Povedené sestřičky IV.

Ucítil jsem náhle dotyk jejího chlupatého klína a následně se moje ruka dotkla něčeho horkého a mokrého. V tom okamžiku matčina ruka moji ruku přitiskla a moje prsty nahmataly nějakou škvíru, horkou, mokrou a divně pulsující. Kdykoliv jsem se dotkl toho masa, matka zasténala a vzepjala se svým klínem proti mé ruce.

„Ano, tam mě hlaď a laskej! Oplať své mamince to, co ona dělala tobě!“ šeptala hlasem k nepoznání změněným vzrušením. Její vzrušení se přenášelo i na mě. Pochopil jsem, že mamka asi cítí při mých dotycích něco podobného jako já předtím a začal jsem to místo v jejím klíně hladit pečlivěji a důkladněji. Pozoroval jsem přitom matčinu reakci a opakoval ty pohyby a doteky, při nichž reagovala nejbouřlivěji.

„Ano, jsi chytrý a hodný synek, rychle se učíš, jak potěšit svoji maminku!“ šeptala horečně a pomáhala mi svojí rukou laskat ta její nejvzrušivější místa. Učil jsem se rychle, pomalu jsem poznával tvar toho místa a uvědomil si, že to je její přirození, místo, kudy jsem přišel já i moje sestry na svět, s kterým si právě hraji. Již jsem se odvážil zajet prstem i do rozevřeného otvoru, horkého a vlhkého jako sauna.

Náhle jsem se dotkl jakéhosi výstupku v horní části matčiny pochvy. V tom samém okamžiku mamka sebou divoce cukla a vyjekla, až jsem se lekl, co jsem to provedl. Rychle jsem stáhl prst z toho podivného, jakoby nateklého a chvějícího se místečka, ale matčin hlas mě zarazil.

„Ne, proboha, nech tam ten prst, to je strašná nádhera, co mi právě děláš!“ přímo sténala a kroutila se jako v křeči. Opakoval jsem proto ten pohyb a začal ten podivný výstupek jemně hladit bříškem prstu. Účinek byl ohromující, mamka se svíjela a sevřením stehen k sobě uvěznila moji ruku, abych nemohl cuknout.

„Už to nevydržím, už to nevydržím!“ začala náhle sténat, povolila sevření svých stehen a náhle mě oběma rukama objala a stáhla na sebe. „Pojď do mě, buď hodný chlapeček!“ šeptala horečně, zatímco mě tiskla k sobě. Její ruka uchopila můj penis, opět toužící po jejím laskání a začala jej horečně laskat tím, že sevřenou dlaní jezdila po penisu sem a tam. To však jenom chviličku, pak jej sevřela a začal jej strkat do své pochvy!

Bylo to neskutečné, něco takového jsem nečekal a úplně mě to šokovalo. Jako hadrová panenka jsem se poddal matčiným rukám, z nichž jedna mě zkušeně zavedla na kraj její pochvy, zatímco druhá současně tlačila můj zadek do ní.

Ucítil jsem horké, vlhké a těsné sevření, jak se můj penis pomalu nořil do pochvy mé mámy. To nádherné sevření pomalu objímalo můj penis, až byl takto sevřen celý, a já cítil, jak dosedám jakoby na dno nějaké propasti. Současně jsem uslyšel matčino divoké zaúpění, ale její ruka mě držela v sobě, abych náhodou opět nevyjel ven. Její boky a klín se několikrát zavlnily a můj penis se ještě o kousek ponořil do té slastné tůně matčiny pochvy, až v ní byl skutečně až po kořen.

„Teď pomalu vyjížděj ven, ale ne úplně!“ šeptala máma horečně a rukou mě dirigovala, jak si mám počínat. „Já nechci ještě ven!“ bránil jsem, se až se rozesmála. „Ale ty hlupáčku, musíš pouze na kraj a pak hezky pomalu zase dovnitř!“ prozradila mi, co mám dělat a já začal snažit se její rady plnit.

Bylo to nádherné, penis byl sevřen sametovým svěrákem po celé délce a slast z tohoto sevření byla neskutečná. Začal jsem opatrně jezdit sem a tam, ze začátku jsem i několikrát vyklouzl penisem z matčiny pochvy ven, což vždy doprovodila zklamaným vzdechem.

Na mámu to působilo nějak více, protože se její pohyby stávaly divočejší a sténání hlasitější. Náhle volnou rukou vyhrnula noční košili a obnažila mým zrakům svoje prsy. „Hraj si s nimi, laskej je a líbej, ale hlavně nepřestávej ve mně jezdit!“ již přímo skučela a její nohy mě pevně obemkly.

Byl jsem na rozpacích, její prsy se před mýma očima pohupovaly jako dva nafouklé balony, na vrcholcích velká tmavá kola z nichž vystupovaly nalité bradavky. To už mě matčina ruka tiskla hlavou na jeden z prsů, zatímco druhou uchopila jeho bradavku a vsunula mi ji do otevřených úst.

„Cucej, kousej!“ volala a svým klínem začínala stále divočeji přirážet proti mým pohybům. Její vzrušení se přenášelo i na mě a já již zcela bez zábran sál a lízal bradavku cítíc, jak se ještě více nalévá vzrušenou krví.

„Ach, šukej, šukej mě, už budu!“ zvolala náhle máma a její tělo se začalo ještě divočeji vzpínat. Náhle jsem ucítil, jak se její pochva stahuje okolo mého penisu a cuká sebou, zatímco máma divoce sténá a jako šílená přiráží svým klínem, svírajíc mě svýma nohama obtočenýma okolo mých zad.

„Ještě, ještě, ááách…!“ sténala a svíjela se pode mnou jako v křeči. Z její pochvy začalo vytékat náhle množství jejích šťáv a okolo mého pulsujícího penisu vytékalo ven.

Poprvé jsem viděl ženu svíjející se pod náporem orgasmu a bylo to neuvěřitelně vzrušující. Uvědomil jsem si, že to je moje matka a že to jsem já se svým penisem, který jí k tomu pomohl. Její vzrušení se přenášelo i na mě a já náhle cítil, že se blíží něco podobného jako v matčiných ústech.

„Ach, maminko, už to na mě jde znova, už asi budu znovu stříkat semeno!“ skučel jsem, divoce vrážejíc chvějící se penis do mokré pochvy své matky. Ta se již začala pomalu uklidňovat, její pochva se již uklidnila a pouze mokro na mých nohách zůstalo.

„Ano, jen stříkej, stříkej do své maminky, vystříkej do ní všechno, co máš! Už dlouho jsem to necítila a strašně to chci!“ odpovídala máma a dál mě svírala svýma nohama.

Divoce jsem kousal hroty jejích prsů, jako smyslů zbavený, protože přicházející slast spláchla všechny zábrany. Hnětl jsem oběma rukama ty hory masa, střídavě sajíc jako kojenec jednu a pak druhou bradavku, jak mi je matka ochotně nastavovala před ústa. A náhle to přišlo. Opět to začínající brnění ve slabinách a pocit lávy, ženoucí se ze sopky ven.

„Uuuž!“ jenom jsem zavyl a již jsem začal tlačit cukající se penis co nejhlouběji do matčiny pochvy. Její ruka mně přidržovala zadek, abych náhodou nevyjel ven, zatímco svým pohlavím hladově sála moje semeno, vystřikující v křečovitých stazích z penisu a narážející někam na dno a stěny její pochvy. To vyvolalo matce nový orgasmus a její tělo se jako moje začalo divoce svíjet v křeči orgasmu.

„Ano, stříkej, nepřestávej, to je nádhera, cítit, jak do mě stříká semeno vlastní syn!“ skučela mamka a jako smyslu zbavená jezdila svým pohlavím po mém klínu, že jsem měl strach, že z ní vyjedu ven. Bylo to neskutečně nádherné a já si přál, aby to nikdy neskončilo. Křečovitě jsem svíral matčiny prsy a stříkal do její pochvy jeden gejzír semene za druhým, dokud ze mě nevysála poslední kapku a pak společně se mnou znaveně neklesla na postel.

Zůstal jsem ležet na jejím těle, penis stále ještě v její pochvě z níž vytékalo přebytečné semeno i její šťávy na postel. Cítil jsem, jak se konečně můj penis zklidnil a zmenšil postupně do normální velikosti, až nakonec volně vyklouzl z matčiny pochvy ven.

„Maminko, bylo to nádherné, moc ti děkuji!“ začal jsem šeptat slůvka díků. „Ano, bylo to nádherné, nikdy bych si nepomyslela, že se budu takto milovat se svým synem a že mě tak nádherně uspokojí!“ odpověděla rovněž šeptem a přitiskla mě k sobě, až jsem slyšel, jak v její hrudí ještě divoce bije její srdce. To se pomalu zklidňovalo a zklidňovalo i mě. Cítil jsem únavu a malátnost a oči se mi klížily.

Nevím, kdo z nás usnul první, ale v každém případě jsem tuto noc usnul v náručí nahé matky, s hlavou na její hrudi, zatímco ona svírala moji ruku mezi svými sevřenými stehny. Ještě mi bliklo v mysli, že se stalo něco neskutečného a převratného a to bylo poslední, na co si pamatuji…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *