Koupání je sexy II.

Po patnácti minutách, kdy už všichni vyšli ven a nikdo se neobjevoval, mě to začalo nudit. Tak jsem Katce řekl, že se půjdu kouknout, co s ním je. Katka říkala, ať tedy jdu, ale kdyby se dělo něco zajímavého, tak že mám pro ni okamžitě přijít.

Vešel jsem tedy potichu do šatny a chvilku jsem poslouchal, jestli něco neuslyším. Asi po minutě ticha jsem uslyšel z jedné z kabinek tiché vzdychání. Přiblížil jsem se, vylezl na lavičku, která byla hned vedle kabinky a nakoukl shora, co se uvnitř děje.

Uviděl jsem toho kluka, jak si honí ocas a tiše vzdychá. Potichu jsem slezl z lavičky a vyšel ven, kde už na mě netrpělivě čekala Katka. Pověděl jsem jí, co jsem viděl a ona hned dostala nápad, jak toho využít, protože byla ještě pořád vzrušená.

Vešli jsme tam tedy spolu, klučina byl ještě v jedné z kabinek a Katka mi řekla, ať se schovám do té úplně na kraji. Tak jsem si vlezl do kabinky, zamkl jsem za sebou a čekal.

Přes klíčovou dírku jsem viděl, jak Katka potichu kráčí ke kabince, sundává si podprsenku a její krásné prsy se houpou do rytmu její chůze. Svázala si vlasy do gumičky a já věděl co bude následovat.

Z kabinky se ozval dlouhý vzdech a šustění. Rychle jsem nahlédl shora a viděl to kluka, jak stříká svoje semeno na lavičku v kabince. Pak se otočil, zastrčil si své přirození do plavek a vyšel ven.

Jaké však bylo jeho překvapení, když tam narazil na polosvlečenou Katku. Ta se slovy, že kabinky v dámské šatně jsou obsazeny, vešla dovnitř a zkoprnělého kluka nechala stát za dveřmi.

Já zatím vykukoval shora a viděl jsem, jak Katka na mě mrkla a dala si prst na rty, ať jsem potichu. Kluk za dveřmi kabinky stál a já viděl, že má bouli v plavkách. Tak se rozhlédl, zavřel dveře do pánských šaten a přistoupil ke kabince, kde byla Katka.

Ta si zatím svlékla úplně všechno a já jí ukázal, že na lavičce je semeno toho kluka. Katka k němu požitkářsky přičichla, pak si sedla na lavičku, roztáhla do široka nohy a začala si mastit pičinku. Do semene vždycky namočila prst a používala je jako přírodní zvlhčovalo.

Když jsem to uviděl, vytáhl jsem i já svého chlapáka a začal jsem si jej honit. Pak mě napadlo, co dělá asi ten kluk. Koukl jsem shora za kabinku a viděl kluka, jak kouká přes klíčovou dírku a honí si ocas jako splašený.

V tom jsem začal hrát svou úlohu. Dohonil jsem si ocas, chvilku jsem počkal až trošku klesne a prudce jsem otevřel dveře. Kluk se s leknutím narovnal a z jeho přirození začaly tryskat dávky semene. Snažil se to skrýt, ale já dělal, že to nevidím.

V tom se prudce otevřely dveře od Katčiny kabinky, za kterou stál onen klučina, který se tímto nemohl nikam schovat. Na jedné straně já a na druhé Katka. Ta měla na sobě ručník a v ruce držela plavky, když viděla toho kluka, jak je bezmocný, tak se na něj usmála a vtáhla ho do kabinky.

Já jsem dělal, že odcházím, bouchl jsem dveřmi a vešel do vedlejší kabinky. Shora jsem viděl, že Katka na nic nečekala a zuřivě se líbala s tím klučinou. Bylo slyšet jen mlaskání jejich jazyků. Pak si Katka sundala ručník, stáhla klukovi plavky, ze kterých mu ochable visel ocas a přitiskla se na něj svými prsy.

Bradavky měla vztyčené, tak jako ještě nikdy. To byla známka nejvyššího vzrušení u Katky. Zatím Katka přebírala iniciativu na všech frontách. Líbala kluka, hladila ho po zádech a střídavě se tiskla na jeho přirození svým klínem. Jak jsem mohl vidět, klukovi už zase pořádně stál a opětoval její laskání hnětením prsou a nesmělými doteky na její jeskyňku.

Pak si Katka najednou sedla na lavičku tak, že měla klukův penis před obličejem a začala jej olizovat. Kluk se napnul jako struna a začal hlasitě oddechovat a já si začal honit i své přirození.

Katka labužnicky sála klukův ocas a přitom jej jednou rukou honila a druhou si drtila své levé ňadro. Kluk najednou zavzlykal a Katce začal z úst vytékat pramínek spermatu a jejích slin. Bylo toho tolik, že to nemohla ani polknout. Katka se postavila, v puse ještě semeno od kluka a začala jej líbat a cucat jeho rty.

Klukovi se okamžitě zvedlo jeho přirození. Katka kluka natočila pérem ke dveřím kabinky, takže jeho ocas byl u klíčové dírky a posunky mi ukazovala, ať se jdu podívat přes klíčovou dírku z blízka.

Vyšel jsem potichu ze své kabinky a naklonil se ke klíčové dírce. Klukův ocas jsem měl asi pět centimetrů od svých očí. Mohl jsem cítit vůni milostné šťávy od Katky. Teprve teď jsem si všiml, že kluk je na svůj věk hodně vyvinutý a viděl jsem jeho žilkování a pulzování ocasu tak blízko, že…

Ale to už si Katka otočila klučinu zpátky k sobě a lehla si zády na lavičku, takže jsem viděl, jak roztahuje své nohy, prsty se chytá za své stydké pysky a široce se rozevírá a ukazuje klukovi, ať poklekne mezi její nohy. Před sebou jsem měl najednou klukův zadek a mezi nohama mu visely obludné koule jak od nějakého býka.

Já jsem okamžitě vešel do své kabinky a shora jsem viděl ležící Katku, která se na mě usmívá a jazykem si krouží po bradavce a klučina zatím jazykem rejdí v její skulince.

Jeho ocas měl naběhlý tak, že se mu s pleskáním otíral o stehna. To už Katka nevydržela a začala se stahovat a já věděl, že to na ni přišlo. Kluk s vykulenýma očima zvedl hlavu a s úžasem sledoval Katčinu jeskyňku, ze které vystřikovaly za pomocí stahů pičinky proudy milostné šťávy.

Kluk se začal honit a já málem vystříkl. Katka se s povzdechem posadila, pak posadila kluka na lavičku a opatrnými pohyby pánve začala nasedávat na jeho klacek. To už jsem zase byl mimo kabinku a koukal přes klíčovou dírku a měl krásný výhled na Katčinu jeskyňku a ohromné přirození toho klučiny, které pomalu pronikalo do Katčiny pochvy.

Katka s pochvalným mručením ocenila velikost ocasu klučiny a začala na něm jezdit na horu a dolů. Viděl jsem to všechno přes klíčovou dírku ze vzdálenosti asi jednoho metru. Honil jsem se při tom a myslel jsem, že už za chvíli budu, ale klučina mě předběhl, něco zamumlal a Katka si vytáhla ten více než mužský pyj a z toho začalo stříkat semeno po celé kabince.

Já jsem se od té podívané nemohl odtrhnout, a tak jsem začal stříkat ve chvíli, kdy Katka začala olizovat klukův penis. Mé semeno mohutnými proudy začalo stříkat na podlahu pod dveře kabinky a mísilo se se semenem toho kluka.

Vstal jsem rychle a vešel do kabinky, abych ještě zahlédl, jak si Katka obléká plavky, bere ručník a vychází ven. Kluk chvíli zůstal ležet na lavičce a pak se zvedl a já myslel, že se jde oblékat. On místo toho chytil svůj ocas a začal si jej zase honit.

S úžasem jsem na to chvíli hleděl, ale pak jsem vyšel potichu ven z kabinky a před šatnou už na mě čekala Katka. Řekl jsem jí, co jsem viděl, když odešla a ona nevěřícně zakroutila hlavou. Pak mi řekla, že toho býčka budeme pozorovat, a počkáme, co se z toho vyvine. Věděl jsem, že tenhle den bude ještě hodně vzrušující…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *