Koupání je sexy I.

Jaro se blíží, poslední záchvěvy zimy v podobě studeného větru pomalu mizí a já se vám chystám vyprávět příběh z mého života, v kterém figurují má krásná přítelkyně Katka a naše touha po sexu v jakékoliv podobě.

Mou prsatou přítelkyni vám jistě nemusím představovat. Tato nádherná blondýnka je hrdinkou všech mých příběhů, které se, v mírných obměnách staly, a která je posedlá sexem snad ještě více než já sám. Ze začátku to byla mladá ostýchavá samička, ale jak tak čas šel a já ji zasvěcoval do všech svých tužeb a snů, a ona mi na oplátku povídala ty své, tak se z mé přítelkyně stala zkušená žena, s kterou jsme zažili někdy těžko uvěřitelné příběhy.

Stalo se to jednoho krásného letního dne, slunce pálilo jako zběsilé, lidé se potili ve městech a já se svou přítelkyní jsme se rozhodli, že si zajdeme na horské koupaliště, kde je sice voda chladnější, než tady ve městě, ale je tam méně lidí, čili více soukromí. Ne, že bychom nějaké vyžadovali…

Tak jsme se oblékli, já si na sebe hodil jen volné tričko, kraťasy a lehké sandále, a má přítelkyně si oblékla jen krátkou sukni a velmi upnuté tričko, které spíše odkrývalo než krylo její krásná prsa.

Když jsem ji takhle viděl, okamžitě jsem věděl, že dneska zase bude den podle mého gusta. V očích Katky jiskřily šibalské jiskřičky a já věděl, že ať už se stane dneska cokoliv, oba si to vychutnáme do úplného konce! Katka si samozřejmě nevzala kalhotky, takže jakýkoliv prudší pohyb jen ukazoval její nádherný zadeček, o jemném chmýří na Venušině pahorku nemluvě.

Zavolali jsme si taxíka, zkontrolovali jestli máme plavky, ručníky, nějaké to občerstvení a hlavně pití. Vše se zdálo být v pořádku, takže jsme sešli dolů po schodech, kde jsme narazili na sousedku jdoucí nahoru po schodech, která, když zdvihla oči, zavadila pohledem o Katčinu krátkou sukýnku a zalapala po dechu. Věděl jsem, že je vše, jak má být. Já, Katka, její krátká sukýnka, velká prsa, můj poklopec a naše touha po dobrodružství.

Do taxíku jsme nastoupili s Katkou dozadu, ale Katka zavrtěla hlavou, ať jdu dopředu. Taxikář byl náš známý Radek, který nás vezl nejednou, a který byl náš dobrý kamarád, i když jen kamarád! Tak jsem si sedl dopředu, Katka dozadu, ale ne za sedadlo řidiče nebo moje, ale doprostřed vozu. Jak typické, pomyslel jsem si, a věděl jsem, co bude následovat.

Taxikář Radek zařadil rychlost, rozjel se a začal se mě vyptávat, jak jde život a podobně. Tak jsem mu začal vykládat o kapele, koncertech a známých, a o práci a podobně. Jak tak mluvím, tak jsem si všiml, že jak je autorádio, tak tam má Radek lesklou plochu jakoby takové zrcátko, ale byl to jen dekorativní prvek interiéru. A co nevidím, Katka má jemně roztáhnuté nohy a hladí se po vnitřní straně stehen.

Těžce jsem polkl a po očku koukl, co dělá Radek. Ten koukal do zpětného zrcátka a těžce dýchal. Bylo mi jasné, že v zrcátku vidí Katčina prsa a vystouplé bradavky, které vystupovaly jako dva malé hrbolky ve velikosti hodně zvětšeného hrášku. Koukal jsem, jak Radkovi tuhne přirození a on se to snažil zamaskovat tím, že dal nohy k sobě, jenže jaksi zapomněl, že řídí. Takže mu to vůbec nepomohlo.

Najednou prudce sešlápl brzdy a já bych, kdybych nebyl připoutaný, málem vyletěl na palubovku. Katka se rukama při tom prudkém zabrzdění zapřela rukama o naše sedadla a dopadla zpátky na své místo doprostřed sedadel.

Tím, jak dopadla, tak se jí sukýnka vyhrnula nahoru, nohy se jí o něco více roztáhly, jak se snažily najít ztracenou rovnováhu a já spatřil její skulinku, ze které se stala roztáhnutím nohou větší dírka a v ní vlhký pramínek. Takže mi bylo jasné, že zpracovávala nejen svou štěrbinku, ale i svá prsa. Proto jsme málem přejeli cyklistu.

Radek chtěl začít nadávat na toho pitomého cyklistu, který si jen ťukal na čelo a jel dál. Ale jak se tak otočil na Katku, aby se jí zeptal, jestli je v pohodě, spatřil to, na co asi nikdy nezapomene.

Katka si právě upravovala tričko, z kterého jí málem vylezl jeden prs, ale sukýnku si samozřejmě nechala vyhrnutou. Radek jak to viděl, nejprve levé ňadro a pak doširoka rozevřenou kundičku, zapomněl i na cyklistu. Katka se na něj usmála a shrnula si sukýnku dolů. Radek se otočil s vytřeštěným pohledem zařadil rychlost a jel dál. Celou cestu už nikdo nepromluvil, já jen viděl, jak taxikář Radek polyká a jak se mu chvějí ruce.

Dorazili jsme na místo. Já Radkovi řekl, že mu budeme k večeru volat. Málem odjel bez zaplacení. Dal jsem mu peníze a hodně velké dýško navrch. Už tak zpitomělý Radek bez rozloučení nastartoval a odjel pryč.

Já jsem se na Katku usmál s tím, že za ten risk to stálo. Katka nadšeně souhlasila, jen říkala, že se budeme muset sprchnout už v šatně před koupalištěm, protože je tak mokrá, že by si zašpinila kalhotky od plavek. Tak jsme zaplatili vstupné, dostali vchodové čipy a šli jsme se do šaten převléct.

Šatny byly uspořádány tak, že byl společný vchod pro muže i ženy a pak se to rozdělilo na jednotlivé místnosti. Pro bližší představu. Po krajích místnosti byly lavičky a na konci místnosti byly tři převlékací kabinky, které málokdo používal, protože tam byli samí chlapi. Ženská část šatny byla podobná, jen ty kabinky byly čtyři. Z místností se vycházelo do společné vstupní místnosti a ta dále pokračovala buď ven ke koupališti, nebo do sprch.

Já se rychle převlékl, tričko a kraťasy jsem hodil do tašky, oblékl jsem si plavky a chtěl vyjít ven a v tom jsem si všiml, že na mě zírá nějaký klučina. Mohlo mu být asi šestnáct, štíhlejší postavy a o něco menší než já. Koukl jsem na něj a on sklopil oči. Pak jsem pochopil, že se dívá, jak jsem se převlékal. Že by byl chlapec gay?

Tak jsem na něj mrkl, až zčervenal jako malý kluk a vyšel jsem ven. Tam už na mě čekala Katka v černých bikinkách, které jako obvykle spíše více ukazovaly, než zakrývaly. Měla černé brýle, aby ji neoslňovalo slunce a byla prostě nádherná. Já jsem jí řekl o tom klučinovi v šatně a Katka říkala, že ho chce vidět. Tak jsme si sedli na lavičku před vchodem do šatny a čekali jsme…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *