Brzo ze školy I.

Odpadla nám ve škole poslední hodina a protože pršelo, tak jsem šel rovnou domů.

Sotva jsem doma zabouchl dveře, slyšel jsem u mladší sestry v pokoji dupání a viděl přes sklo pohyb. Bylo mi to divné, tak jsem šel rovnou tam.

Když jsem otevřel dveře, nějaký kluk, co jsem ho neznal, se oblékal a vystrašeně se na mě díval. Moje sestra ležela ve své posteli přikrytá po krk peřinou, ze které jí koukaly holé nohy.

Díval jsem se na něj, co je zač a on se ve spěchu dooblékl a vypadl. Šel jsem k ní a ptal se jí, co tady s ním dělala, ale ona že nic. Tak jsem vzal za peřinu a stáhl ji z ní na zem.

Byla celá nahá a snažila se přikrýt polštářem. Zeptal jsem se jí, kde má oblečení a ona řekla že pod postelí. Řekl jsem, že máma bude mít radost, až jí to řeknu a ona mi řekla, že nemám nikomu nic říkat a přitáhla si zase ze země peřinu a přikryla se jí.

Zeptal jsem se jí, jestli to tady s ním dělala a ona po chvíli přikývla. Zeptal jsem se, jak dlouho to už s ním dělá a ona špitla, že dneska tady byl podruhé.

Stáhl jsem z ní peřinu a prohlížel si ji. Zeptal jsem se, jestli to chtěl on, nebo ona. Řekla, že on, že to po ní chtěl, jinak s ní nebude. Přiznala se, že tady byl i včera, když jsem byl ještě ve škole a dneska jí napsal SMSku, že se s ní chce sejít zase.

Na mou otázku, jestli teda do včera byla panna, přikývla. Zeptal jsem se ještě, jestli se jí to včera líbilo, a ona zavrtěla hlavou. Řekl jsem, že je blbá a ať se nediví, že se jí to nelíbilo, že poprvé to není ono a zeptal se, jestli se jí to líbilo aspoň dneska.

Řekla, že jsem přišel moc brzo a když jsem se zeptal, jak to myslí, řekla, že jí tam jenom strčil prst a když si na ni chtěl lehnout, tak už jsem přišel.

Položil jsem jí dlaň na stehno a zajel rukou výš. Palcem jsem jí přejel po těch pár chloupcích, co měla, a prostředníčkem jel dolů. Řekl jsem jí, aby dala nohy od sebe, a tak je trochu roztáhla. Měla ji mokrou, tak jsem jí tam tím prostředníčkem trochu zajel. Dala nohy k sobě, ale já zůstal.

Zeptal jsem se, jestli byl dneska v ní, nebo jen prstem a ona řekla, že jen prstem. Řekl jsem, že to bude jen naše tajemství, jestli chce, a ona kývala hlavou, že chce. Tak jsem jí řekl, aby si zakryla hlavu polštářem.

Udělala to, a tak jsem ještě chtěl, aby dala nohy od sebe. Udělala i tohle, ale chtěl jsem, aby je roztáhla trochu víc, tak jsem jí pomohl druhou rukou.

Vzrušením se mi klepaly ruce, když jsem do ní vsunul celý prst a zase ho pomalu vytáhl. Několikrát jsem to zopakoval a přitom se jí ptal, jestli dělal tohle. Zakývala hlavou zase na souhlas, tak jsem pokračoval a přemýšlel co dál.

Rozepnul jsem si kalhoty a přisedl si blíž. Už mi z ní stál, tak jsem si ho vytáhl, vzal jsem jí ruku a položil si ji na něj.

Úplně mi v něm cuklo, když jsem ucítil dotek její teplé ručky a hned jsem se jí zeptal, jestli ona dělala tohle. Zakývala hlavou, že ne. Zeptal jsem se jí, jestli ho viděla a ona řekla, že ne, že jí jen vlezl pod peřinu a tam s ním něco dělal a potom ho strkal do ní.

Řekl jsem jí, aby zůstala ležet a nehýbala se. Vstal jsem a stáhl jsem si kalhoty i se slipama. Vzal jsem ze země peřinu, dal si ji přes záda a lehl si jí mezi nohy.

Ani se nehnula, tak jsem jí je musel ještě trochu roztáhnout. Vzal jsem jí polštář a dal jí ho pod hlavu. Řekl jsem jí, že dneska to budu já a pomalu ho do ní pod peřinou směřoval.

Tvářila se na to tak nějak neutrálně, tak když jsem ho měl na krajíčku, zeptal jsem se jí, jestli můžu. Řekla, že neví a tak jsem řekl, že to bude naše tajemství a zajel do ní.

Měla ji krásně mokrou a úzkou a vjel jsem do ní docela dobře. Trochu se prohnula a já ji utěšil, že dnes to nebude bolet a bude to příjemnější než včera a lehnul si na ni celou váhou.

Dala ruce podél těla, tak jsem ji vzal za ramena a pomalu ho z ní povytáhl a zase zajel dovnitř. Takhle pomalu jsem to udělal několikrát a přitom se jí díval do očí. Když je zavřela, prohlížel jsem si z blízka její prsíčka a pomalu zrychloval. Hladil jsem ji po vlasech a líbal přitom na krku. Potom na ramena a pokračoval jsem dolů.

Dostal jsem se až na prsíčka. Nejdřív jsem je líbal, potom jazykem přejížděl přes bradavku a kroužil okolo ní. Chvíli jsem ji ještě hladil přes ně dlaní, až jsem si jedno prsíčko v dlani ponechal a vrátil se ji zase líbat na krk.

Celé to trvalo ani ne minutu a už jsem skoro byl. Přitiskl jsem jí hlavu ke své a už si jen hlídal výstřik. Na pár vteřin jsem ještě zrychlil, pak jsem ho z ní vytáhl a vystříkal se jí na břicho.

Létalo to docela daleko, skoro až na prsa a já si užíval orgasmus jako nikdy. Ještě jsem ho držel v dlani, když jsem jí řekl, že teď máme tajemství a nikomu nic neřekneme. Slíbila, že nikomu nic neřekne, a já se díval, jak se jí pomalu zavírá její růžovoučká dírka.

Přinesl jsem z kuchyně papírové utěrky a utíral to z ní. Dívala se mi při tom na něj a já jí řekl, že jí ho ještě někdy ukážu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *