První příběh Daniely

Jmenuji se Dan a je mi 25 let. Dobře placená práce v reklamní agentuře v Praze mi umožňuje žít příjemným samostatným životem, ani na nepřízeň slečen si nestěžuji. Uvnitř mne však přebývá ještě jedna osoba, která se jmenuje Daniela.

Je to hezká dívka, jejíž utajená existence se od puberty projevovala především mým tajným převlékáním do spodního prádla mladší sestry a sny, těmi tajnými sny o milování s krásným silným mužem.

Myslel jsem, že v takovém stavu existuji sám, za bratry jsem měl akorát několik oblíbených a většinou dávno bezpečně mrtvých básníků. Vše změnil internet, jeho možnosti. A právě jedna z populárních českých chatovacích stránek se měla stát místem, které Danielu definitivně probudilo…

Psala si s mnoha lidmi, kteří byli, stejně jako ona, schováni v těle dalších lidí, psala si i s lidmi, kteří o ni měli zájem. A jednou ráno – Dan večer před tím vypil také trochu víc vína, než obvykle – sebrala Daniela odvahu a pozvala k sobě domů muže, jehož dvoření na netu bylo nesnesitelně přitažlivé. Říkala mu Chlap.

Když se o hodinu později ozval domovní zvonek, nervózně jsem vyskočil. Daniela se ráno vykoupala, oholila si nohy, podpaží, klín i Danovo strniště. Delší medově hnědé vlasy měla v gumičce, ale nebyla namalovaná. Na sobě jsem měl jen džíny a triko.

Chlapa to při otevření dveří lehce zaskočilo. „Ahoj,“ řekl jsem mu a pozval jej dovnitř. „Jedu rovnou z domova, psal jsem si s tebou z postele,“ usmál se Chlap a mně poskočilo srdce. Tohle byl muž, se kterým se za chvíli budu poprvé v životě milovat. „Počkej chvíli,“ řekl jsem a ukázal na koupelnu. Pochopil a kývl.

Z koupelny vyšla už Daniela a Chlap si ji zálibně prohlížel. Oblečená jsem byla v krátkých černých šatech a pod nimi, to ještě v té chvíli nevěděl, černé krajkové prádlo, černé samodržící punčošky mi pevně obepínaly horní část stehen. Na nohou černé lodičky na jehlovém podpatku, na očích černé brýle, ještě jsem se trochu styděla.

Přistoupila jsem až k němu, položila mu ruce na ramena. Objal mne v pase, přitáhl a políbili jsme se, chutnal po mandlích a voněl vodou po holení. Jazykem mi ochutnával ústa, zavřela jsem oči, jeho velké ruce putovaly po mých zádech, jedna mne tiskla na jeho hruď a druhá hladila mé půlky přes látku šatiček.

Pevně mne chytil za prdelku a zmáčkl, poklesla mi z toho kolena. Pak jsem ucítila jeho zkoumavé prsty na kůži své nohy, zezadu na stehně, prst objel vrch punčošky a pokračoval výš, vyhrnul mi sukýnku a hladil mne svou horkou dlaní po napjaté kůži zadečku, byla to rozkoš.

Pevně jsem se Chlapa držela, líbala ho na krk a hladila na zátylku, jeho ramena. Po chvíli jsme se od sebe odtrhli a já třesoucími se prsty začala rozepínat knoflíčky jeho košile. Ochutnala jsem kůži na spojnici mezi jeho krkem a ramenem, jazykem přejela níž a líbala jej na hrudi. Cítila jsem jeho ruce na svém tělíčku pod šaty, hladil mi zadeček, boky a pak mi šaty začal vytahovat výš a výš.

Zvedla jsem ruce a nechala Chlapa, ať mi je přetáhne přes hlavu a zbaví mne jich. Košili si pak sundal sám. Stále jsme stáli v obývacím pokoji, zase už v těsném obětí, hladil mne po zádech, ramenou a zadečku, líbali se a já zajela rukama za pásek jeho kalhot.

Zadek měl pevný, celé jeho tělo bylo pevné, laskala jsem bradavky na jeho trochu chlupaté hrudi. A v podbřišku jsem cítila, jak je vzrušený.

Prsty jsem Chlapovi rozepnula pásek a pak i poklopec. Osvobodila jsem jeho penis z oblečení a vzala jej do dlaně, byl pevný, ale hebký a velký tak akorát. Pomalými pohyby jsem mu ho honila, tam a zpátky celou dlaní a cítila, jak mi v ruce tvrdne a zvětšuje se.

Chlap hlasitě dýchal a jeho ruce bloudily po mých zádech, hladil mi ale i prsa a bříško, pak jeho dlaň sjela na předek černých mých kalhotek a i on poznal mé vzrušení.

Opět jsme se líbali, tentokrát v tom bylo hodně vášně a chtíče. Pak jsem se vymanila z jeho sevření. „Pojď,“ bylo první slovo, které jsem řekla od svého příchodu do místnosti a znělo docela chraptivě. Vzala jsem ho za ruku a odvedla do ložnice.

Oblečení se zbavil krásně rychle, stejně jako já botiček. Lehli jsme si na mou dvoupostel v rohu malé podkrovní ložnice. Chlap na zádech, já na boku vedle něj, objímal mne a laskal mne na hrudi přes podprsenku.

Líbala jsem ho, pak jazykem přejela po krku, začala mu líbat hrudník, postupně jsem se po kolenou přesunula mezi jeho nohy. Jeho péro čnělo ke stropu a lákalo mne. Moc.

Vzala jsem ho do ruky, sevřela do dlaně a začala pořádně honit po celé jeho délce. Líbala jsem jej na pevné ploché břicho, na slabiny, na stehna a jejich vnitřní část. Cítila jsem jeho prsty ve svých vlasech a slyšela, jak hlasitě dýchá.

Pak jsem jazykem pošimrala jeho varlata, a špičkou sledovala celou délku jeho penisu až ke špičce, kterou jsem vzala mezi rty a zasunula si ji do úst. Celý se mi tam nevešel, ale chutnalo mi to.

Začala jsem ho kouřit, klečela mezi jeho stehny, držel mne za hlavu a jeho péro mi naráželo do patra. Občas jsem měla zavřené oči, ale jinak si prohlížela napětí, které moje snaha v jeho těle vyvolávala. Pomáhala jsem si pravou rukou, levou jsem hladila svaly jeho břicha, boky a nohy. Chlapovo tělo mne vzrušovalo, o takovém sexu jsem snila.

Po pár minutách, kdy se mi zdálo, že Chlap se mi už už udělá do úst, jsem cítila jeho ruce, jak mne zvedá. „Teď já, kotě,“ řekl mi a přitáhl k sobě. Ležela jsem na něm, jeho pevné ruce mi drtily prdelku a záda, hladil mne divoce a líbal. Jeho penis se otíral o moje stehna. Jeho silné ruce mi pak zavelely a já se položila vedle něj, na bříško. Moje vzrušení dělalo tu polohu trochu nepohodlnou.

Chlap mne začal líbat. Nejprve na tvář, pak na krk, na ramena, záda. Jeho jazyk mi cestoval po páteři, ruce po bocích a mne jeho doteky elektrizovaly. Pak jsem cítila jeho rty na prdelce, prsty mi hladily stehna, punčošky až ke kolenům, kotníky. Trochu jsem se nadzvihla a vyšpulila na něj zadeček, aby mohl, kam chce.

Jeho prsty a rty mne laskaly a unášely někam daleko. „Krásná prdelka,“ zašeptal a začal mne líbat a olizovat blíž a blíž. Jednou rukou mi zajel pod gumu kalhotek a pokračoval po páteři stále níž až do údolí mezi půlky, trochu je roztáhl od sebe a projel jazykem. Odspoda nahoru, zachvěla jsem se.

Druhou dlaň jsem cítila na stehně a pak prsty zajely pod kalhotky zepředu a osvobodily mi ptáčka z jejich sevření, jemně mně začal vzrušovat dlaní a stále mi jazykem laskal prdelku, kroužil okolo mé Aničky a já kňučela blahem do polštáře, ruce položené vedle hlavy.

Pak mne přestal lízat a jeho prst, myslím, že to byl ukazováček levé ruky do mne trochu zkoumavě pronikl, jen asi na článek. Zabolelo to, ale ne moc. Zakroutila jsem zadečkem a sama se na jeho prst trochu víc nabodla.

Byl krásně jemný, lehce mne tím prstem začal šukat a pronikal do mne. Otevřela jsem oči a zjistila, že klečí za mým vyšpuleným zadečkem, a se zálibou si mne prohlíží. Pravou rukou mi roztahoval půlky, cítila jsem jeho prsty a dlaň jako horký tlak a levou si hrál s Aničkou. Pak se sehnul a políbil mne na spodní část páteře.

Nabodávala jsem se na jeho prst, trochu cítila bolest, ale i ona přispívala k mému vzrušení. Poddala jsem se tomu, zavřela oči a sténala.

Pak najednou přestal. Překvapilo mne to, ale pohledem jsem zjistila, že si jen rychle navlékl prezervativ. Pak jsem na zadečku ucítila chladivý lubrikant a na Aničku mi zatlačilo něco většího a pevnějšího, než pouhý prst, dírka se mi roztáhla a Chlapovo péro do mne s mlasknutím proniklo, poprvé v životě mne někdo začal milovat tak, jak jsem vždycky toužila.

Vzrušilo mne to, trochu to bolelo, ale ta bolest byla závratně sladká. Prohnula jsem se v pase, bolest ustoupila, zůstal pocit naplnění a horké závratě a já kroužením prdelkou v sobě posouvala jeho kládu dál a hlouběji.

Zapřela jsem se na rukou proti tlaku. Začal se ve mně hýbat, jeho pevné ruce mne chytly za boky a určily pomalý rytmus mého přirážení. Chlap přirážel a jeho pták do mne pronikal stále hlouběji a hlouběji, při každém nárazu si mne otevřel o trošku víc. Sténala jsem a vzlykala, ale byly to zvuky slasti, ne neštěstí, byla jsem Chlapova a on si mne bral jak ten největší samec.

Šukal mne a postupně zrychloval tempo, občas jsem se ohlédla, jeho tvář byla soustředěná a upřeně se díval na místo, kde mezi půlkami mé prdelky, vedle černé šňůrky na stranu odsunutých tang v mé Aničce mlaskavě mizel a zase se objevoval jeho žilnatý pevně stojící penis.

Uvědomila jsem si, že mám na sobě kromě kalhotek stále černé punčošky a krajkovou podprsenku a připadla jsem si moc hezká a žádoucí, Chlapova velikost a razance jeho přírazů v mém stále přístupnějším zadečku, to vše ostatně dokládalo, že se mu šukání se mnou líbí.

Ruka mi skoro sama sjela k mému ptáčkovi a začala jsem se honit. Moc to nešlo, Chlapovy přírazy mne zbavovaly rovnováhy a tak jsem povolila ruce a opřela se hrudníkem o postel, tvář zabořenou do polštáře. Tou dobou už jsem byla docela hlasitá.

Chlap za mnou také trochu změnil polohu, opřel se rukama dole o má záda a z kleku si za mne stoupl s hodně skrčenými koleny, mohl tak do mne při pohybu vlastně celého těla daleko lépe a tvrději vstupovat. Mrdal mne už dlouhými rychlými pohyby, kdy ze mne jeho péro skoro celé vyjíždělo a pak zase po celé délce vstupovalo dovnitř.

Opřela jsem se rukou o zeď za postelí, protože mne Chlapův silný pohyb posunoval celou, druhou rukou jsem hladila jeho silnou nohou, cítila jsem pod prsty napjaté svaly, jak pracoval, aby se ve mně pohyboval co nejvíce. Vznášela jsem se kamsi pryč a daleko a vnímala jen svého miláčka, jeho mužnou sílu, jeho vášeň, kterou věnoval mému tělu a mé Aničce.

Bolest dávno ustoupila, tělo mi rozechvívaly dosud nepoznané horké vlny, myšlenky mizely a když jsem občas otevřela oči a podívala se dolů pod tělem, viděla jsem mezi svýma nohama jeho silné přirážející tělo, jeho rytmicky se hýbající koule a mého z kalhotek po straně visícího ptáčka.

Chlap teď dýchal hodně hlasitě, pak ho do mne několikrát rychle za sebou vrazil a zůstal uvnitř, cítila jsem, jak jeho péro pulsuje. Opět klesl na kolena, strašně pevně mne chytil za ramena, a celou vahou se mne zatlačil do matrace. Pak naposledy mocně přirazil, až po koule, které mi plácly o rozkrok, a já cítila, že se v mém zadečku udělal, jeho péro pulsovalo a cítila jsem výron jeho spermatu.

Trvalo to několik vteřin, byli jsme úplně nehybní, jen já tichoulince kvičela a sténala rozkoší. Něco takového jsem zažívala poprvé a realita překonávala všechny sny. Chlap se nade mnou opřel o ruce, začal mne hladit po zádech a něžně mne pusinkoval po vlasech, tváři a krku, pak sáhl dolů a opatrně ze mne svůj krásný penis vytáhl.

Zbavil se prezervativu a vzal mne do náruče. Líbali jsme se a můj penis se dotkl jeho slabin. „Co to tu máme?“ zeptal se naoko překvapeně. Usmál se a zvedl se na boku na jednom lokti. Byl krásný, byl to Chlap a právě mi to udělal.

Byla jsem z něj strašně vzrušená. Ležela jsem vedle něj na zádech, nohy od sebe, jedna ruka pod hlavou a druhou jsem se začala honit. „Udělám to já,“ rozhodl chlap a políbil mne.

Vzal mne do dlaně, byla horká a velká, tak krásně velká, že můj ptáček se do ní celý schoval. Něžně mi ho honil a líbali jsme se, rukama jsem ho objala a cítila, že i můj orgasmus se blíží, že i já se svou láskou dneska dosáhnu vrcholu.

Když to přišlo, schovala jsem hlavu na jeho hruď, držela se Chlapa pevně kolem krku a můj ptáček v jeho dlani se vystříkal kolmo nahoru, mé sperma spadlo na jeho ruku a moje bříško. Křičela jsem blahem své lásce na hrudi, můj orgasmus byl úžasný.

Pak jsme si chvíli jen leželi v náručí a oddychovali. Po pár minutách se Chlap zvedl, z koupelny přinesl žínku a smyl ze mne důkaz mého vrcholu. Líbali jsme se pak a říkali nepodstatné věci.

Když už se přiblížil čas jeho odchodu, osprchovali jsme se každý zvlášť a ze dveří Chlapa místo Daniely už zase vyprovodil trochu zaraženě ztichlý Dan.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *