! Neznámá síla doslova přistrčila dívenku těsně k jeho tělu.

David pocítil jak mravenčení dole sílí jako, kdyby strkal svůj pyj do středu mraveniště a tito malí tvorečkové mu lezou v tisících po pyji. Šíleně to svědilo,ale on se nemohl podrbat ani jinak si ulevit…

Náhle dívka vykřikla. Ač nevěděl jak je to možné spatřil před očima obraz zřejmého děje, jenž se odehrával dole-tedy v místech kam neviděl. Jeho pyj se náhle začal prodlužovat jako z gumy a to tak, že počal vnikat do její krásné houštinky prorazivš chloupky stojící či ležící mu v cestě. Pronikaje jemně, ale neústupně do její direčky.

Dívenka opět vykřikla. On ucítil,že vniknutím do její malé těsné direčky ustává ono hrozné mravenčení, svědění a nastupuje pocit neuvěřitelné slasti. Stěny pičky byly tak těsné! Pokud však pyj opět začal zmenšovat svůj rozměr a vyjíždět z pičky cítil onen nepříjemný pocit…

Ze stenů dívky pochopil, že její pocity jsou zcela opačné! Po několikerém opakovaném vniknutí náhle dívka vykřikla jako v orgasmu a odpadla na zem. On spatřil jak se pod ní otevřel otvor a dívka s křikem padala do temnoty. Byl to křik jež mu pronikal jeho celým tělem!

Než si mohl uvědomil co zažil, přitančila k němu černoška. Byla to klasická mulatka. Přímo před ním si klekla. Bylo vidět, že ji NĚCO donutilo si kleknout před jeho penis.

Mravenčení jež jej před pár okamžiky přivádělo k šílenství bylo náhle vystřídáno pocitem klidu a pohody. Dívka otevřela ústa a on spatřil dvě řady zubisek jako kopie žraločích tesáků! Pocítil ono hrozné mravenčení a před očima spatřil obraz jeho pyje jenž se prodlužujíce blíží k hrozivé hradbě tesáků.

Posléze uviděl svůj úd vnikající do ústního otvoru mulatky. Její oči byly černé jako uhel. Její pohled byl pohledem někoho kdo je v tranzu a neví co činí…

Po vniknutí pyje do úst přestalo mravenčení. Tu se stalo něco strašného! Dívka bleskově sevřela ústní otvor a on ucítil bolest jako by mu někdo vrazil tisíce dýk do údu. Chtělo se mu řvát a ryčet bolestí, ale nemohl. Byl jen kus mramoru, který však cítí vše jako živá bytost!

Uviděl dívku jak opět otevírá ústa…mezi čepelemi zubů byl zachycen kus jeho pyje. Tento kus nyní vypadl na podlahu a dívka zařičela jako kobyla. Čekal bolest a krev, ale k jeho úžasu uviděl jak jeho pyj v místech přetnutí zubisky opět dorůstá a prodlužuje se!

Byl zde opět onen mravenčivý pocit. Černoška otevřela ústa…a situace se opakovala. Po asi pátém přetnutí, kdy cítil, že omdlí se to stalo. Pyj vnikal do mulatčiných zubiskových úst on, ale náhla ucítil něco jako chlad. Cítil, že jej pyj doslova mrazí. Když tentokráte vnikl do otvoru plného zubisek a ta se zavřela uslyšel zvuk lámajících se rampouchů.

Dívka vydala šílený výkřik bolesti, ústa se otevřela a pyj neporušen vyjel ven. Z otvoru na zem se v ten okamžik sypaly zlámaná zubiska a bezzubá dívčina ústa chrlila na podlahu spousty krve. Zároveň se během sekundy otevřela podlaha a dívka zmizela.

David pocítil, že pyj již nechladí a naopak se zmenšuje do běžné velikosti. Zároveń se mu vracel pocit, že jeho tělěsná schránka opět dostává svou pravou podobu. Chtěl se otočit k svému únosci jenomže nešlo to! Uslyšel hlas: „TO JE JEN ZAČÁTEK!!“

Zatmělo se mu před očima. Měl náhle pocit jako,když padá z nějaké velké výšky. Do uší mu hučel silný vítr, tělo jej bolelo tak jako by mu někdo tahal za všechny části těla. Vše jej pálilo a připadal si jak na mučidlech kde mu vytahují všechny části těla počínaje hroznou bolestí na penisu konče vlasy! Tyto bolely jako by mu je chtěl někdo vyrvat i s kořínky.

Z čista jasna tato bolest i s hučením přestaly a on ucítil lesní vůni míšenou s vůní lučních květů. Pocítil, že jeho chodidla došlapují na zemi. Na trávu. Nic neslyšel ani neviděl. Pojednou jako by někdo před jeho očima začal zvedat oponu.

Prvé co spatřil byly stromy. Byl to les a on stál na palouku jež osvětloval měsíční svit. Kolem dokola byla hradba stromů. Pocítil chlad od chodidel. Byl bosý.

Náhle se Davidovi zdálo,že zahlédl v jedné části stromové hradby záblesk či bliknutí světla. Po té znova a opět. Vypadalo to jako signály jež někdo někomu posílá. Rozběhl se bez rozmýšlení tím směrem.

V tom pocítil, že jej na hrudi něco pleská a na zádech měl pocit vlasů! Sáhl si na hrudník aby odstrčil domnělou překážku! V ten okamžik zařval děsem!! Pocítil,že v ruce drží ženské prso a co víc cítil, že je to jeho prso!! Sáhl oběma rukama na hruď a ucítil dvě krásná ženská prsa jež vycházejí z jeho těla.

Hrůzou šílený si automaticky sáhl na hlavu. Nahmatal hustou hřívu vlasů jež mu padala do pasu! Začal si opatrně sjíždět rukou do rozkroku,kde měl být pyj…ucítil holou kůži a když zajel mezi své nohy ucítil, že má ženský klín! Zatočila se s ním hlava a on padl do trávy jako mrtvý…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *