Chata ve čtyřech III.

Seděli jsme s Lisou tak, že jsme nádherně viděli, jak lesklý ocas jejího kluka hladce klouže v komůrce mý holky. Oba nás to neskutečně rajcovalo. Olízl jsem Lise ucho a pošeptal jí: – My bychom to ale neměli pojmout tak tvrdě. Podívala se mi udiveně a trochu zmateně do očí.

Položil jsem si ji na lenošku a začal ji líbat na krk, pak jsem sjel na kůzlátka, pak na břicho, až jsem se konečně dostal k jejím kalhotkám. Fakt, že byly květovaný, mě hodil zase o schod výš. Všechno to vypadalo tak nevinně. Rozhodl jsem se ale, že jí je zatím nestáhnu. Jenom jsem je odhrnul stranou a začal jsem prozkoumávat její pičku.

Lisa se chvěla žádostí. Nejdřív jsem ji jenom zlehounka očichal, ale potom jsem vyrazil do frontálního útoku jazykem. Byl jsem si docela jistej, že jí tohle Martin předešlou noc neudělal, a měl jsem fajn pocit pocit z toho, že jsem prostě lepší a zkušenější.

Lisin střapeček už byl pěkně zduřelý, a tak jsem ho našel skoro okamžitě. Začal jsem jí ho zkušeně lízat a Lisa skoro kňučela slastí. Bylo na ní jasně vidět, že tohle zažívá poprvé. Nebylo těžký dovést ji do ráje. Stačilo párkrát zakroužit po knoflíčku a bylo to. Lisin křik úplně přehlušil sténání Jeanetty, která zuřivě jezdila na Martinovi.

Když Lisa zmalátněla po výbuchu slasti, posadil jsem ji a postavil se před ní. Můj kamenný klacek mi nedočkavě lezl ze slipů. Jediným škubnutím jsem je sundal. Lisa se na mě tázavě podívala. Usmál jsem se na ni a řekl: – No a teď je řada na tobě. Popadl jsem ji za hlavu a přitáhl na svůj pulsující úd.

Zaváhala a skoro by se i začala bránit. Naštěstí byla přimáznutá, a proto stačilo ještě trochu přitáhnout její hlavu ke svému klínu a Lisa se pustila do díla. Můj penis zmizel v její otevřené puse. – A ne abys mě kousla. Pořádně otevři pusu a používej rty. Cucej ho jako lízátko!

Poslechla mě. Všiml jsem si, že nás Martin se zájmem sleduje. Jeanetta na něm divoce poskakovala, když si ale všimla jeho upřeného pohledu, seskočila, obrátila se k němu zády a znovu se nabodla na jeho kopí. Chtěla na nás taky vidět.

Můj ocas jezdil v Lisině puse horlivě sem tam a tak jsem jí řekl, aby mi ho taky lízala. Učila se dost rychle, mrška malá. Nakonec mě sála a žužlala tak fantasticky, že jsem ucítil, jak se blížím k úplnému vyvrcholení.

Rozhodl jsem se, že si svou rozkoš zvýším na maximum. Vykřikl jsem na na Lisu, aby to všechno spolykala, až se udělám. Zatvářila se sice trošku vyděšeně, ale když přišla moje chvilka, znovu mi učenlivě vyhověla. Napumpoval jsem jí do pusy celou svou dávku a Lisa ji hltavě spolykala. Bílá šťáva jí vytékala z ústních koutků na tváře a na bradu.

V té chvíli se udělal i Martin, prostě už nevydržel pohled na svou holku a svý taky udělala divoká jízda mý Jeanetty. Ta z něj okamžitě seskočila. Jindy by asi byla naštvaná, že se udělal tak rychle, ale teď prostě zažívala něco báječnýho, a tak měla fantastickou náladu, kterou jí nemohlo nic zkazit.

Martin chvilku sténal a potom se úplně zničeně schoulil do křesla. Za pár vteřin usnul. Jeanetta si sedla vedle Lisy a začala masírovat můj ochablý úd. Zářivě jsem se na ni usmál. – Jeanetto, řekni Lise, jestli jí nějak ublíží to, co mi zrovna udělala.

– Jasně že ne, semeno je přece naprosto neškodný! Mám jí ukázat, že na tom opravdu nic není? zeptala se Jeanetta a žádostivě se podívala mýho ptáka. Chvíli jsem přemýšlel. Nechat si vykouřit ocas dvakrát po sobě? To ne, to bych si potom ani pořádně nezašoustal. Rozhodl jsem se, že Jeanettu zkusím vyprovokovat k něčemu zajímavějšímu a rajcovnějšímu.

– Nejsem proti, ale proč nezkusit něco jinýho, rajcovnějšího? – No proč ne? Prostě jsem Jeanettu nepoznával. To pití ji úplně změnilo. Napadlo mě, o kolik asi tahle noc obohatí náš sexuální život v blízké budoucnosti. Otočil jsem se na Lisu. – A co ty? Doufám, že se k nám přidáš!? Pak jsem chvíli uvažoval, jak to nejlépe zaranžovat a nakonec jsem řekl: – Jeanetto, lehni si na postel, a ty, Liso, semhle. Ukázal jsem jí, že si má lehnout Jeanettě mezi nohy.

Lisa váhala, a tak jsem jí řekl, aby nebyla taková bačkora. Nakonec si přece jen lehla, kam jsem jí přikázal. Vysvětlil jsem jí, že Jeanetta se jako jediná z nás ještě nestačila udělat a že nejjednodušší způsob, jak to napravit, je lízat jí poštěváček a šoustat ji zároveň třemi prsty do svatyňky.

Lisa zase zaváhala, přece jen to pro ni asi bylo všechno příliš nový, a zeptala se mě, jestli bych to Jeanettě přece jenom neudělal já. Skoro až hrubě jsem jí vyčetl, že je příšerná stydlivka, a ona místo aby se urazila, mě po chvíli poslechla. Alkohol dokáže s lidmi fakticky dělat úplný divy.

Lisa začala lízat Jeanettu a ta se blaženě usmívala. Nikdy bych to do ní neřekl, ale evidentně se jí to s druhou ženskou líbilo. Lisa jí nejdřív jenom lehce obkroužila jazykem štěrbinku, ale pak se do toho pustila pořádně.

– Semeno, který jí vytéká z pičky, patří tvýmu klukovi. Chutná jinak než moje? zeptal jsem se. – Ne, chuť je v podstatě stejná, zamumlala drze. Sedl jsem si vedle nich a začal jsem Jeanettě dráždit kozy. Netrvalo dlouho, začala kňourat blahem a pak se až nepříčetně rozkřičela. Její orgasmy prostě byly vždycky bouřlivý.

Jeanetta se po pár vteřinách vzpamatovala z orgasmu a hned se ujala iniciativy. Po předchozí zkušenosti si taky chtěla zkusit lízat holku a poznat v plný míře, co obnáší dívčí sex. Zatím totiž poznala jen mužský.

Už jsem se nemohl jenom dívat, jak se ty dvě svíjejí v nádherný šedesátdevítce, navíc můj kůl znovu ožil a dával mi to sakra najevo. Odhodil jsem totálně všechny zábrany, spíše jsem se nedokázal rozpomenout, že bych kdy nějaký měl, a rozhodl jsem se, že půjdu až hranici únosnosti, pokud tedy nějaká vůbec existuje.

Na stole jsem všiml zbytků měkkéhe sýru. Nezajímalo mě, jaký je to druh, stejně jsem se v sýrech nevyznal. Každopádně ale vypadal, že se bude přesně hodit pro můj další záměr. Pečlivě jsem si jím pomazal žerď. Martin byl stále v limbu, holky si to rozdávaly mezi sebou, a tak nikdo nezaregistroval, co mám v úmyslu.

Klekl jsem si za Lisin zadeček, Jeanettě přímo před obličej. – Možná že to bude ze začátku trošku bolet, Liso, ale hezky se uvolni a uvidíš, že ti to začne dělat dobře. Jeanetta honem Lisu ujištovala, že nekecám.

Lisa, která měla obličej zabořený do Jeanettina klína a byla tak zabraná do lízání, nás stejně ani pořádně neslyšela a jenom tak něco neurčitýho zamumlala. Došlo jí to teprve, až když jsem jí přiložil naběhlý žalud k zadní dírce a začal jsem se prodírat dovnitř.

Ze všech sil se snažila uvolnit. Jeanetta jí horlivě masírovala střapeček a štěrbinku jazykem, zatímco já jsem se do ní pokoušel zezadu proniknout co nejhloub. Když jsem dojel až na doraz, Lisa zakňučela. Rozjetá Jeanetta mě hrubě pobídla, abych tu malou čubku ošoustal do zadku, a já jsem ji ihned poslechl.

Lisa ječela napůl bolestí, napůl rozkoší. Její pronikavý řev vzbudil Martina. Ten když uviděl, co se děje jen, zajásal a hleděl se zapojit. Klekl si před Lisu a strčil jí ptáka před pusu. Ujala se ho se zjevným potěšením.

První byla hotová Lisa, protože mít ocas v řiťce, jazyk na poštěváčku a Martinův kolík v puse – to je prostě na tak nezkušenou holku moc. Její orgasmus byl jako orkán. Skoro to vypadalo, že se holky rozhodly soutěžit v tom, která z nich bude křičet víc.

Po Lise se udělal Martin. Lisino tělo se pořád ještě otřásalo slastí, když jí do pusy stříkal svou horkou šťávu. Lisa měla pusu dokořán a snažila se zachytit každou kapičku. Z větší části se jí to podařilo. Já jsem ji zatím dál šoustal do prdelky.

Jeanetta ji přestala lízat a místo toho se vrhla jazykem na moje koule. Nestěžoval jsem si. Když jsem cítil, že se blížím na vrchol, začal jsem řvát jako tur. K mýmu úžasu mi ovšem Jeanetta surově vytáhla ocas z Lisiny zadní dírky, hrubě tu maličkou odstrčila stranou a vzala si mýho klacka do pusy. Doslova a do písmena na mě visela očima, který škemraly „Udělej se mi do pusy, prosím!“

Ještě jsem se na ni stačil usmát a začal jsem stříkat. Dlouhý pramínky mý lepkavý šťávy konečně, po tolika měsících společného života, dorazily do Jeanettiny pusy a bylo toho tolik, že i jí moje semeno vytékalo z ústních koutků úplně stejně jako předtím Lise.

Snažila se spolknout co nejvíc. Když jsem už v sobě neměl ani kapičku, sklonil jsem se k ní, políbil jsem ji a něžně jí řekl, jak moc ji miluju. Na závěr musím říct, že tohle nebyl zdaleka poslední víkend v téhle bezvadné sestavě…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *