U babičky II.

Bylo to úžasné, bylo to nádherné a bylo to neskutečné. Ještě nikdy jsem nic tak krásného nezažil a ani netušil, že něco takového existuje. Babička se náhle sklonila nad mé postříkané břicho a jazykem pečlivě slízala všechny bílé stříkance. Jak to dokončila, pokračovala v pohybu a vsála do svých úst i můj penis! Bylo to úžasné, netušil jsem, že mohou existovat takové nádherné pocity a že jdou takto vyvolávat. Její ústa si hrála s mým penisem, který se zase zmenšil do své původní velikosti, ale jenom na chvilku.

Cítil jsem s úžasem, jak babiččin jazyk laská můj penis, objíždí vystupující žalud a jak se v důsledku jejího laskání penis zvětšuje a tvrdne. Současně jsem cítil, jak se jedna babiččina ruka vsunula do jejího klína, dotkla se mojí a začala náhle hladit to ochmýřené místo. Zatímco svými ústy laskala můj penis, svojí rukou se hladila v rozkroku čím dál zaujatěji a vášnivěji.

Náhle pustila penis z úst a lehla si opět na záda, mě však stáhla na sebe. Ocitl jsem se na měkkém babiččině těle, cítil její prsy jako malé polštářky pod svojí hrudí a jenom látka košile bránila ucítit něhu její kůže. Obě ruce měla babička mezi mnou a sebou, jedna stále kmitala v klíně, druhá laskala penis.

Náhle její ruka uchopila penis a tiskla ho na své tělo. Ucítil jsem opět divné chmýří a náhle nějaké vlhké a horké měkké místo mezi jejíma nohama. Babička mě tiskla vši silou na sebe a můj penis vnikal do toho mokrého měkkého místa stále hlouběji a hlouběji.

Cítil jsem, jak je penis sevřen a obklopen jemnou sliznicí, obklopující jej horkem a vlhkem. Šlo to neskutečně lehce, až později jsem pochopil, jak musela být babička vzrušená, když jsem se do ní tak snadno dostal! Tlačila mě do sebe víc a víc až to najednou již dál nešlo, můj penis zmizel celý v jejím těle, vsála jej do sebe, až se její chmýří dotýkalo mého ještě holého klínu.

Jakmile jsem dorazil na dno jejího těla, zachvěla se a tiše zasténala. Několikrát zavrtěla boky a klínem a začala mě od sebe odstrkávat, dokud jsem se nedostal na kraj její pochvy. Pak mě opět začala tlačit do sebe a pomalu jsme tento postup opakovali.

Stihl jsem to jenom několikrát, když se její tělo prudce zachvělo, začalo se divoce svíjet a vypínat proti mému klínu. Byl jsem překvapen její bouřlivou reakcí a tušil, že asi prožívá něco podobného jako já předtím. Ležel jsem na babičce a ona sama divoce vzpínala tělo proti mně a tím se můj penis pohyboval v její pochvě, jak chtěla. Její prsty se mi zaryly do zad a nehty nechaly na mých zádech krvavé stopy. Babička se pode mnou divoce svíjela se rty skousnutými do krve, potichu a beze slova. Jenom její nehty vyrývaly další a další stopy do mých zad, než se její tělo konečně zklidnilo a ona úlevou vydechla.

Sevření její pochvy povolilo a já mohl zase volně hýbat svým klínem zapíchnutým v babiččině těle. Penis jsem měl tvrdý jako kámen a vzrušením jsem byl celý bez sebe. Toužil jsem znovu prožít ten nádherný pocit provázející výstřiky té podivné tekutiny z penisu. Pomalu jsem zkoušel jezdit v babiččině těle sem a tam a kupodivu, babička vůbec neprotestovala, ba naopak!

„Počkej!“ zašeptala náhle první slova po dlouhé době. Nadzvedla se a jediným pohybem ze sebe stáhla dlouhou noční košili. Zůstala ležet zcela nahá a připadala mi ještě krásnější než jsem viděl odpoledne. Dívala se na mě a usmála se, když viděla, jak si ji prohlížím.

„Nedívej se tak, jsem už stará ženská,“ řekla a stáhla mě zpět na sebe. Její ruka vjela mezi nás, uchopila tvrdý mokrý penis a jednoduše jej zasunula zpět do její pochvy. Současně druhou rukou uchopila moje ruce a položila si je na své měkké plné prsy. „Hraj si s nimi, jsou tvoje!“ zašeptala a začala se pode mnou opět pohybovat, takže penis klouzal v její pochvě celou svojí délkou. Užasle jsem laskal babiččiny prsy a opatrně jezdil penisem v její pochvě. Pochopil jsem, že tak docílím většího a většího vzrušení a slasti a čím dál odvážněji jsem se v babiččině pochvě pohyboval.

Byla silně mokrá, penis nádherně klouzal a stěny její pochvy neuvěřitelně dráždivě hladily penis po celé jeho délce. Netušil jsem, že podobné pocity vyvolává pohyb penisu i babičce, ale ona mi to dávala najevo sama. „Ano, takhle, jen hezky strkej ten svůj penis co nejhlouběj, neboj se!“ sténala již slastí a opět zatínala svoje nehty do mých zad. Cítil jsem, že se její pochva opět začíná svírat okolo mého penisu, ale i v něm jsem cítil stoupající napětí. Její klín začal divoce přirážet a ruce mě tiskly na ni, až jsem málem nemohl dýchat.

„Ano, ano, ještě mě píchej, ještě, dělej, ty můj miláčku sladký, nepřestávej!“ sténala babička a divoce sebou házela, že jsem měl co dělat, abych se na ní udržel. Z její pochvy začaly vystřikovat pramínky šťáv a stékat na prostěradlo. Do úst se mi draly její bradavky a já je začal lačně cucat a žužlat, což vyvolávalo souhlasné vzdechy. Ale to jsem již cítil opět to stoupající napětí v podbřišku až jsem začal sám sténat slastí.

„Oj, to je krása!“ zavyl jsem najednou a moje tělo prudce vniklo do babičky. Současně, jak jsem narazil na dno její pochvy, jsem ucítil, jak sebou můj penis cuknul a vytryskl z něj pramínek té tekutiny.

„Jen stříkej, proboha všechno do mě vystříkej, už strašně dlouho jsem to necítila v sobě!“ sténala a svíjela se pode mnou v milostné křeči provázející mohutné výstřiky do její pochvy. Ještě mnohokrát jsem se zachvěl slastí, jak gejzír semene vnikl do babiččina těla, než jsem s nádherným pocitem uvolnění klesl vedle znavené babičky na postel.

Chvíli jsem ležel, neschopen slova. „Babičko, co to bylo, co jsem to dělali? A jak to, že to bylo tak krásné? Budeme to dělat pořád, viď?“ ptal jsem se naivně. Babička mě hladila po hlavě a přemýšlivě odpověděla: „To jo, a zůstane to naším tajemstvím, viď! Nikomu to neřekneme a budeme to dělat, kdy budeme chtít, ano?“ šeptala a políbila mě na ústa.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *