Píchání ve čtyřech aneb nečekaný sexík

Jednou jsem si řekl se svoji přítelkyní, že bysme mohli vyjet na tremp, protože jsme spolu už dlouho nikde nebyli. Jsem skautský typ a Lucka, jak se moje přítelkyně jmenuje, není zrovna taky žádný masňák.

S dlouhým očekáváním se přiblížil začátek víkendu a já se už nemohl dočkat, jak si spolu užijeme. Užijeme v tom pravým slova smyslu, jelikož s nějakým tím sexíkem jsem pochopitelně počítal a vím, že Lucka se taky nenechá dlouho pobízet, je to prostě taková malá dračice.

Pár posledních příprav, nákup a mohli jsme vyrazit. Jeli jsme směrem na Dubou od České Lípy, zastavili jsme až v jedné takové malé, zapadlé vesničce, v které jsou rádi, že mají hospodu a obecní úřad v jedné budově a jednu oprejskanou autobusovou zastávku, kde jinde než také u hospody. Měli jsme žízeň a tak jsme si zašli na jedno krásně vychlazený pivečko.

Hned jak jsme vešli jsem si všiml páru, který byl zřejmě také na cestách soudě podle jejich oblečení a batohu, které měli položené vedle stolu. S Luckou jsme si sedli a objednali, náhoda tomu chtěla, že byl volný jenom jeden stůl a zrovna u toho mladého páru.

Ze začátku jsme se na sebe jenom koukali, ale později jsme se dali do řeči. Vylezlo z nich, že jeli taky na tremp, ale že jsou z Prahy a tady to vůbec neznají a že asi zabloudili. V nás se probudil ochranářský pud a nabídli jsme jim, že se k nám můžou přidat. Souhlasili a tak po zaplacení jsme vyrazili, protože už byl nejvyšší čas.

Našli jsme si plácek daleko od posledních baráků ve vesnici a já s Tomášem a Monikou, tak se totiž jmenovali, jsme šli na dříví na oheň. Lucka mezi tím rozdělala stan, a protože náš byl dost velký na to, aby se tam vešli čtyři osoby, navrhl jsem Tomášovi s Monikou, že svůj rozdělávat nemusí, že se v našem nějak srovnáme. Se šibalským úsměvem se na mě podívali a Monika mě štípla do zadku.

Byl jsem z toho docela mimo, ale v duchu jsem si říkal, že by to nemuselo dopadnout špatně. Monika byla pěkně rostlá, štíhlá s pevnými kozičkami a pěknou čárkou, jak jsem si stačil povšimnout podle jejích zařízlých maskáčů.

Rozdělali jsme oheň a vyndali zásobičku lahváčů z domova a bavili jsme se o všem možném o škole, o vojně, o holkách prostě o všem normálním. Už nevím kdo to začal, ale přišla řeč i na sex.

Byli hodně zvědaví, ptali se kolikrát to za tejden děláme, jak to máme nejraději a tak. Všiml jsem si, že Lucka mi pomaličku, nenápadně rozepíná poklopec a hledá moje nádobíčko, kouknu na Moniku a ona to Tomášovo už držela v ruce, aniž by se ho pustila říká Lucce: „Jak mu to děláš? Takhle?“ a vsunula si jeho celýho žaluda do pusy a za začala ho ovíjet jazykem.

Lucka se nenechala vyvézt z míry a řekla jí: „Můj Pepíček to má raději trochu tvrději.“ A zasunula si ho až někam k mandlím. Já s Tomášem jsme koukali jako čerstvě vyoraný myši, ale při pohledu na dvě rytmicky se zvedající hlavy v oblasti, kde jsme ještě před chvílí měli jenom spící ocasy, nám to bylo docela jedno.

V tom se Moničina hlava zvedla a zeptala se: „Polykáš to?“ „Co? Myslíš tohle?“ a ukázala Monče pěkně hustou dávku mého semene na vyplazeným jazyku, kam jsem se stačil udělat. „To víš, že jo, ty hloupoučká! Jen si dej taky, uvidíš!“

Monča zpracovávala Tomášovi ocas s takovou vervou, že jsem měl strach, aby byl ještě dneska něčeho schopnej a nenechal mě v tom samotnýho. I když? Na Tomášově tváři šlo vidět, že to už dlouho nevydrží, taky že jo, nacákal Monice do pusy asi dvě deci, ta koukla na Lucku, Lucka kejvla a ona začala se zavřenýma očima polykat. Nejdřív se jí to asi moc nezamlouvalo, ale když se pak olízla a usmála věděli jsme, že u nich už k žádnému plýtvání touto tekutinou už nenastane.

Já jsem mezitím Lucce začal pěkně prolízávat kundičku, to je můj koníček a specialitka. Roztáhl jsem faldíčky od sebe a jazykem začal kmitat na otvůrku, pak na močovodu a nakonec na poštěváčku. Střídám to rychle a snažím se, abych nezůstal ani na jednom místě déle než deset sekund. Nechci se chlubit, ale měl jsem evidentně úspěch, aspoň Lucčiny projevy tomu nasvědčovaly.

Kouknu vedle a vidím, že Monča zase Tomáše kouří, jako o život, ta potvůrka si k tomu čuchla a nemůže se od toho odtrhnout. Tomáš jí odstrkává hlavu a nutí ji, aby si klekla na všechny čtyři, to se mu povede. S lehkým plácnutím po zadečku ji roztáhne závojíčky a vnikne do ní svým pérem, které bylo v naprosto tuhém stavu díky ústní masáži, které bylo před chvílí vystaveno.

Lucka se mezitím usadila na mém klíně a začala na mně jezdit jako pominutá. Je to její nejoblíbenější poloha při které je schopna během chvíle dosáhnout řetězu orgasmů.

Byl to zvláštní pocit, který jsem ještě neměl možnost poznat. Vidět vedle sebe bezohledně bušícího Tomáše a přitom cítit na sobě svoji holku, jak se stejnou bezohledností na mně jezdí s vidinou blížícího se orgasmu. Paloučkem na kterém jsme byli ubytováni se rozléhalo jen mlaskání a hekání.

Z přemýšlení nad touto pro mě neobvyklou situací mě vyrušila něčí ruka na rameni. Kouknu se a ona to Monika. Nevinně na mě kouká a říká: „Ty Pepo, prosím tě, nemohl by si mě taky tak pěkně vylízat, jako si před chvilkou lízal Lucinku? Víš, Tomáš na to moc není on je radši pro pořádnou mrdačku a ne pro jazykovou symfonii.“

„Jazykovou symfonii?“ zopakoval jsem nesměle. Je pravda, že si Lucka ještě nikdy nestěžovala, ale že by to někdy srovnávala se symfonií, to zrovna ne. „Hele nejsem tady sám,“ řekl jsem a usmál jsem se na moji Lásku. Ta mi pošeptala do ucha, že už ji to taky napadlo, ale bála se jestli nebudu naštvanej. Je pravda, že v tomto ohledu mám trochu sobecký názory, ale byl jsem tak nažhavenej, že jsem se dohodli na tom, jít do toho.

Monika si lehla na záda a doširoka roztáhla nohy, chvíli jsem si myslel, že se snad roztrhne. Já jsem zaklekl a s velikou chutí a elánem jsem ji začal divoce lízat a lízat a lízat.

Kroutila se jako nějaká hadice, ale to mi nevadilo dával jsem ji co proto, chvílemi jsem si pomáhal prsty, protože jsem měl namožený jazyk ještě z lízání Lucčiny pičky, ale nezdálo se že by to mé současné milence vadilo.

Lehce jsem jí tam zasunul jeden prst a jemnými a hlubokými tahy s ním pohyboval sem a tam. Pak jsem k tomu jednomu prstu přidal druhý a třetí. Najednou od ní slyším: „Strč mi tam celou ruku, tak dělej na co čekáš!“

Samozřejmě, že to byla spíš nadsázka, protože to byla mladá, štíhlá a nevytáhlá pička. Přesto jsem tam zastrčil větší část dlaně. Monika hekala, jako kdyby se měla každou chvíli udělat a tak jsem požádal Lucku, aby jí procucala její střapeček, přitom jsem si stačil všimnout, že Tomáš mi Lucku pěkně tvrdě ojíždí zezadu.

Kotě se přesunulo ke kundičce, která vyžadovala její pomoc, s takovou lehkostí a elegancí, že Tom s ní vůbec nemusel vyjet a ba ani nezměnil tempo přírazů. A ejhle, nyní jsem viděl zblízka, jak Tomášek sice bere mojí holku zezadu, ale do zadku. Samotného mě to překvapilo, jelikož jsme už několikrát tento způsob zkoušeli, ale Lucce se to příliš nelíbilo.

Vyndal jsem ruku z promáčené lasturky a uspořádal jsem holky tak, aby Lucka mohla Monice klidně lízat kundu dál a já už konečně mohl smočit ptáka. Tomáš bral Lucku zepředu, ta lízala kundičku Monice, která byla na čtyřech a špulila na mě půlky.

Co jsem měl dělat, strčil jsem jí mého chlapáka do řiťky. Překvapilo mě, že ani necekla. Asi to pro ní byl úplně normální způsob milování. Mě to však vzalo natolik, že jsem se ji během chvilky vysemenil do análu. V tom okamžiku se udělala i ona a na obličej mé přítelkyně stekla moje šťáva smíchaná s její.

Lucinka nenechala skápnout ani jednu kapičku jinam než na svůj mlsný jazýček. To už se, ale připravoval k výstřiku i Tomáš a netrvalo dlouho a mohutným proudem spermatu poskvrnil, jak zadeček, záda, tak i vlasy své součastné partnerky.

Když to Monča uviděla, zřejmě si vzpomněla na začátek našeho dovádění a aniž by řekla jediného slova, tak všechnu tu, pro ni dobrotu, slízala. Nechali jsme se s Tomem ještě jednou pořádně vykouřit a pak jsme šli do hajan.

Druhého dne, když jsme se probudili, bylo vše takové napjaté, nikomu se nechtělo o ničem mluvit. Nálada se zvedla až teprve s obědem. Zřejmě všichni trpěli výčitkami svědomí.

Aby se uvolnila atmosféra, šla Lucka do stanu a přinesla spacáky. Rozložila je venku na trávě a vyzvala nás, ať se jdeme s ní opalovat. Moc se mi nechtělo, spíš bych uvítal, kdybychom aspoň přes den byli každý sám, ale budiž, třeba má nějaký plán.

A taky že ano. K našemu překvapení vytáhla z tašky, kterou vynesla společně se spacáky, robertka. Roztáhla nohy a aniž by si sundala plavky, začala si s ním jezdit přes látku na kundičce.

Najednou odhrnula kus pružného textilu a zajela si s ním až na dno své pochvy. Asi desetkrát si s ním zajela sem a tam. Nikdo z nás se nezmohl ani na slovo a tiše jsme vnímali Lucčiny vzdechy. Všichni jsme byli na nejvyšším prahu vzrušení.

Lucka se nakloní a říká mi: „Miláčku nechceš ho vystřídat a pomilovat mě? Včera jsme toho spolu moc neměli. Tomáš s Mončou si taky poradí, že jo?“ Vyndala mi klacek z kalhot odložila robertka na spacák vedle mě a přitáhla si mě na sebe.

Lehce jsem do ni vniknul a pomalinku ji začal milovat. Pár vedle nás to rozjel nádherně orálně v šedesát devítce. Jeli jsme ještě chvíli klasiku a pak jsme polohu změnili. Miláčkovi se zachtělo pořádný pumelenice zezadu, nezbylo nic jiného než ji vyhovět.

Drtil jsem ji dobrých patnáct minut a byl čas na stříkání, když v tom mi řekla: „Nešlo by to abych vás tam měla oba?“ Tomáš to zaslechl a hned se toho chytl, v mžiku si lehnul na znak a pobídl Lucku aby si na něho sedla, Lucka se na něho napíchla a já jsem šel zezadu.

Monika se chtěla taky podílet a tak mi vzala péro do ruky a sama ho zavedla do Lucky análu, píchali jsme ji s Tomem v dokonalém synchronu a Monika mě jemně hladila po zádech, bylo to moc příjemný.

Zajela mi rukou na zadek a níž až k mým koulím. Mačkala je, cvrnkala do nich a její ruka pojednou začala stoupat a začala mě zkoumat v mém zadku. To mi připadalo zvláštní, protože jako klukovi mi to moc příjemné nebylo. Ona však nepřestávala a jen mi šeptala, že na tom nic není a ať nemám z ničeho strach.

Poddal jsem se tedy jejímu dráždění a ač to přiznávám nerad, tak jsem si to nakonec užil. Zrychlovala tempo až jsem celou svou silou začal stříkat v nepravidelných dávkách semeno do své přítelkyně. Potom jsem se zhroutil na zem a nechal jsem Tomáše, aby se taky dodělal.

Všichni jsme pak společně leželi na spacácích a oddychovali. Ve mně se však probudilo něco, co jsem nemohl pochopit. Zpětně jsem začal žárlit a když jsme přijeli s Luckou domů, tak bylo všechno úplně jinak.

S Tomášem a Monikou jsme se už nikdy nepotkali a já s Luckou jsme se později rozešli. Ale když teď na to vzpomínám, tak to byl stejně pěknej víkend a kdybych nebyl hloupej, tak nemusel být jen jeden…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *